Arg på mig själv ...och bilhelvetet

Hej . Idag har jag en skitdag. Bilen fick nåt fel i morse när jag hade bråttom till jobbet, första dagen som barnen var på plats. Ville ju inte vara sen. Hade bråttom och lade i fel växel (4 istället för 2:an, från 1:an :P )  och plötsligt gick det inte att köra, fick lämna bilen vid vägkanten!! :( Jag hann dock bara ca 15-20 meter . Jävla skit. Fick låna älsklingens mammas bil, men ändååå!!! Det här  håller inte. Vi har redan haft det svårt med bara en bil som båda behöver i jobbet. Älsklingen har kommit med mig på morgonen och sen tagit bilen och även hämtat mig...vi hade funderat att han skulle åka och hämta en paketbil åt sig nu i helgen och jag kunde få använda BMW:n till jobbet, men nu är den ju sönder!!! Bara bekymmer :( Hade svårt att vara på topp och koncentrera mig på barnen när tankarna bara flög till hur jag ska kunna ta mig til jobbet och hem om dagarna, samt så gnagde det dåliga samvetet över att det var jag som orsakat de...men nog ska vi lösa det på nåt sätt. Hoppas att det går att fixa snabbt och att det inte skett något som kostar mkt...:/  En vecka tog det för mig att förstöra en bil, haha :P Tur att min älskling är världens snällaste och positiv. Det här ska vi klara!
Skönt med en blogg att få skriva av sig sina frustrationer på! Ibland måste man få klaga lite ;)
Idag vilar jag från träning, har tränat så mkt i helgen. Skall kanske träffa Linda ikväll, se en film eller nåt. Men nu måste jag lägga i en tvättmaskin och åka o handla lite mat....så ska jag börja på med middagen...men vad det blir vet jag ej ännu, får se vad jag känner mig sugen på i affären. Skinkrisotto blev det iaf till lunch!

Dagens och gårdagens kost och träning

Länge sen jag räknat upp det, men lika bra kanske, för kosten har som sagt inte varit den bästa den senaste tiden...;)

Lördag 28.8.2010
09.30 Frukost: 2 skivor grovt bröd med ost och medwurst o stekt ägg, en smaksatt yoghurt med Fitnessflingor o proteinpulver + kaffe.
12.00 en halv proteinbar + en skiva påläggsskinka
12.40 Träning: Bröst och biceps ca 40 minuter
Efteråt: halv proteinbar + en näve nötter o russin.
13.30 Body Combat 1 h
Efteråt: en banan
15.00 Sen lunch: Risotto och grynost/keso. + efterrätt: 2 digestivekex m. choklad på.
16.40 ungefär : 1 chokladstång
22.00 ?? Ingen aning faktiskt vad klockan var. 2 grillade korvar, italiensk sallad, en smörgås med färskost och skinka + en cider.
Sedan åt jag en Japp, en lakritsstång och lite chips under resten av kvällen :) Det var ju trots allt lördag...och villa avslutning till på köpet :)

Söndag 29.8.2010
Lite bättre matdag ändå!:) Borde kanske dra ner på mina smörgåsar :P men jag ÄLSKAR smörgåsar och yoghurt, helst tillsammans:)

11.00 Frukost: 2 skivor ljust fullkornsbröd med färskost och skinka, en smaksatt yoghurt, apelsinjuice.
12.45 en kopp kaffe med mjölk
15.00 "Lunch": 2 skivor Pågens "Frisk & Fröig" med färskost och skinka + en smaksatt yoghurt
16.45 1 h Body combat
Efteråt: en halv proteinbar + en banan
19.00 Middag: proteinpannkaka med bär och keso-kesella blandning (grynost-kvarg), 2 skivor påläggsskinka, en smaksatt yoghurt :) = övermätt!!! :P


I don´t give a fuck!

Hej kära läsare!
Träningen igår gick super....hanns med 3 bröst- och 3 bicepsövningar, innan Bodycombat, där även magen tränades + armhävningar... Jag ska gå på BC ikväll igen ;) Bokade in det i all hast när jag såg att det fanns 5 lediga platser. Brukar ju jämt vara fullt, men folk har väl firat igår, då det var villaavslutning ;) För min del blev det bara en cider, så det e lugnt! Hade faktiskt varit skönt att slappa i soffan, men det är för sent att avboka nu...håller på 16.45- 17.45, så slappa hinner jag sen :) Imorgon tror jag det blir vilodag! Blev en riktig träningshelg denna helg! :)
Har dock hunnit vara social också :) Igår kväll åkte jag, min pojkvän, Jenny och Frank iväg till vår sommarstuga i Maxmo och sköt raketer som var värda 500 euro ungefär :P !! Han som skaffat raketerna hade fått dem  mkt billigare från sitt jobb. Vi hade MASSOR! Jag önskar att jag kunde visa bilderna! :S Så småningom kanske vi får våra datorbekymmer ordnade, just nu har vi båda mkt att göra o tänka på! Det var inga småfjuttar heller, kan jag tala om!!! Kom t.o.m busvisslingar från villagrannarna på andra sidan sjön :P
Hanns inte med så mkt mer än raketskjutande, lite korvgrillning och chips- och godisätande förstås :) Ojoj, i ca 3 veckor har jag ätit nåt ohälsosamt nästan varje dag! Det har bara blivit så...t.ex. denna vecka så har jag blivit bjuden på bullar/kakor på jobbet och på kalas o.s.v... känner mig lite ur form faktiskt. Man lägger ju på sig en del vätska när man äter sådant skräp. Men nu ska jag försöka skärpa mig och bara äta sånt på helgerna :) Jag vill ju få fram mina muskler! :) Det är dock skönt ibland att släppa på taget lite och inte fundera så mkt över kosten!
Jag vill ändå helst äta bra saker, inte för rädslan av att bli "tjock", utan för att få ut det mesta av min träning! Nog är det ju motiverande att få synliga resultat från de timmar/ vecka man sliter på gymmet, trots att det är kul! Men man ska äta och träna för sin egen skull, så som man själv mår bra! Inte för någon annan. Vilken syn andra har på kroppar och rätt sätt att äta, det ska man skita i! Alla fungerar vi ju olika.
Det tog länge för mig att ändra mitt sätt att tänka, vilket egentligen hade med min låga självkänsla att göra. Men den har jag byggt upp, finns fortfarande en del kvar att göra, men vad någon annan tycker och tänker om mig och min kropp------> så länge jag själv mår bra så I don´t give a fuck!



