Saturdaaaay....

Lördag... vilket betyder sovmorgon! Idag tog jag nästan rekord steg upp kl 12.45. Tjaa, rekord om man tänker på att jag inte var ute i svängen igår eller såå...och inte är jag tonåring heller, längre. När jag var tonåring sov jag alltid till ca kl 14.00 på lördagar och söndagar :p Gillar inte att sova bort dagen såhär...hinner ju inte med nåt!
Ikväll blir det utgång, några av mina vänner kommer hit till stan, ska bli skoj :) Nu ska jag in till stan och handla mat, för jag ska bjuda älskling på middag och så ska jag kika i lite affärer. Jag vill ha en färggrann scarf. Den skulle jag bära ungefär såhär, som Sienna Miller, till ett enkelt linne och förstås till skinnjackan :)

Ha en bra dag!


Pearls...

Jag bara älskar pärlor, känns så romantiskt sött och dessutom tidlöst. De går aldrig ur mode.
Var i jobb ikväll, för ovanlighetens skull. Jag jobbar ibland i kassan i en affär här i stan. De hade 50% rabatt på alla hårsmycken och smycken och jag kunde inte låta bli att köpa hem detta svarta pärlhalsband. Har gått och sneglat på det hur länge som helst. Kostade typ ingenting, heller :) Nöjd! Det kommer att bli väl använt.



Min pärlsamling bara växer... se så fin den är :D


Mars - kladdkaka

Igår kom jag och älskling (eller det var nog mest jag ;) ) på den briljanta idén att baka nåt riktigt smarrigt! Så jag letade hastigt efter nåt mumsigt recept på nätet. Vi var båda snabbt överens om att en Mars - kladdkaka skulle det bli! Nu svek jag faktiskt mitt nyårslöfte, sötsaksdagen  skulle ju vara lördag, men ÄH! :P Det var såå värt det, för den var jättegod, tillsammans med vaniljglass!


Jag förstår att ni vill ha receptet, för snålvattnet börjar rinna även för mig när jag ser dessa bilder...;)

Mars- kladdkaka

Ingredienser

100 g smör
4 Mars
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Gör så här:

Smält smör och mars tillsammans i en kastrull.
Vispa ägg och socker poröst.

Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker och tillsätt det i äggvispet.

Häll i smör/Marsblandningen i smeten och rör runt tills allt blandar sig.

Häll smeten i en form och grädda i mitten i ca 25 minuter i 175 grader. Kakan ska vara lös i mitten den stelnar av sedan när den svalnar.

Receptet hittade jag på Matklubben.se

Får jag klargöra mig...

Det där med att "sno stilen" av någon...
Fick en kommentar angående mitt tidigare inlägg som löd :"Ska man sno någons annans stil?" och insåg att jag inte uttryckt mig riktigt klart...

Sååå... Nej, jag tycker absolut att man ska ha en egen stil, det är ju det som är det roliga med kläder. De visar ens personlighet och så är det som konst på samma gång. Man får vara kreativ vilket jag älskar, jag har alltid varit kreativ och skapande. Men ibland är det kul att få lite INSPIRATION!! Det är inte alltid som kreativiteten flödar. Det var alltså det som jag ville få fram i mitt inlägg "Sno stilen". Man behöver inte ta allt så bokstavligt :)



Sno Rachel Bilsons stil

Rachel Bilson klär sig alltid snyggt! Här e lite tips på hur du kan sno hennes stil :) Gillar denna outfit, som känns vårig och fin med den gula scarfen!





Skjorta - H&M, Jacka - Asos, Jeans - Nelly, Scarf - Asos, Skor - H&M, Väska - Asos, Solbrillor - Asos

H&M shoes

Kikade nyss på H&M:s hemsida och såg att det kommit in nya skor! SNYGGA, nya skor! jag skulle vilja ha dem allihop, åh måste nog ta mig till H&M snart, så synd att affären inte finns i min lilla stad :( Jag brukar inte vilja beställa skor, det är så svårt med skonumror. Det är så olika på affär till affär. Så måste man skicka tillbaka och beställa en annan nummer och hålla på. Näe, det orkar jag bara inte med!
Mina favoriter är nog de svarta! Riktigt riktigt snygga!



