Tråk-Madde börjar rycka upp sig! ;)

Jaa, jag undrar nog verkligen vilka ni är, ni som kikar in på min blogg FASTÄN den går på sparlåga just nu :) Jag längtar efter att få börja blogga "på riktigt" igen. Det är ju faktiskt en stor hobby jag hade(har). Men just nu finns inte tid att fundera på sådant. Jag (och ni) får nog hålla mig lite till... men sen ..Då jävlar , haha! :)
Just nu är det förberedande för barnpsykiatri-tent som upptar min tid. Mycket att pränta in i huvudet! Min lördag har bestått av tentläsning, 33 minuters joggingrunda, dusch och glass-och godis gottande :P Nu relaxar jag i soffan me älsklingens dator som håller på att bränna sönder mitt ben. Djiiises vad HET den är! Har haft tankar på att sätta på tv:n oxå. Men kolla på TV DAGTID!! Inte riktigt min grej. Känns fel på nåt sätt. Konstig jag är.
Ikväll skall jag faktiskt ta och socialisera mig. Har känt mig isolerad hemma i lägenheten nu ett par veckor p.g.a fucking skolan. (Sjukt trött på den) Jag har typ bara cyklat till skolan, till gymmet och till affären typ. Så nu ska det bli ändring på det! Blir ju deprimerad av mindre. Jag å älskling tänkte gå ut och äta nån god middag och sedan krogen. Men jag får nog ta det lilla lugna med alkoholen ändå, tentläsningen fortsätter imorgon. YES :P
Nu ska jag dricka kaffe, diska, kanske sätta på dumburken och sen är det dags för att göra sig fin! Hihi! Hoppas ni får en trevlig helg! /Madde

Söndagsfunderingar

Morning! (för mig iaf) Kanske god förmiddag för någon av er :) Nej, på söndagagsmorgnarna får man lov att sova, så man orkar hela veckan! Har en del att stå i, i veckan trots inget jobb. Men det är lektioner, kanden och tentläsning som gäller.... håhåjajaa. Och så vill jag få in en del träning. Har varit så förkyld nu igen så den enda träningen dena vecka, blev body pump i tisdags. Sitter och funderar på om jag skulle klara av bodypump idag, har blivit lite bättre. Det är så svårt att avgöra, spec. nu på vintern då man jämt har någon sorts förkylningssymptom. Skulle man träna endast när man är 100% frisk så skulle man få vila typ hela vintern! Har bara lite snuva. Med halsont är det ju värre, det kan få otrevliga följder...Nå, jag hinner känna efter en stund, det är ju ca tre timmar tills dess.
Har nyss ätit frulle. Lyxat till det med stekta ägg och bacon! Mums! Det är inte så ohälsosamt som vissa tror!
Har tagit det lugnt i helgen, precis som förra :P Men jag har bara inte haft nån lust att festa just nu. Konstigt nog, jag som brukar vara en sån partypingla ;) Men kanske bra att ha en paus, även om man börjar känna sig smått osocial. an sparar pengar, ork, och välmående i alla fall! Är inte så förtjust i den där dagen efter om man säger så...
Nej, detta blir ett himla tråkigt blahiblahaa inlägg igen. Ni e duktiga som orkar läsa ;) 
Ha en skön söndag!


Måndag igen

Halloj! Min blogglust börjar komma tillbaka, kanske det är solens strålar som ger mig lust och energi ;) Nog är det helt underbart ute just nu, var på en liten promenad och njöt av solen idag!  På väg mot varmare och ljusare tider nu, Madde likes! :D

Jobbet kallar om exakt 1h, 45 min. Gaahh, skulle vilja göra nåt heelt annat ikväll...men nåja. Money money e aldrig fel. Jag längtar till gymmet! Tänkte åka dit idag, men det blev promenad istället. Ville inte svetta ner mig då jag ska i jobb...duschade redan i morse, så. Bra att vila emellanåt...behöver laddade batterier till morgondagens Body-attack pass! YEAH! :P

Vi har ändrat lite resdatum idag också. Vi ska vara 9 dagar i Spanien ;) Great! Blev inte så mkt dyrare det och vi vill verkligen hinna slappna av och njuta! så det blir alltså 13 - 22 maj. Kanske missar nån skoldag, men nån dag hit eller dit gör inte så mkt ;) Bara jag är hemma till dimissionen 29:e maj så!  Åhh, va skönt, kan inte fatta att jag inte behöver studera längre, efter 3, 5 månader!!

Jag känner att min blogg är rätt enformig just nu, men jag hinner inte med så mkt annat i mitt liv just nu än skola, jobb och träning. Tyvärr. Men det ska väl bli bättre småningom! :)

Nu fixa sig lite och försöka trycka i sig lite lunch!







