Rainy day

tjeenare.

Är ledig idag och imorgon :) Synd att det regnar bara... har varit på stan en stund med Nina. Jag köpte popkalaset biljett till lördagen, ska bli sååå skoj! Cha-Cha kanske kommer hit, om inte så hänger jag med Linda & co :)
Kommer en hel del bra artister, så bara det inte regnar (helst lite sol och värme oxå) så blir det nog kanon! Det är mycket som sker på sommaren, vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill göra ;) Snart är det ju midsommar också, då vill jag vara på nån villa med trevligt sällskap och grilla och bada bastu och sånna grejer. Man borde börja planera i tid, vilket jag och älskling inte är så duktiga på..:S

Förra helgen var jag till Övermark till Chacha, Mats och sööööta Amanda!! Usch vad jag blev barnsjuk! Så härligt söt och glad :) Vi åt smariga tacos och sedan blev det Fagerö efter några cider. Hängde i puben och sen shejkade vi en del på discot ;) Många småkillar som flirtade, men när vi sade hur gamla vi var, så tyckte det inte vi var så intressanta längre haha! Men skönt att veta att man ser ung ut :P Har nog några bilder jag hade tänkt lägga upp men inte fått in dem på datorn än, så ni får nöja er med 2 st från min dimission istället.... Nu ska jag hämta tvätten och äta mellis för om 2 timmar ska jag på Body pump. Det var inte igår! Va kul det ska bli :) Sen så har älsklingen lovat att göra mat tills jag kommer hem, så får se om det blir av, ja jag undrar jag....;)

På bild 1 får jag mitt betyg och på bild 2 sjunger jag och min klass en egenpåhittad sång som handlar om vår studietid.


lördag

Hej hopp!

Idag är det lördag. Och jag är ledig :D Vi har städat lite här idag och snart kommer broder in på kaffe och så ska jag börja göra mig klar för kvällen...älsklingen ska dj:a i Fagerö ikväll och jag ska åka med till Övermark och hälsa på min kompis Cha-Cha med familj :) Så har vi också funderat att åka iväg till Fagerö vi med och återuppleva gamla minnen :P Visst är det ett fjortis-place, men vi får väl härja på puben :P Så vi startar härifrån strax efter halv fyra, skulle bli bjudna på mat kl. 18 ;) Så jag tror det kommer att bli en trevlig kväll! Nån som råkar vara på väg ti Fagerö? Ann?

Tänkte bjuda på några Spanien-bilder...