Bilder lånade från H&M.com

Långhelg...börjar NU! :D:D:D

Nu är det helg för min del! :) Långledigt från skolan! Wiiii !!! Ska dit först på onsdag...
Mina helgplaner ser ungefär ut som så att fredag kväll jobb och lördagkväll partajj! Både förtjäna och slösa pengar :P
Dagens litteraturseminarium gick finemang och jag blev godkänd, så allt känns riktigt bra just nu :) Nu ska jag blogga lite och sen diska och städa lite innan jag ska träffa Söt! :)

Jag har kommit på att jag ser så jävla ung ut! Som att jag skulle va 18, fast jag är 23, så irriterande, men inte mkt att göra åt.  Det kommer ändå någon gång att komma en tid då man önskar att man såg yngre ut....



Tankar ,en onsdag kväll...

Min älskling jobbar just nu bland massor av svettiga, relativt lättklädda brudar medan jag sitter hemma och förbereder morgondagens litteraturseminarium. So what, I´m still a rockstar :P
Men nu är det klart! sköönt. Kanske man kan få ha ett liv, äntligen. Känns som att man inte gjort annat än läst, läst, läst den senaste tiden.  Nu ska Madde ta sig en välförtjänt joggingtur. Just det, jag ser det inte som något tungt att göra, längre. Nuförtiden bara längtar jag efter att få hoppa i löparskorna och ge mig iväg! Så skönt och avslappnande och man får skallen rensad.

Små, små ord av kärlek...



När jag kom hem från affären imorse hade älsklingen lämnat denna lapp på mitt köksbord. Man blir så varm inombords av såna här små kärleksförklaringar :) Såna här små saker är viktiga i förhållandet,  oberoende av om man varit tillsammans en månad eller 10 år.  Viktigt att hålla kvar gnistan och inte börja ta varandra för givet. För det är något jag har erfarenhet av från tidigare förhållanden och vill aldrig göra om det misstaget igen. För nu har jag fått den jag vill ha, nu har ja fått den jag vill ha....trallalaa....:)

Jag älskar dig också, baby!

Guitar hero ;)

Morning!
Rackarns vad trött man är, gäsp. Blev alltför tidig väckning och så var KAFFET slut! Att börja en dag utan kaffe funkar inte för mig, det skulle blivit katastrofalt! Fick trippa iväg till affären, trött som man var. Dåligt morgonhumör hade jag oxå, stackars älskling! Men jag tror han börjar bli van :P
Gitarrlektion idag, gick nyss igenom läxan som jag inte alls kunde igår, men nu gick det helt ok! :)


Har min fina skjortklänning från Vila idag! Love it :) nu ----> off to school!

HA EN SUPER DAG IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / Madde <3

Dagens outfit

Tisdag

Kom nyss hem från skolan och ska snart fortsätta plugga till torsdagens litteraturseminarium. För ikväll ska jag mysa med älskling! Så d så!

Detta har jag på mig idag!


Aktiv

Idag har Madde:
                               *
Druckit gammal mjölk som smakade spya
                               * Varit i skolan och tråkat
                               * Fått sitt första A i en examinationsuppgift :):):)
                               * Handlat bröd, mjölk och yoghurt
                               * Läst en hel massa sidor till torsdagens litteraturseminarium
                               * Läst bloggar
                               * Drömt om vackra sommarskor 
                               * Längtat efter sin älskling

Ikväll ska Madde
                                 * Öva till sin gitarrtent  *nervis inför den*
                                 * Ut och springa
                                 * Duscha
                                 * Brun utan sol-a
                                 * Försöka orka läsa lite till innan hon somnar
                                 * Försöka lägga sig i tid, för hon ska upp tidigt imorgon

Klockan e redan 19.20, kanske bäst att sätta igång då ;)....gitarren först ut !