Gruppträning and stuff.

! Nu har det varit tyst här på bloggen ett par dagar... i torsdags åkte vi på kalas till pappa efter jobbet, där vi blev bjudna på lasagne och lite kakor och tårta :) Igår åkte jag och tränade efter jobbet, blev 4 ryggövningar, 3 tricepsövningar och 2 magövningar + 15 min på tråkiga löpbandet, var så trist att jag inte orkade 30 min, som var tänkt...när jag kom hem lagade jag risotto, åt och somnade någon timme i soffan...såg lite av en dålig film och gick och lade mig. Var jättetrött efter en livlig vecka med mycket nytt att tänka på. Därför har det inte hunnits/orkats med så mycket bloggande.
Idag ska jag oxå träna, härligt med lediga helger nu! 12.30 - tiden ska jag söka mig mot gymmet och köra bröst och biceps. 13.30 blir det 1 h Body Combat! Länge sen jag gått på det, tror det börjat ett nytt program nu sedan jag var senast. Ska bli SKOJ! Tycker det är så himla tråkigt att springa på löpband och crosstrainern, jag ger så fort upp p.g.a. att jag blir uttråkad. Men att gå på roliga pass tillsammans med en peppande ledare, bra musik och andra tränande motiverar! :) Ibland är det skönt att springa ute, men att gå på olika gruppträningspass är (och styrketräning i gymmet förstås) favoriten!

Dessa pass brukar jag gå på, skulle också vilja pröva på spinning, men det finns inte på mitt gym ännu, men det ska flytta till större lokaler snart så då ska det komma med i programmet! :)
Body Pump



Body Combat





Body Attack





Zumba






Nu ska jag leta efter lite bröstövningar på nätet, kör alltid de 3 samma övningarna, man måste ju variera sig för att få bra resultat! Ikväll blir det kanske att åka till vår sommarstuga i Maxmo skärgård... vi får se! Trevlig helg!

En lång dag framför mig.......

God morgon!
Nu är jag proppis efter frukosten....bytte ut gröten mot 2 skivor rostat fullkornsbröd m. ost o medwurst och en cottifrutti m. ananassmak idag :) Gotti gott! Madde <3 bröd, om ni inte lagt märke till det ;)
Varför är jag inte på jobbet vid den här tiden då? Jag skall nämligen till gamla jobbet ikväll :/ Har ett skift kvar där. Min förra (kan man väl börja kalla det) chef hade hunnit göra arbetslista för denna vecka innan jag ens visste om att jag fick komma på arbetsintervju till nya jobbet. Så jag fick ta ledigt från det nya idag och istället sitta i kassan ikväll från 16 - 23!!!! Det är nämligen något som kallas Spotlight här i min stad ikväll, vilket betyder lite program på stan och alla affärer har öppet till 23-24.... så jag kommer komma hem ca 23.30 ikväll och skall till nya jobbet imorgon bitti. Men nog ska det gå, får ju ändå kvällstillägg :)


Blev ingen springtur i måndags, kände att kroppen sade nej efter dubbelpasset i söndags. Tog en lugn promenad istället,lämnade in söndagsfilmen, talade i telefon nästan hela vägen, hälsade snabbt på älsklingen som river och bygger på sitt kontor och handlade lite smått innan hemgång! :) Fick uträttat mycket på 45 minuter ;) Igår blev det Bodypump efter en liten träffis med Linda, tänkte att jag skulle köra igenom hela kroppen istället för bara någon enskild muskelgrupp, då det ser ut att inte hinnas med så mkt träning idag el. imorgon och knappast i helgen heller...men kroppen var inte riktigt med på noterna. Jag kände mig svag och trött, tror jag börjar bli lite förkyld:/ På kvällen var jag helt slut, gick i säng vid 21.30!!Blir bra att vila idag och även imorgon, då vi ska till Vasa på pappas kalas. Kanske jag orkar med nya tag på fredag! :)




Nu ska jag dammsuga och plocka undan lite för jag skall få fint besök här en 12.30-tiden. broder m. flickvän, som flyttat till Helsingfors i maj kommer in en sväng, då de har varit i Uleåborg. Länge sen man sett dem!

Gårdagens o dagens kost och träning

Igår var det fortfarande helg, hehe :P Men idag e de måndag och andra bullar, d.v.s inga bullar alls :)

Söndag 22.8.2010


12.10 Frukost: 2 st skivor grovt bröd med ost och stekt ägg på + en smaksatt yoghurt med fitness-flingor + kaffe
14.20 1 h zumba
Efteråt: halv banan och lite nötter o russin
15.30 1 h Body Pump
Efteråt: halv banan + en gainomax recovery vanilj
17.45 Middag: Kyckling med ris och wokade grönsaker och sweet chilisås
21.20 ungefär, Kvällsmys: 1 toffee glasstrut, ett digestive kex, ca 8-10 chokladgodisar :D  Varför ska det va så gott med socker för? :P



Måndag 23.8.2010


07.45 Frukost: Proteingröt med mjölk och kanel, en skiva grovt bröd med stekt ägg och ost, kaffe.
11.30 Lunch: 2 skivor grovt bröd med stekt ägg, medwurst och ost + en cottifrutti.
15.00 Mellanmål: Banan och kaffe
17.15 Middag: 3 små köttfärsbiffar, potatismos, tomat och grynost
19.50: ca en halvtimme promenad
21.30: kvällsmål: 2 små hemgjorda köttfärsbiffar, ett bitat äpple med gryonost/keso & kanel.

First day

Hejsan! Ikväll är jag på bra humör, var ju första dagen på nya jobbet idag. Dock kommer barnen inte förrän nästa vecka, men vi har en hel del att stå i, min medarbetare Gunilla och jag. Vår arbetsplats är nämligen en så gott som tom lägenhet som vi ska ha fixat till ett daghem för 7 st småttingar tills nästa måndag. Idag hann vi inte med mycket, blev mest pratande och planering, tvättade fönster och lade upp lite gardiner. Imorgon ska vi åka och handla grejer till dagiset och fortsätta med fönstren och gardinerna. Jag är sååå glad att det verkligen "klickade" mellan oss, trots att hon är mkt äldre än mig! Vi kommer arbeta utmärkt tillsammans! :D Jag längtar såå tills nästa vecka då barnen kommer och vi får starta upp verksamheten! Nu har jag till att börja med endast 30h/vecka men det lät som att jag troligen kommer att få fler timmar snart!! :) Hoppas!

När jag kom hem gjorde jag middag, idag blev det pot.mos med köttfärsbiffar! Blev en matlåda över till morgondagens lunch oxå. Men fr.o.m nästa vecka börjar vi få färdiglagad lunch. Skönt att slippa stressa över matlådor hit och dit. Skinkrisotto och risgrynsgröt var två av de rätter som jag minns skulle serveras nästa vecka...låter helt bra! På mitt förra jobb blev det ofta massa skräp, som smörgåsar och yoghurt eller färdig mikromat p.g.a de obekväma arbetstiderna (tyckte jag iaf ) :/ Så nu får man nån ordning på ätandet oxå :) Och så måste jag säga det igen: LEDIGA HELGER! Denna helg ska vi vara med Jenny & Frank vid älsklingens villa, tror jag. Skjuta raketer och grilla en sista gång :) Lördagen efter det ska jag kanske till Vasa och shoppa och umgås med min vän Sarah, som gick på min frisör-klass!  Bara roligt att se fram emot :) Just nu lever livet <3
Nu är jag trött efter dagen med allt nytt och ska vila lite på maten. Om jag känner för det så blir det kanske en springtur senare. Och HOLLYWOODFRUARNA!! Missa inte det ;)


Nu får dagistanten börja öva på sin gitarr igen, hehe :)

Ingen lat söndag idag inte ;)

Oh yeah....nu är jag nytränad och nyduschad. Nu väntar lite middag, blir rester från gårdagens kyckling och ris med wokade grönsaker och sweet chili sås på det...yum, skulle kunna äta det varje dag ;)
Hade ju bokat in mig på zumba 14.15 och så body pump 15.30. 20 över 14 så hade ingen instruktör dykt upp och det visade sig att det skett ett missförstånd och instruktören var i Danmark!! Höll på att bli besviken, men då hade vi sån tur att det fanns en instruktör bland deltagarna (dock ingen zumbainstruktör) som sade att hon dansat zumba cirka 30 ggr och kunde improvisera lite uppvärmning tills en "vikarie" var på plats. Hon var grymt duktig!! Jag skulle aldrig klara av att improvisera sådär! Efter 20 min dök en zumbainstruktör upp och vi fick 30 min zumba.... sen slängde jag in en halv banan och lite nötter och russin för att ha någon energi till Body pump-passet...Gick helt bar faktiskt, bara biceps och bröst som jag var lite klen i :P Så nu är jag avslappnad och mör i kroppen :D Efter Bodypumpen drack jag en Gainomax med vaniljsmak. Har haft den länge stående i kylen och bara glömt bort den hela tiden. Riktigt god faktiskt! Mkt bättre än proteindrinkar ;) Innehåller kolhydrater och protein som behövs för kroppens återhämtning. - a banana doesnt!
Igår kväll träffade jag Nina och Jesper på puben och det blev en trevlig kväll:) Hade massor att prata om! Ikväll vet jag inte vad det blir, säkert lite filmmys :) Har en glass i frysen som väntar...den är jag minsann värd efter ett tungt dubbelpass!! :D



Imorgon börjar nya jobbet kl 9.00!!! Spännande, kan knappt vänta! :)

Jag trotsade regnet...

... och tog mig en springtur efter jobbet! Förut lät jag alltid dåligt väder förstöra mina träningsplaner, men nu är det slut med det! :) Jag hade längtat hela dagen efter att få ge mig ut i spåret, så inget kunde stoppa mig. Okeej, 25 minusgrader kanske jag inte springer i, men :P Tog inte tid denna gång, så vet inte exakt hur länge det tog, men ca 35- 40 minuter...kanske. Vet inte hur lång rutten är heller....ca 4-5 km , Det blev bara lugn jogg....men skönt var det! Det är inte alls farligt att springa i regnet! :)Har haft 2 vilodagar från träning nu och ätit massa skräp, så det fanns energi att ta av :) Nu har jag nyss duschat och ätit middag, blev en annan av mina vardagssnabbisar (är iofs lördag idag..), kyckling med ris och wokade grönsaker! Det äter vi ofta här hos oss ;) mums.
Igår var jag o älskling på Juthbacka marknaden, då var vi och åt varsin kebabrulle;) Orkade dock inte hela. Hittade som vanligt inget att köpa, förutom lite lakritsremmar. Såg dock och talade med, flera bekanta :) Riktigt najs:) Ikväll ska jag träffa min kompis Nina på puben! Hon flyttade till södra Finland för 2 veckor sen och ska bo och jobba där i minst 4 år :(:( Men som tur är, kommer hon hem då och då! :) En av mina närmaste vänner. Ska bli så roligt att få höra allt om hennes nya jobb och allt! Alkoholfritt ska det ändå bli ikväll, imorgon har jag planerat in hårdträning, ser ni :P Zumba och bodypump:) Så är planerna åtminstone. Hoppas alla får en trevlig helg!

Cottifrutti

Fick en fråga om vad cottifrutti är för nåt:) Och det är mellanmål från Valio som består av smaksatt kvarg och grynost. Perfekt efter träning eller bara som ett vanligt mellanmål... proteinrikt och fettsnålt! Jag äter alltid den med grapesmak, gillade inte den med päronsmak och de andra har jag inte testat faktiskt. Jag äter ofta cottifrutti på jobbet. Gott och rätt nyttigt!

energilös

Gokväll!
Alltså, nu är jag sååå himla trött på mina insomningsproblem :( Samma sak igår kväll. Det är nog för att jag måste gå och lägga mig ensam varje kväll, då älsklingen har fullt upp med jobb o annat. Måste lära mig slappna av och sova själv...
Var så trött efter jobbet och åt en dåålig middag....mikropizza och en risifrutti :P Jag var sååå himla trött och hungrig att ajg inte orkade bry mig. Behövde bara snabb energi.Sen somnade jag i soffan en timme. Skönt!  Usch vad jag har ätit dåligt denna vecka... men då man har tidsbrist och är trött blir det så här. Känner mig lite svälld men det är nog bara vätska... den ska jag svettas bort så fort jag får tid o energi till träning ;) No panic :) I helgen blir det lugnt, ska försöka träna lite dock! Min kompis Nina som nyss har flyttat till södra Finland kommer hem i helgen och jag vill hemskt gärna hinna med en kaffe med henne oxå. Så är det Juthbacka marknad oxå...kanske tar en sväng dit imorgon kväll, slutar jobbet 17. Så ska jag övningsköra lite till på söndag, det gjorde jag ikväll och det gick jättebra, trots att jag inte kört på några år!! :) Och kul var det! Så nu är jag allt bra sugen på ett bilköp, jag vill ha en Opel Tigra! :D
Nu slappa lite framför tv:n innan det är dags att försöka sova inför ännu en arbetsdag.... Nati natt

