Det är nära nu!

Då var det plötsligt dan före dan före dopparedan! Det är sjukt hur snabbt tiden går.
Idag har jag varit ledig. Tog en powerwalk när jag vaknade, sen har vi shoppat de sista klapparna oxå. Vi fick vår första julklapp idag också :) En vardagsrumsmatta, av älsklingens mamma. Det var nåt som verkligen behövdes, fin e den med! :D Köpte en liten julklapp till mig själv på stan också, en svart paljettkjol som var så himla snygg så jag kunde bara inte motstå! Den blir det nog att dra på sig på juldagen då det ska festas lite ;)
Nu slöar vi i soffan framför äntligen hemma jul och har druckit glögg och ätit pepparkakor. igen ;) Börjar få liite julstämning nu. Fortfarande jobb imorgon men sen ska jag ha en riktigt god och skön jul med mycket skinka och choklad och nära och kära och allt annat som hör julen till!
Hoppas ni oxå passar på att njuta :) GOD JUL! /Madde

Jullov

Nu har jag J-U-L-L-O-V!!! <3  Men ändå är det full rulle hela tiden. Det är väl sådan jag är, antar jag. Aktiv och har svårt att ta det lugnt och bara göra ingenting... borde bli bättre på det! Igår lämnade jag in alla skoluppgifter, städade  lite här hemma och på kvällen blev det ca 2 h träning, styrka och därefter X-mas step! Step till julmusik, det var grejer det! :)

Idag har jag tvättat kläder, tagit en promenad, gjort egna hamburgare (yum!) och nu ska jag börja fixa mig inför kvällsjobb...jobbet lockar inte det minsta så här inför julen och på en fredagskväll, men vad gör man inte för pengar? ;) Kommer att vara sjukt mycket stressade människor i affären! Tillbax imorgon kl 7.... kommer att vara lite sliten i helgen, men sedan väntar en massa julledighet framöver! Det ser jag fram emot!

Förra helgen blev det partajj med Linda och Tanja, men denna helg tror jag blir något av det lugnare slaget... vi får se hur det känns efter att jag har avklarat helgjobbet kl 13 på lördag. Önskar er alla en skön helg!



Bra en bild så det ser roligare ut...




SURPRISE! (Madde uppdaterar, WOOOW)

Usch usch, så dåligt samvete jag har över att inte ha hunnit/orkat uppdatera här på ett antal veckor. Men fortfarande verkar jag trots detta ha kvar en del läsare! Det motiverar ska ni veta! :D

Vad har jag då gjort dessa tre (?) veckor? Svar: stressat med praktiken och uppgifter, uppgifter, uppgifter. Tränat lite mellan varven för att reducera stressen och försökt få in lite kvalitetstid med nära och kära för att inte gå sönder.

Nu börjar jag äntligen se en liten glimt av ledighet...lite skolarbete kvar, lektioner på måndag. Sen tar jag någon sorts jullov! :) Ska jobba lite, men jag kommer nog att hinna vila och göra roliga grejer oxå! Dags att börja planera nyåret , by the way! Vi har funderat på party i Luleå eller så hyra stuga i Lappland. Men vi får se vad det blir! Ifjol fick jag feber, så det blev inte roligare än ostbricka framför fyrverkier i tv-rutan. Så i år ska det banne mig firas ORDENTLIGT!

Nu ska jag göra mig klar för jobb....idolfinal ikväll och imorgon blir det julklappshandel! Ha nu en skön helg. jag ska börja uppdatera mera, promise! <3

Lite krogliv har oxå prioriterats under blogguppehållet :)