                             
                             

Jeansjacka

Jag är så sugen på en jeansjacka till våren, en liten kort och tajt en...och ljusblå skall den helst vara! Har ju haft en himla snygg en för några år sen i strl 34 och den skulle passa perfekt nu...vart den tog vägen har jag ingen aning om, om jag sålde den på loppis elelr gav bort den..hmm. Så otroligt irriterande, man borde fan inte slänga något !



Glimtar från igår kväll..

Det var en riktigt trevlig kväll igår, bortsett från den mindre trevliga händelsen som ni kan läsa om i mitt tidigare inlägg.
Massa god mat och trevligt sällskap. Varmrätten bestod av klyftpotatis och nötstek och efterrätten var fruktsallad med vaniljglass och sirap....mmm :) Förrätten stod jag och älskling för ( även om det var jag som gjorde den ;) ) och det var en tomat-mozzarellasallad. Den blev mycket uppskattad av alla, såvitt jag förstod :) Receptet jag använde mig av finns här, men jag bytte ut basilikan mot rödlök och det passade riktigt bra.




Jag tog med mig Partyalias och invigde det, kul kul :) men jag och älskling förlorade :p



Nu var det redan söndagkväll då igen och imorgon börjar ännu en skolvecka och pluggande, suck.
Idag är jag trött, sov högst 5 timmar inatt...sitter och softar i min grå favvo-hoody , men nu skall vi nog aktivera oss och hitta på nåt!
  

Änglavakt...

...hade jag och älsklingen igår kväll när vi körde till middagen.  Jag satt och kollade ner i min kamera, i bilen, och raderade lite bilder, när min pojkvän utbrister "Oh, shit!" Jag tittar snabbt upp och ser en stor älg rakt framför oss. Hemsk upplevelse, jag bara skrek. Älskling hann bromsa in litet, men vi krockade med älgens bakända och det smällde till ganska ordentligt. Till all lycka hade vi paketbil så det gick bra. Inte en skråma fick vi, men blev ganska skärrade och chockade. Bilen fick sig dock en del skador. Efteråt snurrade en massa konstiga tankar i mitt huvud, såsom "Vilken tur vi hade" och "Tänk om jag skulle hamnat i rullstol efter denna kväll eller nåt ännu värre". Plötsligt kändes alla problem och bekymmer man hade,  så himla små. När det händer såna här saker, börjar man tänka litet annorlunda på livet. Man borde försöka leva som om varje dag vore den sista och ta hand om nära och kära. Man vet aldrig vad som kan hända. Jag är så tacksam för att jag får leva. Jag älskar mitt liv. Jag har världens finaste familj, vänner och pojkvän. Vad mer behöver man här i livet ? 

Kvällens outfit

Lördag kväll

Nu åker vi snart iväg på födelsedagsmiddagen :)
Så här är jag klädd, blir kanske utgång senare. Ursäkta den dåliga bildkvalitén.


Klänningen är från Lindex barnavdelning, en riktig guldgruva är barnavdelningen där :) Även smyckena kommer från Lindex.

Trevlig lördagskväll allihopa så hörs vi imorgon :)

Lördagsplaner...