Alla hjärtans dag

Nyss hemkommen från en kort promenad med killen...sen blev det lite hemmaträning, mage ;) Har inte tränat sen i torsdags, så hade lite abstinens. Men nu e d bra igen, känner mig avslappnad och glad! Varför jag inte tränat sen dess, beror på att jag känt  mig så himla trött och utmattad de senaste dagarna. Har haft mycket på gång och inte vilat. Då säger kroppen till och jag försöker lära mig att lyssna. Då "huvudet" vill så mycket....

Idag är det ju alla hjärtans dag. Har "firat" den bland nära och kära, precis som man ska! :) Först blev det en sen lunch hos mamsen + fastlagsbulle (som jag ÄLSKAR) med kaffe, sen åkte vi och hälsade på farmor som bor på åldringshem. Jag hade köpt en så fin orkidé till henne :) Ikväll blir det förstås söndags-film, Wallander kommer från fyran....hoppas jag inte sett den här nu då, jag är lite tveksam!

Nu har vi äntligen bokat resa och det blir Costa del sol som vi tänkt! :) *glad* Vi skall bo 25 meter från stranden i Torremolinos. Det ligger typ 8-10 km från storstan Malaga. Kommer bli sååå jävla NICE!! Kan knappt vänta. Den 13:de maj åker vi! 3 månader kvar...känns som en lång tid just nu, men det kommer nog att gå snabbt! Hälften av det roliga är ju ändå att planera och se fram emot resan :) Finns hur mycket som helst att göra och se längs hela solkusten!

Nu ska jag googla på shopping i Malaga innan jag bänkar mig i tv-soffan ;) Imorgon ska jag fortsätta att skriva på kanden och så är det jobb på kvällen som gäller igen. Men sen har jag inte nå jobb på nästan 2 veckor, ska bli skönt faktiskt.   Ha en skön söndag kväll!!




trött

Idag har varit en såndär tråkdag...inget roligt har hänt över huvud taget. Skulle på bodypump i morse, vilket jag fick strunta i, för jag kände mig lite förkyld och så kände jag ett sting av dåligt samvete om jag inte skulle skriva något på kanden idag. Så jag skrev lite istället och så har jag jobbat hela kvällen... och nu surfat på facebook och bloggar. Snart blir det natten...imorgon lördag och då ska jag på body combat, laga våfflor och umgås med älsklingen som jag inte sett så mycket av denna vecka. Längtar!

På söndag far vi kanske till Vörå å hälsa på mamma och farmor. Då är det alla hjärtans dag oxå :) Jag å älskling kom överens om att vi inte skulle köpa några presenter i år...det är pengasparande på hög nivå just nu ;) Vill ju på resa! Jag behöver det verkligen. Just nu känns det så tungt med slutarbetet, massa andra uppgifter, jobb, framtiden, blahiblahaa....jag är verkligen sååå TRÖTT på att stressa jämt jämt jämt. Alltså, den här skolan har verkligen sugit musten ur mig under dessa tre år! Längtar så att den ska vara över, så man får hitta nån sorts lugn. Det värsta är dock, att man inte kommer att hitta nå jobb inom branschen (inte här i trakten iaf) när man väl kommit sig ur den.

well well, den dagen den sorgen. På nåt sätt brukar det mesta lösa sig. nighty night...so tired.



Va jag är glad att ja har dig <3



Ovanligt glad och positiv för att vara måndag ;)

Hej! Måndag igen och en bra början på veckan, jag är nämligen frisk!! Körde första träningspasset i morse, 20 min. crosstrainer och sen rygg, biceps och axlar! Skönt att komma igång igen. Höll ju på att bli en liten klenis av 2 veckors vila ;) Motivationen är skyhög just nu, inte bara för att jag inte tränat på 2 veckor utan även för att vi ska på resa i maj!!!!!! :D Tror att det blir Torremolinos i Costa del sol, Spanien. Wiihooo!! Till det ska jag minsann fixa beach formen! Nu kör vi! :P 
Gud vad jag längtar!! Det får bli en examenspresent till mig själv ;) Så nu har jag även nåt som motiverar mig ännu mera till att göra klart slutarbetet, hihi. Stället verkar också helt underbart!! Det ska bli en hel massa sol och avslappning, utflykter, god mat och lite party oxå ;) Är ett riktigt partyställe det där.

Är så himla ressjuk, fast det har jag varit sen den dagen jag kom hem från Rhodos. Nu är jag fast i resträsket ;) Kommer bli många resor gjorda i mitt liv framöver! Spanien har jag alltid velat besöka och nu ska jag äntligen få göra det!!! *GLAD*

Nu ska jag snart i jobb och förtjäna löst en typ...niondedel av resan... :S Ska leva så billigt det bara går nu i några månader ;)

Bilder från min första och enda (än så länge;) ) södernresa...Rhodos, augusti 2009: