Mår inte...

...som jag förtjänar utan ännu sämre. Var en superkul kväll igår och en hel del dricka;) Det är dock inte baksmällan som är problemet utan den där "tiden i månaden" med en jävla värk som inte ens 3 st burana biter på! :( Kombinationen av gårdagen och detta är ingen trevlig upplevelse kan jag försäkra er om.
Fy fan.
kanske lite glass hjälper?

about my shopping..

Fick ett önskemål att jag skulle fortsätta blogga om kläder och shopping som tidigare. Det är inte så att jag slutat shoppa direkt, hehe ;) Jag har haft otroligt mycket i skolan och jobbat mycket så bloggen har gått på sparlåga under en lång tid och när jag väl har bloggat har väl inte det första jag tänkt på varit vad jag senast shoppat. Jag köper nåt plagg då och då, tar så mkt tid att fota och prova, ladda upp å sådär. Men kanske jag fortsätter kläd- och shoppblogga. Fler som saknat mina shopping inläg? är det vad ni helst av allt vill läsa? Eller om jag ställer frågan som så: Varför läser just DU min blogg?.

Idag blev jag utdimitterad barnträdgårdslärare:D Jee! Så nu kanske finns mera tid för bloggen, vi får se hur det går.

Varsågoda, här är en del av min Spanien-shopping. Köpte även en jeanskjol, vita leggings och underkläder, så nu får jag hålla i pengarna en stund...



Ha en skön löärdag kväll, själv ska jag snart iväg på fest och senare till krogen och ha jävligt kul me mina klasskompisar! PÖSS

Hemma från Spanien.

Holaaa! Det ordet ekar i mitt huvud, hehe. och una cerveza, agua!! :P försäljare på stranden, så där jobbiga var de inte i Rhodos. De var precis överallt på starnden och gick runt och sålde allt möjligt.

Så det är en sak jag är glad att slippa och maten på restaurangerna var förskräcklig! Förutom detta så har vi stormtrivts :D Vi har varit på zoo, varit uppe på Gibraltarklippan, shoppat och varit på delfin, sjölejon- och fågelshow :) Roligast var nog Gibraltar tror jag. Tog dock hela dagen för oss att ta oss dit efter att ha missat bussen på morgonen...vi som steg upp kl. 6 på vår semester!! :P Så då blev det lite tåg och bussar till olika ställen ända tills vi var framme i La Linea och därifrån gick vi över till Gibraltar. Vi åkte med mini-buss  med en himla trevlig guide, Arthur, uppför berget och stannade vid St Michaels cave, en droppstensgrotta, där soldater gömde sig förr under kriget, tror jag det var... Sedan träffade vi på några av de vilda aporna och fick oss några goda skratt :) De var väldigt sällskapliga och en hoppade upp på min axel :) Sedan besökte vi en tunnel som också använts som gömställe för soldater, därifrån sköt de med kanoner på sina fiender. Sen såg vi ännu fler apor och det var en superfin utsikt!

Nu ska jag färga min utväxt, får berätta mera om resan sen samt visa bilder! Ciao!

Monkey business:





Dag 2 Torremolinos

Hola! :)

Andra kvällen i Spanien tar sin början :) Det är riktigt trevligt här, inte hunnit utforska stället så jättemycket än. igår promenerade vi dock mååånga timmar runt här i Torremolinos, drack världens godaste cappuccino och kollade bl.a in shoppinggatan Calle San Miguel. Hittade såå mkt fint, men köpte inget ännu, för vi ska till ett stort häftigt shoppingcenter på måndag, plaza mayor! Kläderna är så billiga här också, det hade jag inte väntat mig! Madde likes! :)

Idag har vi spenderat hela dagen på stranden, jag hade för låg solfaktor på solsprayen, så tyvärr brände jag mig lite... Snart ska vi söka upp nåt mysigt matställe och så tänkte vi kolla in nattlivet lite :) DEt är ju lördag, så det är väl bäst att passa på då, det är mest folk kanske...Här skall finnas omkring 85 diskotek/ barer men var de gömmer sig vet jag inte. Såg en gayklubb igår  iaf :P Nää, något diskotek strosade vi förbi...skall försöka leta upp ett ställe som heter Palladium! Hoppas på en trevlig kväll! Skall hålla stadigt i väskn, för här är det vanligt med väskknyckare. Finns t.o.m varningsskyltar för sådana här och där!

Ni har ju ännu varmare i Finland tror jag, här är det bara 22 grader ungefär... ;) 

Nee nu ska jag göra mig klar!

Adios! :)

Denna väntan....

Halloj!
Jahapp imorgon gäller det! Få se då om vi slipper iväg... jag börjar bli expert på alla sidor på nätet som uppdaterar om askmolnets framfart :P de e jobbigt att bara vänta och inte veta om man blir besviken eller ej. Man kan inte vara så upprymd och ivrig över resan som man skulle vara om man säkert visste att den kommer att bli av.... suck. Har packat ner lite sommarkläder redan, ska fortsätta packandet snart...
Igår var Malaga flygplats stängd i 4 h på kvällen...idag verkar alla flygplatser i Spanien vara öppna. Vi får hoppas att det fortsätter så! Annars bokar vi en annan resa, så "enkelt" är det med det! För i Finland stannar jag inte, vil komma bort en stund NUUUUUUU!
Om vi inte hör något från Tjäreborg, så startar vi en 10.30- tiden imorgon ner till Helsingfors och flyget avgår förhoppningsvis 19.20! Hoppas på att befinna mig i ett soligt Spanien nästa gång jag uppdaterar! :)
Bye// madde
Carre, glöm inte att uppdatera om du-vet-vad! *Tänker på dig* <3

Monday

Såå var tenten över och alla uppgifter inlämnade! Bara vi skulle få veta om kanden är godkänd nu då. Går TRÖGT! Hinner knappast göra nåt mer åt den ändå så det är bäst att den är det! Nu känner jag att stressen släppt, blev helt slut efter tenten och åkte hem efter lunch, trots att vi skulle haft 2 lektioner till :P Men ORKAH, alltså. Somnade på eftermiddagen en timme, det händer inte ofta, så det berodde nog på att man äntligen kunde slappna av! 

Har suttit och skrivit en lista på vad som skall packas ner i resväskan ;) Vet ju inte ännu hur det blir, än så länge går flygen, men mkt kan hända på 3 dagar. Men jag försöker vara positiv... resfebern börjar smyga sig på :)

Imorgon ska vi till Vasa...besöka papsen och så ska jag till Gina Tricot oxå ;) Hoppas hitta något fint till resan. Sedan via mamma i vörå på hemvägen, hann inte dit och fira morsdagen igår, då vi var till älsklingens mamma och jag läste till tent. Så jag ska köpa med en blomma och dricka kaffe och äta kaka imorgon istället :)

Känner mig fortfarande riktigt slö. skule nog behöva frisk luft och motion tror jag! Får se om det blir Body attack elelr joggingrunda ikväll....

Nu ska jag ner och hämta tvätten ur tvättstugan! 
Ciao



Jag och min älskling! Han fyller år på torsdag, vad vore inte bättre än att få fira den ombord på ett flygplan? :P Och ha en 8 dagar med sol, bad och roligheter framför sig?!   ÅÅÅÅhhhh, denna ovisshet gör mig G-A-L-E-N

Närmar sig

Hej! Nu e de länge sen jag yttrat mig här på bloggen. Har inte riktigt hunnit med mitt liv just nu. Mycket i skolan som sagt. Men jag har varit flitig och nu är det bara måndagens tent kvar!! YES! ;) Så lite plugg i helgen, men sen får jag relaxa lite.
Men nu spyr den j-vla vulkanen ut massa aska igen. Suck. Kunde den inte vänta en vecka till?! Ser inte vidare ljust ut för vår resa på torsdag...men det är bara att hålla tummarna. Mer kan man inte göra. Skiter det sig på torsdag så slipper vi kanske på fredag eller lördag...kan man ju hoppas. En liten back-up plan har jag försökt förbereda ;) Men senare än så kan jag inte åka, för sommarjobbet börjar....åh vad stressande det är! Jag som längtat sååå! Men vi ska inte kasta in handduken än!
Ikväll ska jag och älskling och lyssna/se på stand up komiker vid Stadshotellet, minns inte vad han hette, men nån känd från Sverige iaf. Ska bli trevligt :)
Nu har jag nyss avnjutit glass och kaffe (fredags standard ;) ) och ska försöka få nån ordning i denna svinstia som uppstått efter att ha haft alltför mycket att göra! Sen handla lite mumma till helgen och så börja invänta fredagskvällen :) Blir inge sent för mig ikväll iaf för Body pump och tentläsning väntar imorgon bitti!
Trevlig helg! /Madde
*villvillvillvillvil*