Åh, så skönt med en riktig ordentlig sovmorgon :) Behövdes verkligen. Vaknade kl. 11.15. Nu skall jag kika i lite bloggar och sedan ta en dusch.
Ikväll ska vi på födelsedagsmiddag. Två av mina vänner fyller / har fyllt år i januari och de har ordnat detta tillsammans. Det blir inga presenter utan vi gör så att alla bidrar med något till middagen. Jag och älsklingen ska göra förrätten. Vad det blir vågar jag inte avslöja riktigt ännu, ifall någon av mina vänner skulle läsa ;) Vill ju det ska bli en överraskning!
Jag ser så fram emot kvällen!! Eftersom jag och mina närmaste vänner alla bor på olika orter, så är det sällan vi träffas alla på en gång. Det blir ju så, när man blir äldre, man hittar pojkvänner och så. Själv flyttade jag till ny ort p.g.a studier. Eller tack vare, ska man kanske säga...fann ju världens härligaste kille i min nya stad ;)

Från en sak till en annan, så slänger jag in lite skofavoriter från Ellos, lördagen till ära :p


Dessa vill jag trippa runt med i sommar!! :D

Vackra namnhalsband

Åååhh..klickade in mig på Inredningsgalens blogg och såg att hon tillverkar såna här otroligt fina namnhalsband. Det är bara att mejla henne så fixar hon de namn man vill ha. Priset på dem vet jag dock inte. Tänk om man hade ett sånt! Med mitt namn och min pojkväns namn och på den tredje skulle det stå kärlek...gaaahh, bara måste ha ett sånt ju :) Älskliing..om du läser det här, så vore det väl ett perfekt förslag som födelsedagspresent till gumman din? :p hihi :)



Bild lånad av  Inredningsgalen

Mer reafynd!:D

Åh, vad jag älskar rea. Då är de alltid tillåtet att shoppa, tycker jag, fastän man inte har så mycket pengar i fickan :p
Var int ill Kapp Ahl och Lindex som hastigast och gjorde några riktigt bra fynd!



Jag kunde inte tro mina ögon, då jag hittade exakt en sån kjol som jag så gärna ville ha!!! Den ska sitta lite högre upp i midjan. Grymt snygg och 70% rabatt från Lindex barnavdelning ;) Kostade 3, 90 euro. Bältet med ros-spännet tyckte jag var coolt, det betalade jag 3,20 för, vid Kapp Ahl. Armbandet var normalpris, från Lindex. Passar bra med bältet, samma "färg" som rosen. Och ÄNTLIGEN ett armband som inte trillar av min klena handled :D

Dagens outfit

Fredag

                  
Allt från H&M, förutom skorna...och diademet...och örhängena....och väskan :)

Frulle

Godmorgon allihopa!
Usch så trött jag är varje morgon. Konstigt nog är jag alltid så trött på morgnarna och eftermiddagrna, men sen på kvällen när det närmar sig läggdags så är jag såå pigg! Jag som alltid varit mer morgonmänniska än kvällsmänniska. Strange...Det är nog min käre pojkvän som smittat av sig. Han är värsta nattugglan och otroligt svår att få ur sängen på morgnarna ; )

Nu sitter jag här frmaför datorn och äter frukost, det bästa målet på dagen, enligt mig! Min frukost ser oftast ut så här, är dålig på att variera mig...


En kopp kaffe med mjölk, youghurt med musli, en fullkornsbrödskiva med kycklingfilépålägg (eller skinka) och paprika. Ibland äter jag kokt ägg på smörgåsen och ibland, när jag orkar, så gör jag havregrynsgröt med bananskivor i :)

Vad äter ni till frukost?

Jag har testat en ny musli nu också, från Lidl. Jag fick rekommendationer av en kompis. Den är riktigt god, massor av olika grejer i :)Torkad frukt, massa nötter, havregryn, andra gryn, kokos...ja , allt vad där nu finns i... Mumsig är den iaf ! Och ger energi så man orkar en bra stund in på dagen!! Så här ser den ut:



Men nu ska jag göra mig klar och åka in till stan på lite ärenden.

Den lilla röda

En färg som jag inte har mycket av i min garderob är färgen röd. Konstigt nog, det är ju så snyggt och färgen känns alltid rätt, den är alltid inne.  En röd klänning står nu högt upp på min önskelista. En röd partyklänning till högklackat och voila - sexigare än så på dansgolvet kan man nästan inte bli, hihi :)

Dessa skulle jag verkligen inte ha nåt emot om dom flyttade in i min garderob ;) de två första till festligare tillfällen och den tredje till vardagligare. Tänk den tredje med en söt kofta över...åååhh :)



De två första klänningarna är från Asos och den tredje från Ellos.

