Tjuvstart av julmys :)

Fick ett plötsligt sug efter att mysa med glögg och pepparkakor och levande ljus med min älskling ikväll! Det får nog bli så :) Han skall även färga min utväxt och jag ska klippa honom under verkningstiden. Sen blir det tjuvstart på julmyys, hihi! Har också köpt en jättefin, stor, vit julstjärna till vardagsrumsfönstret! Hur mysig som helst!! :D

Känner mig fortfarande lika krasslig :( Har massor som skulle behöva göras, skolarbeten och sånt tråkigt, men energin räcker inte till. Får nog faktiskt ta och vänta tills jag e piggare. Har inte kunnat träna nu heller, vilket gör mig GALEN! Träning ger syre till hjärnan, just nu orkar den inte alls tänka. Sista dagen på praktiken imorgon. Ska på adventsfest med barnen till ett lågstadium och se på deras adventsprogram samt äta risgrynsgröt, nami nami ;)

Nej, nu ska jag med ett brev till min chef om önskemål om jularbete. Ska va ledig på julafton och nyår, så det så! Jobba 3 dagar i veckan under mitt tre veckor långa jullov, har jag tänkt mig, så jag får förtjäna lite men även vila upp mig. Båda sakerna behövs! Hoppas han går med på detta nu då...

Och så ska jag handla glögg och pepparkakor oxå ;)



Sjukling

Även om det var väntat, så är jag riktigt sur nu för att jag har dragit på mig en förkylning igen!!! Så är det varje gång man går ut på praktik bland barn. Är jättetrött och snorig. Trivs superbra på praktiken, men det var med tunga tramp jag cyklade dit i morse. Bara två dagar kvar nu :O Har gått så snabbt!
 På måndag och tisdag ska jag på askultering till mitt gamla lågstadie i Vörå, så jag skall för ovanlighetens skull bo hos mamsen i två dagar :) Ska bli skoj som omväxling, slippa laga mat (:P )samt träffa lite vänner! (och läsa till engelska tent! :( )

Och snart är det helg igen. Planerna är inte helt klara, men det ser ut att bli mycket program. Bara jag blir frisk, vill säga. Fredag kväll blir det som vanligt Idol, om jag är frisk så blir det träning innan det. På lördagseftermiddagen ska vi på älsklingens morfars begravning. På söndag blir det troligen kalas i Vasa hos min bror som fyllde år igår och sen på kvällen hälsa på en kompis i Vörå och så lämnar jag sedan hos mami. Usch, att sova utan älskling. Me don´t like ;) Det är faktiskt inte det lättaste när man är van att somna tryggt intill honom. Vi har funderat på att åka till Vasa redan på lördagen och gå ut, men det är ännu oklart. Den som lever får se.

Nej, nu ska jag ta och försöka få gjort lite skolarbete. Sedan blir det lasagne och vila (framför tv:n) resten av kvällen!



Från en partykväll i höstas ;) Cool bild, va?




HEEEEEEEEEEEEEELG!!!

Åhh, så skönt med FREDAG! En ledig helg har jag framför mig! Om några timmar skall jag iväg på stamkundskväll på gymmet...skall testa populära Batukan! Kommer att bli skitkul, tror jag! Det skall oxå visas lustleksaker där...möjligen annat program, vet ej. Hemskt träningssugen är jag i alla fall!!
När jag kommer hem blir det mys i soffan tills. med älsklingen, kattskrället och Idol! Imorgon shopping i Vasa! Skall kika på julklappar. Tänkte försöka börja i tid för en gångs skull, får se hur det blir med det! :P Slutar väl med att jag slösar pengarna på kläder och grejs till mig själv istället. Men skönt , rentav lyxigt att få vara ledig en HEL helg!

Går bra på praktiken annars. Världens bästa handledare och världens bästa barngrupp!! Jag smälte genast in i gruppen och barnen ääälskar mig, hihi :)

Har inte haft nån motivation eller så mkt tid för bloggen denna vecka, men kanske det kommer tillbax så småningom! Hoppas ni har en skön helg, det tänker jag ha i alla fall!

Nu blir det matlagning, ska hitta på nåt med kebabkött...kanske en kebabomelett?
-


Jag ska ha kul ikväll!

Hej!
Lördag kväll, wihoo! Dricker några cider framför tv:n med killen och hans kompis Tommy. Såg nyss typ sjukaste tv-programmet ever från Ztv. Rod girls eller nåt liknande. Några tjejer som hade de mest konstiga saker för sig! Man fick sig verkligen ett gott skratt!!  De låg i en säng mitt på gatan bland folk och fick folk att krypa ner under täcket med dem och så släppte de en fis eller rättare sagt en brakbomb(!) och drog täcket över allas huvuden och frågade "Can you smell it?"! OMG, så j-vla äckligt. 
Sen så klädde en tjej sig i en minimal bikina av KÖTT! ja ni hörde (läste) rätt, KÖTTBIKINI och alla hundar som kom förbi blev som tokiga och började slicka på alla möjliga intima ställen. Ja, allt ska man behöva se ;)
Har ätit tortillas ikväll också, YUM! Det var faktiskt länge sen. Och snart e vi på väg ut och shejka some ass. Vet flera bekanta som ska ut, så jag tror att det blir en trevlig kväll! I gotta feeling...that tonight´s gonna be a good night! ;)
Bye!

Skriver av mig lite

Gaah, sjukt mkt att göra och tänka på just nu. Bloggen har fått hamna i skymundan.