Dagens kost och träning

Det blev en kort joggingrunda ändå, så länge tvättmaskinen snurrade ;) Annars har dagens kost inte varit den bästa, men ganska gott iaf :P

10.00 Frukost: proteingröt med banan och mjölk + kaffe
12.00, ca. Joggingrunda 25 minuter ungefär, tog ingen tid.
12.45 Lunch: 2 stekta ägg, massa italiensk sallad (mums!),1 knäckis med färskost + en cottifrutti (kvarg med grynost i- den med grapesmak
15.00 Fika innan kvällskiftet: Kaffe och en puffet-glass ;) Jag var bara tvungen... så snål! 160 kcal...inte så farligt ändå.
17.30 Middag: Kyckling med nudlar och wokgrönsaker
20.00 Mellis: en skiva GI bröd med 2 skivor kalkonpålägg och en smaksatt yoghurt...(med 30% mindre tillsatt socker)
21.30 Mellis: 1 persika
Känns alltid som att jag ätit massor under en dag men när jag ser dagens intag framför mig så här så ser jag att det inte alls är så mkt ändå! :) Med min träningsmängd ska jag äta ca 1700-2000 kcal/ dag....
God natt....imorgon jobbar jag 10 - 17, lite trevligare arbetstid! :)

"jävla anorexiabarn"

Morning! Det var tänkt att stiga upp kring 8 imorse och ta mig en powerwalk innan frukost, sen tvätta och städa lite, för nu är det ett smärre bombnedslag här igen...men svårt att somna som vanligt, så jag vaknade kl 10, har nyss ätit min proteingröt och druckit mitt kaffe och fastnat vid datorn. Jag hatar när saker och ting inte blir som planerat, det är något jag håller på att jobba på. Att acceptera. Men bättre har det blivit. Jag ska i jobb kl 15.15- 21.15 idag...najs :P Så duscha, diska och tvätta nån maskin ska jag allt hinna med! Men träningen får jag tyvärr lämna bort :( Kommer att bli hemskt dåligt med träning denna vecka, ser det ut som...men jag har ju hela livet på mig :) Har annat jag måste prioritera denna vecka, såsom körandet, papper som ska fixas inför nya jobbet och så kärleken förstås. Har blivit så dåligt med kvalitetstid på tumanhand nu, så ...

Läste nyss ett blogginlägg jag såg på blogg.se:s hemsida. Det handlade om att folk ser ner på såna som mår dåligt, skär sig eller annat självdestruktivt. Folk säger ofta att det är patetiskt, man söker uppmärksamhet, bla bla bla, utan att ha en jävla aning om orsaken som ligger bakom. Det är svårt att förstå sådant för någon som är lycklig och mår bra och inte haft den minsta motgång eller svårighet i livet. Det är samma sak med ätstörningar. "Usch vad smal, hon har helt SÄKERT anorexia." " Hon där är nog sjuk i huvet, har hört att hon spyr upp maten". Det är väl för sjutton inte nåt man väljer själv. Tror folk att man VILL må dåligt, spyr för att det är en kul grej lixom? Jag försäkrar er, det ligger mkt djupare än så... men tyvärr kan detta aldrig förstås om man inte upplever det själv. Och det hoppas jag verkligen inte att någon ska behöva göra heller.Amen.

Tisdag kväll

Så sitter man här i soffan igen, jobbat 12- 19.30 och kl 20 var det dags för zumba. Nu har jag nyss duschat och äter mitt kvällsmål....2 stekta ägg, italiensk sallad och en skål med Fitnessflingor (dom med yoghurtbitar ;) ) i mjölk. MUUUUMS :)
Som jag trodde så känns det bättre idag, kanske inte varit världens roligast dag i och med att jag arbetat hela dagen, men ändå :) Det var nog bara den vanliga "söndagsångesten" som spökade igår kväll, fast det var måndag. Hade ju vart så skönt med ledighet... Men zumban var lika kul som alltid! Det stämmer faktiskt att man inte tänker på att man tränar, när man dansar zumba, då det är så roligt :) Jag har tänkt börja ha tisdagkvällar som zumba-kväll varje vecka...får se hur det blir! Zumba - passen blir nämligen fyllda med det samma, så det är så svårt att få en plats, men vet jag att jag ska på det en viss dag så skyndar jag mig att boka in mig. Älskar att dansa och vill bli duktig på Zumba! ;)
Jag hade tänkt visa bilder från helgen, men älsklingen har avslutat internetanslutningen som jag använde till min PC (en såndär sticka, vad de nu kallas), vi ska ta nåt billigare/snabbare. Så nu är det sååå irriterande att jag inte kan flytta över mina foton fr. kameran till laptopen :( Och alla andra bilder finns på min PC.... bajs oxå. Bildlösa inlägg suger, enligt mig.... jag klistrar in nån gammal bild som redan finns här på bloggen dååå och hoppas att vi fixar detta fort som f*n :)
Förresten såg jag en mamma vara ute och springa med barnvagnen när jag cyklade hem fr. gymmet!! :) Kul syn, vad strong hon var! Inte så att hon sprang för livet utan lätt jogg. Jajja...det finns inte många ursäkter  som duger för att inte träna! :)

back home

Hejsan folket!
Har haft en lugn och skön helg och känner mig faktiskt väldigt utvilad för en gångs skull! Har varit ute i naturen, ätit gott (lite FÖR gott kanske hehe), spelat buzz, kollat film och myst och tagit det lugnt! Bilderna kommer senare, för nu e de snart dags för danska hollywoodfruar! :)
När vi kom hem stack jag till gymmet, har blivit rätt mycket stillasittande så jag behövde verkligen få lite träning. Det blev biceps och triceps + 30 min crosstrainer.
Har en liten depp-dag idag, känner mig allmänt nere, så konstigt då jag varit på super bra humör hela helgen och haft riktigt kul. Men det blir nog bra tills imorgon. Förr hade jag depp-dagar varje dag, men nu kommer de bara nån gång ibland! Framsteg!! :)
imorgon börjar en ny hård arbetsvecka... lockar inte det minsta, bara att bita ihop, för det är sista veckan innan nya jobbet börjar! Det ska bli så skönt med mer regelbundna arbetstider och att SLIPPA JOBBA LÖRDAGAR!!!! Fattar ni, varje helg ledig!! Kan man faktiskt ha sån LYX?

Dagens kost och träning

Torsdag 12.8.2010

06.20 Frukost: Proteingröt med banan och mjölk + kaffe

08.30 Mellis: en hemgjord köttfärsbiff och en risifrutti, kaffe...(inte det bästa melliset, men gott ;) )

11.00 Lunch: 1 korvbiff, lite fullkornsmakaroner, wokade grönsaker och en skiva GI-bröd med skinka och ett kokt ägg på.

13.30 Mellis: ett äpple och en mandarin

15.30 Mellis: 2 skivor påläggsskinka och en liten bit mörk choklad, 86 % kakao

17.00 Middag: Fullkornsspaghetti med köttfärssås, grynost



18.00 Gym: Rygg och lite axlar 35 min.

Åt en halv proteinbar 

18.45 1h Body Attack

Åt andra halvan av proteinbaren

20.30 Kvällsmål: En skiva grovt bröd med rester av köttfärssåsen på (var faktiskt GOTT ;) ) + en smaksatt yoghurt med proteinpulver i. +  lite mörk choklad 86 % kakao

Och imorgon börjar helgen, ska njuta av ledighet och säkerligen äta massa gott ;) Trevlig helg!!!!! :) /Madde

GOD NATT!


Okeeej....är ni redo?

Nu har jag tränat, duschat och ätit! Vilkenn härlig känsla efter hård träning! Rygg träningen gick skitbra, dock hann jag bara med 2 axelövningar :/ Men all träning är bättre än ingen! Body attack passet var TUNGT som vanligt. Har tydligen kallats "världens tyngsta pass" fick jag reda på idag!! Kollade på klockan ett par ggr där i slutet får jag erkänna :P Här kan du läsa lite om hurudant pass Body attack är. Bränner massvis med kalorier, 700-800 har jag hört!

Tänkte dela med mig av lite före och efter bilder....samt komma lite "ur garderoben". och DET är ett stort steg för mig! Det betyder att allt håller på att bli bra :D

Här var i augusti 2009, då jag inte mådde så bra och åt en tonfiskburk och en morot till lunch ungefär...samt fick fruktansvärd ångest efter att ha ätit godis/annat onyttigt
Här var vi i Rhodos, då hade jag faktiskt bestämt mig för att äta gott..ganska komiskt att jag har världens jätteportion glass framför mig :P.när vi kom hem mådde jag dåligt över ätandet och började med LCHF dieten...blabla...jag kommer berätta mer när jag är redo.Ser ni de stackars klena armarna? Här var det inte mkt mer än skinn och ben.



Dessa bilder är från Spanien nu i Maj 2010.... Här hade jag  nyss vågat börja äta samt tränat i lite mer än ett halvår. Har en kvinnokropp med mera muskler och former och inte en barnkropp samt en mycket snyggare hållning har jag fått. Jag äter det jag vill och tränar när jag vill och som jag vill.....och börjar sakta men säkert komma tillbaka till världen! Vilken lättnad. Känner mig relativt nöjd med min kropp! :) Och den vill jag sköta om och inte misshandla längre.



Varför jag berättar det här är för att jag äntligen förstår hur sjukt jag tänkte under de 2,5 (ca) åren. Kroppen behöver näring och man blir inte tjock bara så där för att man äter sig mätt! Jag vet att många har problem med kroppsfixering och ätstörningar och hoppas på att kunna visa att det går att äta och vara lycklig :)

Detta är något som bara min pojkvän och mina allra närmaste vänner har vetat om, så nu får många som känner mig säkert en chock, men ni behöver inte vara rädda för att fråga, det börjar ju bli bra nu, jag ska börja leva!!


Snaaaart helg!

Hejsan! Lämnade framför datorn längre än jag hade tänkt igår kväll...somnade först ca klockan 24. så inte har jag vilat upp mig, var dessutom tvungen att vara 2 timmar längre i jobbet idag...de e synd om mig :P

Ont i magen, den e svälld och krampar :/ Vet inte vad det är för fel. Säkert sömnbrist och stress...nåväl, ska strax påbörja middagen, som idag består av spaghetti och köttfärssås! En vardagsfavorit som går snabbt att fixa till. Sen ska jag packa lite inför helgen, för ni som inte vet, så ska ju jag och min pojkvän till Ukkohalla och bo i stuga med 2 kompisar fredag kväll - måndag... Jag slutar jobbet kl 18 imorgon och efter det åker vi alla fyra och handlar mat, gotta och sånt och åker sen iväg norrut. 4 h borde bilresan ta... så det är ganska sent innan vi e framme. Men va sköönt det ska bli att komma bort en stund och umgås med vänner och bara vara :) Bloggen kommer att bli lite lidande, men jag är tillbaka som normalt på tisdag ändå! Jag vill nu på samma gång välkomna alla nya läsare! Hoppas ni stannar kvar :)

Trots att jag känner mig ganska hängig så ska jag faktiskt träna ganska hårt ikväll! brukar alltid tagga till när jag kommer innanför gymmets dörrar! Där trivs jag nästan allra bäst , hihi :) Det blir rygg och axlar och sen även ett tufft pass Body attack!!

Mycket att göra nu på kort tid sååå later folks! :)


Dagens kost...ingen träning

Onsdag 11.8.2010

Vilodag idag :) Nu skall jag snart lägga mig och hoppas på att få ordentligt med sömn för en gångs skull! Det är bara så mkt att fundera över just nu, med nya jobbet och lite privata angelägenheter.... men nog blir det bra! :) Bara jag får sova.

06.30
Frukost: Proteingröt med banan och mjölk, kaffe

09.30
Mellis: en skiva GI-bröd med skinka och ettt kokt ägg

12.00
Lunch: hemgjorda klyftpotatisar och köttfärsbiffar (rester från igår), avocado och mini - plommontomater

14.00
en näve nötter och russin

14.15
en kopp te med mjölk på café

17.00
Middag: 1, 5 "korvbiffar", fullkornsmakaroner, wokade grönsaker, grynost/keso och mini-plommontomater



20.30
Mellis: proteinbar

Hela 2 lagade mål mat,! Så borde det vara varje dag, men då det inte alltid finns tid :/
Nu-----------> zzzzzzzzzzz

Sömnproblem e inge kul :(

Hej!
Ojoj, nu är det en TRÖTT Madde som sitter här framför skärmen. Det blir alltför lite sömn varje natt :( Det spelar ingen roll hur trött jag är då jag går och lägger mig, jag ligger ändå vaken flera timmar...minns inte när jag senast somnat före kl 1.00!!! När man tränar hårt är det ju så viktigt med sömn...idag skulle jag inte orka lyfta en vikt, kroppen protesterar verkligen....den vill ha sömn och återhämtning nu känner jag. Har jobbat idag och varit igång och stått/gått hela dagen och lyft tunga lådor och så. Sen en tekopp me Linda på café i en och en halv timme  och sen hem och göra middag, blev fullkornsmakaroner med korvbiffar, grynost och tomater :) Nu är jag helt slut.
Så körandet orkar jag verkligen inte koncentrera mig på ikväll :( Äsch då, vet inte när jag ska hinna med det egentligen. Borta hela helgen, mycket jobb i nästa vecka och så vill jag ju hinna med min träning! Men på nåt sätt ska ja få allt att gå ihop, med lite planering så :)
Vad ska jag göra för att kunna sova om nätterna???!! blir ju GALEN! ska upp 6 imorgon bitti *snyft*

För tidigt uppe.......

God morgon! Var heelt säker på att jag började kl 7 idag, men när jag kom till jobbet så visade det sig att jag ju börjar kl. 08.00!! Minns inte att jag skulle kommit för TIDIGT till jobbet nån gång ;) Men jag bor ju så nära, så det var inte hela världen, kunde bra gå hem och blogga lite ;)
Träningen igår kväll gick super!! Åtminstone styrketräningen... körde så tungt jag orkade, 3 bröstövningar och 3 tricepsövningar som avslutades med 35 situps på en halv pilatesboll. Den magövningen tar rätt bra tycker jag! :) Brukar alltid köra 1-3 magövningar varje gång jag tränar eftersom jag vill bygga magen. Sen var det dags för Zumba...4:e gången jag gick på det passet, och andra gången just detta program, så stegen sitter inte riktigt ännu i huvudet ;) Men det gick skapligt bra och jag hade så himla KUL! Måste försöka få in zumba en gång i veckan, det är en otrolig självförtroendeboost! :)
Idag har jag tänkt ha vilodag från träningen så mina små muskler ska få en chans att återhämta sig och växa till sig ;) Viktigt med vila...dock ska jag vila från träningen 4 dagar i sträck i helgen då vi ska bort, kommer vara sååå taggad efter det, möjligen lite abstinensbesvär ....hehe. Kanske jag kan få med Jenny på nån Powerwalk....vi får se :) Hörde att "det blir ingen nykter helg", så det kan vara att hoppas på för mkt....:P
Efter jobbet blir det kaffe med Linda och så blir det att åka hem och laga middag och sedan tror jag vi skall åka och provköra lite, var som sagt ett tag sen ;)

Ha en bra dag !

Dagens kost och träning

Tisdag 10.8.2010

Idag har jag kommit ihåg att äta mera regelbundet (har svårt med det), och har därför inte haft det minsta sug efter nåt "snaskande" :) 

08.00 Frukost: proteingröt med banan och mjölk, ett kokt ägg + kaffe

11.30 Mellis: Grovt bröd med ett kokt, skivat ägg + grynost/keso blandat med upptinade bär



14.00 Mellis: ett kokt ägg

15.30 Sen lunch: hemgjorda klyftpotatisar och köttfärsbiffar, plommontomater och grynost/keso



18.00 Mellis: En skiva knäckebröd med skinka och avocado

19.15 Gym: bröst & triceps 35 minuter.
 
Åt en halv proteinbar + en halv banan efteråt

20.00 Zumba 1 h

Åt andra halvan av proteinbaren efteråt

21.30: Kvällsmål: en skiva grovt bröd med massa skinka och avocado + en smaksatt yoghurt med proteinpulver


Nighty night, snart blir det sängen....jobb klockan 07.00 imorgon bitti.....zzzzzzzz. jag är trött, vill sooova!




Protein- gotta :)

Har surfat runt lite efter recept med proteinpulver som ingrediens...vill ju få det i mig, men inte spy på kuppen! :)

Här är några enkla, som lät goda!

Proteinpannkakor med blåbär

Chokladproteinpannkaka

Fluffig proteinchokladdrink

Ostkaka med keso och vaniljprotein

Banan- och kakao shake

Jordgubbs-proteinfluff

Så nu är det bara att börja avverka dessa recept ett efter ett, och finna sin favorit :)




By the way, så blev det ingen springtur på förmiddagen, var för hungrig ;) Städade istället och ikväll blir det bröst och triceps + 1h zumba!
 


Nytt skede i livet

Nu e jag hemma från arbetsintervjun...jag fick jobbet!  Dock bara 30 h i veckan...men som kan bli fler. Hoppas på det! Jag hade nämligen sökt 2 tjänster som familjedagvårdare...den ena heltid, 38,2 h/vecka och så denna 30 h/vecka. Börjar den 23.8. Det känns lite konstigt...nu ska jag ut i arbetslivet på riktigt! Och nu har jag ca 15 minuters bilväg till arbetet istället för att kunna gå till arbetet på 2-3 minuter ungefär ;) Minns inte när jag senast körde bil, så nu ska det tränas lite. Men nog finns det kvar där i ryggmärgen, tror jag! Vi har bara en bil just nu oxå, så det kommer bli lite problematiskt....men nog ska det lösas på nåt sätt!

Jag är inbokad på zumba kl 20...så nu e frågan. Lite bröst och triceps innan Zumban ikväll eller en springtur nu och sen gym efter kl 15.00 då gymmet öppnar och avboka zumban? hmmm....skulle va ganska skönt att vara fri ikväll oxå. Men så behöver jag städa idag oxå och göra ordentlig middag för en gångs skull....jaa-a det är inte lätt med alla dagens I-landsproblem....


Dagens kost och träning

Måndag 9.8.2010

09.00. Frukost: Proteingröt med 1/2 banan och mjölk, ett stekt ägg + kaffe

12.30 (Sen första-jobbpaus)Mellis: 4 skivor påläggsskinka och 100 g grynost + kaffe

14.30 Sen lunch: kycklinglasagne och grynost

16.00 Mellis: 1 äpple (borde ätit mera, men var så mätt sen lunchen...)

17.30. Gym 45 min : Biceps , framsida lår + lite mage. 30 min cardio på löpbandet...

Efter träning: proteindrink + en banan

19.30 Middag: 2 rostade rågbrödskivor med stekt ägg och tonfisk, en smaksatt yoghurt. (orkade inte laga nån mat, då det blev så sent)



Sen  skrek kroppen fortfarande efter energi p.g.a att jag ätit lite för lite under dagen, så handen letade sig till kanelbullarna...och 3 st Pågens kanelgifflar slank ner ;) Hoppsan, det var visst inte helg längre :P

Nåväl, efter träning är förbränningen på max så big deeaaaal!Dessutom är dom så små och så är det "den tiden i månaden"....hehe, finns många anledningar att dra till! :) Men guud va gott det var!