Tommy Nilsson

Nyss hemkommen från skolan, försov mig lite imorse, men blev bara 5 min. försenad. Jobbigt att behöva stressa på morgonen bara. Gillar att få ta det lite lugnt då.
Nu börjar min helg, hihi :) Jag har inga lektioner imorgon. Dock ska jag plugga. Ikväll ska jag skriva referat på boken jag läst hela veckan och imorgon måste jag börja på nästa bok. Litteraturseminarium nästa torsdag. Håhåjajaa...

Imorgon kväll tror jag bestämt jag ska gå och höra på Tommy Nilsson, som ska uppträda här i "min stad". Älsklingen ska ändå sköta ljud och ljus under hans spelning. Ska bli skoj, jag gillar verkligen låten "Öppna din dörr".

Mitt nyårslöfte har jag hållit i snart en månad!

Mitt nyårslöfte var att börja äta hälsosamt och motionera 3 ggr i veckan. Har hållit det ganska bra faktiskt! Överraskande bra! Jag har varit intresserad av näringslära en tid och läst på, så jag vet ungefär hur man ska äta, för att inte få i sig överflödigt med kalorier, rätt fett, andel kolhydrater, protein o.s.v. Men så är man ju studerande också, så billigt skall det vara och fort ska det gå att tillreda. Nyttig mat är DYRT, men jag försöker göra det bästa av situationen. På lördagarna har jag däremot "ätardag" då jag får stoppa i mig hur mycket onyttigt jag vill, hehe :)

Dagens goda middag såg ut så här :

 Rökt lax, ägg, gräddfil, morot och en bit fullkornsbröd med lite färskost på.

Skall snart på en liten löprunda med älskling, men först skall jag till affären efter lite youghurt och blondering!! Min utväxt är förfärlig, hoppas älskling kan färga den åt mig ikväll, annars blir det imorgon.


Inspirerande

Idag var det en kort skoldag. Skönt, kanske man hinner få något gjort idag då. Slutade 16.30 igår och då hinner/orkar man inte så mycket på kvällen. Skall läsa ut den tråkiga boken idag för imorgon skall jag skriva referat av den. Men nu innan, relaxar jag lite med en kopp kaffe och lite bloggande och bloggläsning. :)

Fick nys på en inspirerande sida idag. Lookbook.nu. Väldans inspirerande outfits från hela världen. Här är två som jag verkligen gillade. Dom får åka in i min inspirationsmapp på datorn :) En svart lite kortare kjol att ha lite högre upp i midjan är nåt jag bara måste skaffa! Tipsa mig gärna om var man skulle hitta en sån. Då skulle jag kopiera outfiten längst ner(förutom handledsvärmarna) , perfekt partyoutfit, I like :D



Bilder lånade från : Lookbook.nu


Fräscht

Det var mycket spännande i morse att kolla sig i spegeln och få veta om jag skulle våga gå till skolan idag :)
Jag vågade. B-U-S-en var inte too much, men man såg ändå solbrunt fräsch ut :) Jag är mycket nöjd!
Dock uppstod det en rätt pinsam situation på Bild och form - lektionen...Min lärare frågade:" Madeleine, har du varit utrikes? När du är så brun."  Och hon frågade det när vi alla satt kring ett bord.  Allas blickar på mig. GUD VAD PINSAMT. Nåja, det ser väl ganska så äkta ut då, när hon frågar så, hihi :) Jag bryr mig inte, jag är så nöjd med att ha lite färg! Kände mig så fin idag! Här är lite bilder

Jag igår och jag idag.



Mina ben igår och mina ben idag :)


Nice, va? ;)

Dagens

Tisdag

Ok, here we go again... ;) Klänning-Seppälä, tröja-H&M och skor - Cip Cap



jag har BUSAT ;)

Nu har jag nyss busat...alltså B-U-S-at...brun- utan- sol-at...jajaa..whatever.  Hoppas verkligen att det blev bra nu då...köpte en från Garnier...hittade tyvärr inte den jag sökte, så jag hoppas att den här är lika bra.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa boken "Relationskompetens", som aaaldrig verkar ta slut. Tråkig som attans är den. Och jag vet inte vad den handlar om fast jag läst mer än halva. Och den är det meningen jag ska skriva ett referat om. Jag hatar skolan.

Men nåt jag inte hatar, är SKOR! Dessa vill ja ha, i båda färgerna, det går liksom bara inte att bestämam sig för en av dem!! Vilka tycker ni e snyggast?

    Bilder: Halens

GOD NATT!!!

Ingen vanlig dag!

Vad e d för dag idag, är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Carres födelsedag, hurra hurra hurra!!!:D

Min allra sötaste och bästa vän fyller år idag och jag känner mig som en skitdålig idiot-kompis som bara sänt henne ett grattis - sms, har varit full rulle heeeela jävla dagen, stressigt värre! Uschiamej.

Men bara så att alla vet, är detta den första (och nästan enda) människan jag nånsin litat fullt på!  Jag beundrar henne för den hon är, glad, rolig, omtänksam, kan ha kuul OCH världens bästa lyssnare och rådgivare. Hon är min psykolog helt enkelt. Skulle aldrig klara mig utan dig! Puss <3

Ser fram emot lördagen, då vi ska träffas på fest hemma hos henne! Wii, ska bli så skoj!:)




Vad vore livet utan en vän?

Don´t wanna be no blekfis no more!

Usch nu vill jag inte vara nån blekfis längre, längtar efter sommar, sol å brunbränd hy! Men det är långt till det ännu. Därför har jag nu bestämt mig, brun utan sol ska det bli. Solarium är inget alternativ, hudcancer är inget jag anser mig behöva. Inte skrynklig hy heller, för den delen. Imorgon blir det nog att köpa hem en tub... jag funderar på att pröva denna:


Det vore kanske smart att testa på benen innan man sätter den på hela kroppen, är lite rädd att börja se för jävlig ut, orange eller så. Då blir det inget kul att gå till skolan, hehe...
Jag har testat såna där bodylotions som ger en svag färg, men jag vill ha meer än så! Så d så!
Här har ni blekfisen:


Plugg-helg :/

Så var det åter söndag och helgen är nästan över... Detta har varit den lugnaste helgen på länge!
I fredags var jag och älskling en sväng till den lokala puben och sen hem till honom och kolla lite tv. Igår pluggade jag lite, har mycket pluggande som måste göras på kort tid, så jag var tvungen att ta till helgen till det. Brukar annars försöka få undan så mycket som möjligt inne i veckorna, så jag får njuta av lite ledighet och kärlek på helgerna. På kvällen umgicks jag med älsklingen lite men han skulle jobba natt (dj), så jag avslutade kvällen ensam med att läsa lite bloggar och kika på ett par Gossip girl avsnitt och äta choklad ; ) Nästa helg hoppas jag på att få fira min söta bästis som fyller 24 år imorgon :) Pluggar idag också, skall snart fortsätta. Sen ska älsklingens mamma bjuda på mat och jag ska ta det riktigt lugnt ikväll också, kanske en promenad och en film med Söt : )


Gårdagens små reafynd :)

Fastän det var sommarjobbssökande jag skulle koncentrera mig på igår, när jag var på stan, så kunde jag ju inte låta bli att kika lite i affärerna ; )  Fanns massor med reaprodukter överallt, så jag kom inte hem tomhänt ...