Nästa vecka ska vi ut på praktik i 2 veckor. Kommer att bli kul, men oxå jobbigt, p.g.a. alla uppgifter vi måste göra under praktikveckorna. Åh, vad jag väntar på jullovet!! Först då kan jag slappna av lite, innan det är dags för stress med slutarbetet.

Snart är det också helg, innebär jobb för min del igen, men två helger efter det har jag önskat att få vara ledig... Längtar verkligen efter en fredagseftermiddag då man kan känna att man har en HEL ledig helg framför sig!
Lördagskvällplanerna är rätt oklara just nu. Jobbet ordnar julfest, men kan bara inte bestämma mig för om jag ska gå eller ej. Det blir typ en restaurangmiddag (som man får betala själv) och så fortsätter kanske några ut på krogen efteråt. Jag är ju "bara" inhoppare, för de som inte vet. Annars skulle jag så klart gå,  men nu vet jag faktiskt inte. Nå, det visar väl sig. Har lixom inte riktigt hunnit fundera.

Nu ska jag snart sätta igång med kvällens middag: Flygande Jacob! Trevlig onsdag kväll!

Hälsar en trött, hard working Madde.


No lazy sunday!

God morgon eller nåt! Steg upp kl 12 idag, behövde verkligen sova ut efter en tung vecka. Var till Kokkola och åt min favvo pannpizza på Rosso igår kväll. Barbeque chicken, den ska ni prova. Ni kommer älska den! Förutsätter dock att ni gillar blåmögelost då, vilket alla  ju inte gör. 
Sdan blev det några cider på puben, men jag var så otroligt trött, så vi gick hem redan vid halv ett och jag somnade nästan genast jag lade mig i sängen.
Har inte hunnit med så mycket träning denna vecka, i tisdags körde jag dubbelpass med styrka (ben och mage) och därefter afro power dance. (Jättekul!) Och tränade överkroppen på onsdagen. Så nu skall jag iväg till gymmet och köra ett konditionspass på crosstrainern ! Skall läsa Topphälsa och IForm- tidningar under tiden, då springer tiden bara iväg och man märker knappt av att man tränar, hehe! :) 
Nu ska jag ge mig iväg! 

HETA klänningar hos H&M!

OMG vilka snygga partyklänningar som kommit in på H&M:s hemsida! Och PRISET, 29,90 euro / st!! Åh, vad jag skulle vilja klicka hem någon. Vill ha vill ha, men behöver jag flera partydressar just nu? njaaa...nåt nytt till nyår kanske? :P Alltid hittar man någon anledning ;)



Bilder lånade från HM.com

Friday again

Hola!:)

Så var det återigen fredag. Det är bara måndag och fredag jämt, känns det som! Denna helg kommer att gå i arbetets tecken...jobbade igår kväll, skall jobba ikväll och hela dagen imorgon... kika halva idol imorgon kväll (slutar jobb 21.15) och ut och äta på restaurang med älsklingen på lördag kväll är resten av planerna för helgen. Tror inte att jag orkar med desto mer program, har varit en stressig vecka. Nästa helg däremot, hoppas jag på lite partajj! :D

Det är tydligen VINTER nu oxå. Usch, jag är verkligen inte redo för snö ännu! Men inte mycket att göra åt... lär väl smälta bort lika snabbt som det kom också och bli ännu värre - snöslask! Blä.

Hoppas ni får en trevlig helg! jag ska försöka göra det bästa av min! Nu ska jag fixa mig lite lunch!

Bye



Jag och min bääbis! <3

Tävlar om ett ägg ;)

Ni vet ju alla vilken äggfantast jag är, äter minst ett ägg dagligen. Kanske inte så bra för kolesterolvärdet, sägs det ju, men :P

Just nu är jag med och tävlar om en cool pryl, kallad melodiägget, hos min favvobloggerska Karin. Detta skulle verkligen komma till användning hemma hos oss! Det spelar tre olika låtar, så man vet när det är löskokt, hårdkokt och typ mittemellan. Kul, eller hur? :)

Nu håller jag tummarna tills de blir blå!



(Har inte med inlägget att göra, men nån annan än jag som tycker att min blogg har s.a.s. möblerats om? p.g.a en alltför stor reklam..grr..)

Söndag

Halloj! Denna söndag har gått alldeles för fort ju. Sitter och äter fiskpinnar med gräddfil, tacosås, rödlök, morot och sallad. Heh, intressant blandning, jag vet :) Rester från gårdagens lunch och middag som jag blandade ihop till kvällsmål. Riktigt gott faktiskt!

Idag har vi varit till Vasa, till pappsen. Vi firade farsdag en vecka på förhand, eftersom han snart skall flytta och ska packa ihop allt o.s.v. Var bra, för jag jobbar typ hela nästa helg. Usch. ser inte fram emot det!

Igår hade jag och Nina som sagt en mysig alla helgona- middag :) Vi kände inte för att hålla på och fixa i köket nån längre stund, så huvudrätten blev hotdogs med supergod fyllning!! (Tacosås, creme fraiche, sallad, ketchup och rödlök) Till det ett par glas rött! Snackade en massa och hade trevligt!



Efterrätten blev något riktigt smarrigt! Fann receptet i ett reklamblad. Getingdessert kalaldes den. Kan ge er receptet sen. Innehåller vaniljvisp, kvarg, apelsin, mango och lakritssås(på tub, som man lägger t.ex. på glass). Lite annorlunda, men mumsigt! :)
Sedan gick vi en sväng till puben. Många häxor och andra hemskheter stötte vi på där. Bl.a några klasskompisar utklädda till cheerleader-zombies :) Men nu är det filmtajm, hostage med Bruce Willis kommer från nelonen. Hoppas den är bra! Ha en skön söndag kväll!