Nu är jag iaf mätt och belåten så det blir inget mer ikväll, nati nati!



Protein...

God kväll folket!

Det var den måndagen det! Jobbat och tränat och ätit :) Så ser vardagarna ofta ut för mig :P
Jag körde biceps och framsida lår + lite mage på gymmet. Sedan blev det 30 minuter på löpbandet, så svetten bara sprutade. typ. Gillar egentligen inte att springa på bandet, har inte passande skor för det, så det blir lätt jobbigt. Dessutom ganska trååkigt, men det råder träningstidningar bot på :) Ett helt ok pass var det nog. Blev proteindrink efter träningen och fyyy sjuttsingen va den smakade skit! Kräkreflexen var på minsann. YÄCK. I gröten e det mumsigt, men blandat med vatten var det sjukt äckligt. Men vad offrar man inte för att bygga stora muskler? :P Nej, men jag får nog leta lite recept på proteinsmoothies eller nåt, för de där drinkarna klarar jag bara inte av att dricka efter varje träningspass, tyvärr! Måste prova en annan sort och med annan smak sen då jag får slut på det här...

Nu gott folk blir det soffan och Generation fett och favoritprogrammet danska hollywoodfruar!! Veckans höjdpunkt :P Imorgon bitti arbetsintervju!!! Hjälp! ;)


Så här goda tycker madde att proteindrinkar är .

Film mys

Det blev ingen cykeltur, vi tog bilen istället ;) Jag fick plötsligt "känningar" ifrån kvällens/nattens bravader...blev helt slö och fick lite ont i huvudet, dessutom började det regna igen. men vi tog ändå en glass på strandcamping:) En Geisha strut blev det. Sedan var vi och hälsade på Markus & Ann-Sofie i Kållby...trevligt!
Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, så vi får kolla film...han skulle ta en sväng via kontoret och handla lite godis till filmen. Dock blir det inget godis för mig ikväll. Är helt enkelt inte sugen, för en gångs skull :P

Imorgon börjar en ny vecka då...jobbar 10 - 17. Efter jobbet drar jag till gymmet, tjohoo! :) Tror jag ska köra armar åtminstone, kanske axlar med + lite cardio...

Här har ni några snyggingar från igår kväll ;)


Linda, jag, Tanja, Zofia

Haglar det tennisbollar?! var dagens första ord

Igår blev det en supertrevlig kväll med vänner och även nya trevliga bekantskaper :) Förfesten var sååå rolig, men krogen var rätt trist...kanske för att jag slutade dricka då, hehe, ja inte vet jag. Nej, men verkligen, jag är ganska trött på krogen, det är typ bara småglin där och världens bästa pojkvän har jag redan, så något sådant behöver jag ej spana efter. Men att umgås med vänner och skaka lite rumpa är aldrig fel :) Summa summarum så var kvällen lyckad! och nästa helg kommer att bli super den med!!! :D

Så här såg jag ut innan jag åkte iväg:



Jag vaknade kl 12 av att det lät som om det haglade tennisbollar ute! JÖSSES, vilket regnväder! Det bara ÖSTE ner och blixtrade och åskade lite, stackars Cajsa såg helt förskräckt ut av allt oljud. Men nu började solen skina, så kanske vi åker iväg på vår planerade cykeltur till strandcamping och njuter av varsin glass vid vattnet. Filmmys ikväll....skönt med söndag, får passa på att njuta nu då ledigheten inte varar längre än till måndag morgon. På tisdag är jag dock ledig :) Hoppas alla får en skön söndag!


Gårdagens...

lördagen 8.8.2010

jaa, ingen träning hanns med och mycket åts det (och dracks :P ), onyttigt som nyttigt :) Det var ju lördag !

06.15 Frukost: 2 stekta ägg + kaffe

08.30 Mellis1: 1 klementin + en halv kopp kaffe

11.00 Lunch: kyckling med bulgur och wokade grönsaker

13.00 Fika: En Fazerina- chokladstång med kaffe

Sov några timmar efter jobbet.....zzzzzzzz,därav en så sen middag

18.15 Middag: Kycklinglasagne med grynost och paprika



19.15, ca Lördagsmysfika med älskling på balkongen: En brunbergs "kyss" och 2 st Pågens kanelgifflar + kaffe.



Brukar vanligtvis hålla mig till 2 koppar kaffe om dagen, men var lite trött igår, så blev visst hela fyra st ;)

21.15 - 00.30 ungefär:
lite alkoholhaltiga drycker på förfesten...tog dock bara vatten på krogen. Men det blev ca 2 glas rödvin, en smirnoff ice, ett glas skumvin och ett bålglas. Helt tillräckligt, enligt mig!

23.00 Bjöds på massa gott, men jag var småhungrig först kl 23.00, så då blev det en bit tacopaj, lite pastasallad och en bit vitlöksbatong.

Sååå det var en riktig ÄTARdag, hihi :) Kommer ha massa energi till träning i veckan!


Kycklinglasagne på G

Hejsan!

Då var äntligen den arbetsveckan över, har varit ganska tung vecka, med mkt nytt i arbetet och konstiga arbetstider. Jag hade svårt att somna igår kväll förstås, om det var den sena sockerchocken av glassen eller värmen eller nåt annat som var orsaken vet jag ej. Men sov omkring 4 timmar iaf...:S Så när jag kom hem från jobbet sov jag 2 timmar och nu känns det bättre :)  Och tur är väl det, för jag ska ju orka partajja lite ikväll! :) Ska bli treeevligt! Tror det blir en rolig kväll :)

Nu e ja hungriiig!! Har en kycklinglasagne i ugnen, så snart får jag lite mat i kistan. Testar ett nytt recept! Om de blir lyckat kan jag kanske lägga upp det här i bloggen.

Bl.a Den här tjejen ska jag ut med ikväll :) Lajnda! :) Bilden e från en lördag då vi skulle iväg till lillby och höra på Björn Rosenström!


Dagens kost och träning

Startat en ny kategori...bra att kunna kolla bakåt vad som gett bra resultat eller vad man gjort "fel" och så. För träning och kost går hand i hand och att knäcka "koden" är inte lätt....varje kropp fungerar olika. Idag har kosten varit enformig och myyycket kolhydrater ;) Glömde nämligen min matlåda hemma när jag for till jobbet :P Men på helgerna äter jag alltid lite "dåligt" :)
10.00. Frukost :en halv banan och en msk grynost (skulle ju springa)
10.45: joggade ca 30 minuter
12.00: Frukost 2 / lunch: proteingröt (råg- o havre + proteinpulver) med banan och mjölk , 1 skiva knäckebröd med  leverpastej, ost och saltgurka + kaffe
14.30: Mellis: en näve nötter o russin
16.00: Mellis/ minimiddag 2  skivor mjukbröd med tonfisk på + en smaksatt yoghurt.
18.30: Mellis :en näve nötter och russin igen...
20.30: Kvällsmål: 2 skivor mjukbröd med stekt kyckling på + en Danone jordgubbskvarg...+ en bit mörk choklad
22.00 Fredagsmys i soffan:  Lidls gooda vaniljglass med frysna hallon och kinuskisås....
Så det har blivit e del, hihi :) Och inte lär det bli nån träning imorgon , då jag ska jobba och sen vila lite och partajja lite på kvällen.
Jag har aldrig påstått att jag är nån hälsoguru, bara för att jag tycker om att träna ;) Man lever bara en gång, aight? :)
God natt, nu måste jag nog gå och sova, ska upp 6 imorgon bitti!

iiiiit´s FRIDAY! :)

Hallååja! Fredag redan! Denna vecka har gått snabbt! Tyvärr blir det ingen ledighet för mig på en stund. Skall snart iväg på jobb 14 - 20...imorgon jobbar jag 7-13. Så jag har bara söndagen ledig.... men inga tårar för den skull, för jag jobbar bara 4 dagar nästa vecka och är då ledig lördag- måndag :) Då skall vi till Ukkohalla med Jenny och Frank!
Idag har jag träningsvärk i ben och rumpa:) Men det gillar jag! Man känner att man gjort något! Jag ökade nämligen i ben och bröst igår på Bodypumpen...dock blev det liite för tungt med bröstvikterna, men men.  sen blev det 30 min crosstrainer-intervaller, läste Topp hälsa under tiden så det gick ganska smärtfritt. Tog det rätt lugnt.
Nu på förmiddagen (halvtimme eftr jag vaknat) tog jag en 30 min. joggingtur...tungt var det. Benen fick nog jobba sitt igår ;) Dessutom e det mycket tyngre att träna på "morgonen". Men jag är nöjd att jag åtminstone tog mig ut, tänkte strunta i det först! Väl hemma testade jag att göra proteingröt, d.v.s. blanda med mitt proteinpulver i gröten + lite linfrökross. Detta åts med banan och mjölk + en knäckebrödskiva med leverpastej, ost och saltgurka + kaffe! :) Supergott med vaniljsmak i gröten!
Trevlig helg, nu ska jag snart söka mig mot jobbet!

Modebloggaren goes träningsblogg! :D

Halloj! Nyss hemkommen från jobbet, fick lite variation idag...vanligtvis är jag nästan bara i kassan, men idag har jag varit från 7 - 14 på kemikalieavdelningen och packat upp varor. Så fick jag några trevliga sms oxå idag, om en tjänst som familjedagvårdare på ett gruppis i larsmo...ska på intervju på tisdag! *nervöst* ;) Jag sökte dit för nästan en månad sen och hade nästan gett upp hoppet om att få höra något därifrån. Så hoppas intervjun går bra nu då. Min första riktiga arbetsintervju! Nå, det är bara att ta det lugnt och vara sig själv!
Jag skall till frissan och klippa mig 16.30 och sedan och träna 17.30. Blir bodypump och sen tänkte jag köra crosstrainern eller rullbandet 30 min oxå. Har blivit dåligt med träning de senaste veckorna... tidsbrist och orkesbrist. Annars kära ni, har jag bestämt mig. Detta kommer att bli en blogg som främst kommer handla om träning. Det är det jag brinner för och jämt pratar om så varför inte blogga om det som intresserar mig mest? Så träning, kost och hälsa är det som kommer vara i fokus i denna blogg i framtiden, ska ändra layouten snart också, så den passar bättre in i temat :) Dock kommer jag fortsätta uppdatera vad jag sysslar med och kanske lite annat smått och gott men i stora drag så är det träning det handlar om! Nu när jag bestämt mig för detta kommer bloggen uppdateras OFTA! :) Hoppas locka hit flera nya träningsintresserade läsare, men hoppas även att ni gamla stannar kvar! :)
Nu ska jag slänga igång en tvättmaskin och hämta mitt proteinpulver från posten. Sen blir det knäckemackor med leverpastej och en proteindrink! :)

Tankar en tisdag förmiddag...

Heej :)

Nu har jag haft 2 dagar ledigt och det har varit såå skönt! Men idag e det kvällskift som gäller :S Jag känner mig trött och seg hela tiden...känner att jag är i behov av semester. Men det kan jag ju glömma. Har såna olustkänslor i kroppen oxå, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är...men det är väl nog detta med att vara i ett nytt livsskede, jag är ju van att gå tillbaka till skolan efter sommarjobbet. Nu har jag ingen aning om var jag står i livet och vad som ska hända. Har inte hittat jobb inom min bransch, men min nuvarande chef menade nog att jag skulle få fortsätta, men han vågade inte lova heltid. Så just nu vet jag varken ut eller in. Inte vill jag ju spendera resten av livet i en butikskassa heller, jag vill göra nåt av mitt liv. jag känner mig rastlös! Undrar om det finns många nyutexaminerade som känner som jag? Jag tror det faktiskt. Men det är bara att vänta och se vilka chanser som dyker upp och inte vara feg.  inte stressa upp sig, har stressat tillräckligt under dessa tre år :)

I söndags var vi och hälsade på min bästa kompis och hennes nyblivna familj ;) Kändes skönt att få prata av sig med nån som redan upplevt samma sak som jag går igenom och som känner en utan och innan och som alltid kommer med kloka råd och stöd! Riktiga vänner växer inte på träd, så ta vara på dem du har!

Nu ska vi snart på lunch till älsklingens mamma!:) I´m HUNGRYYY :P