En riktigt fin satintopp i färgen petrol, som jag även tidigare har kikat på. Ser många användningsmöjligheter till denna, både till fest och vardags. Från Vero Moda. Mer än 50% rabatt fick jag på den :) Citymarket hade 50% rabatt på alla Cailap smycken och hårsmycken. Jag körde till på ett rosa-guld färgat diadem med söt rosett och ett par vita pärlörhängen. Detta + toppen blev mindre än 15 euro sammanlagt!

AArrgggh, denna ovisshet...!

Känner mig lite slö och hängig idag. Men det är i alla fall fredag, den dag i veckan jag gillar mest! Så skönt med helg, ska dock inte göra något speciellt denna helg, vad jag nu vet än så länge iaf.

Var ju och talade med min nya "chef" igår om hur det nu blir till sommaren. Den förra chefen hade så gott som lovat att jag skulle få jobba där denna sommar också. Men nu lät det bara som: "troligtvis, men jag kan inte gå och lova nåt". Visst, det låter ju inte alltför negativt, men man skulle ju gärna vilja veta om man borde söka till en massa andra ställen eller ej. Utan sommarjobb har jag ju inte råd med hyra, mat eller något över  huvudtaget. Då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag var såå deppad och nere igår. Sån tur att man har världens sötaste kille som tröstar en och får en på bättre humör. Älskling <3
Jag ska i alla fall, för säkerhets skull, fylla i några sommarjobbsblanketter nu. Då har man åtminstone försökt. Någon annan i samma sits?


Mannen i mitt liv och jag <3






Slitna jeans!

Det är så kul med trender som kommer om och om igen! Nu är det ju åter inne med slitna jeans och de syns överallt i affärerna. De går bra att variera. För en lite ledigare stil till t.ex. t-shirt och sneakers och med högklackat och en snygg partytopp blir du grymmast på festen ;)
Här finns några alternativ på nätet.

Ljusblåa, från Gina Tricot
Gråa, från Forever21
Ljusblåa, från Asos
Blåa med färre slitdetaljer, från Asos

De ljusblå från Asos e mina favoriter :) 

Fixa dina egna slitningar!

Om man är studerande med tunn plånbok (som jag), eller bara annars vill vara ekonomisk, kan man istället enkelt själv fixa till ett par trendiga slitna jeans av ett par gamla man har, som man inte är alltför rädd om :) Hur man gör finns det beskrivning på här. Det behöver inte heller bara vara jeansBYXOR. Lika coolt med slitningar på jeansshortsen eller jeanskjolen ;) Jag har klippt av ett par gamla Lee-jeans, som brukade vara mina favoriter, till shorts. Tror bestämt jag ska försöka fixa lite egna slitningar till dem ! Så snyggt till vitt linne och högklackat i sommar!

Ett par slitna jeans äger jag redan. Köpte dem nyligen från H&M för 49.90 euro. De har bara några få slitningar, men jag gillar dem massor. Jag har dem på mig idag. Ser ut så här! Finns säkert fortfarande i affär.

Välkommen till min nya blogg!

Jepp, jag har också smittata av blogghysterin. Här tänkte jag dela med mig av små glimtar ur mitt liv, kärleken, mitt stora modeintresse, vardagsproblem och massa annat trevligt : ) Så fortsätt titta in är ni söta! ;)

Jag kom nyss hem från skolan, har varit en kort och skön dag. Men efter en hel MÅNADS härligt, skönt och ledigt jullov känns det faktiskt lite jobbigt nu, när alla examinationsuppgifter och litteraturlistor bara haglar över en. Suck! Men det är bara att gilla läget :) Nu ska jag slänga in en kaffekopp så jag hålls vaken till åtminstone efter kl 15, för jag ska nämligen och tala med min nya chef om lite inhoppande och sommarjobb. Känns lite osäkert just nu, eftersom det nyss bytits chef på mitt extrajobb. Nå, vi får hålla tummarna! :) Ciao / Madde