At the beach

Det blev sol och strand för mig idag ändå. Jag använde alltför svagt solskydd och har nu alltså bränt mig. Får skylla mig själv som ligger och steker sig i sex timmar. Mina skinkor samt mitt öra är de kroppsdelar som lider mest just nu...lysande röda och fina är dom. Nej usch, det är inget att leka med....
Trevligt och avslappnande har det trots allt varit idag. Har inte slappnat av så mycket på länge! Härligt!



Köpte en söt rosa bikini med guld"kanter" från H&M innan stranden. Minst en ny bikini varje år är ett måste.



Hur man klonar en big mac!



Råkade surfa in på denna you tube video. Hur man klonar en big mac. Det skall tydligen smaka exakt som MacDonalds Big mac. Vore kul att testa. Själv är jag inte så brydd i dessa burgare, men min sambo älskar dem.

Det blev faktiskt ett besök på en hamburgerkedja idag i Kokkola, dock inte ovanstående kedja utan Hesburger. Jag åt  kycklingwraps. Mkt goda var dom!


Tji tjing

lite bilder från helgen tänkte jag bjuda på. Härligt med sommarvärme! :D Skulle ju till Kokkola och ligga på beachen med Nina och hennes vänner idag, men solen gömmer sig bakom molnen..ser inte bra ut alls :/ har en kvart på mig att bestämma mig för om jag följer med eller ej....beslutsångest :/ Jag skulle iaf komma mig till H&M och köpa en rosa bikini jag kollat in....imorgon blir det iaf Särkänniemi med älskling, Markus och Ann-Sofie! Jippii :P Få se om man vågar åka i något längre, man blir lite försiktigare med åren !


Gårdagens outfit


Gårdagens outfit : randig Gina-klänning som älsklingen är mkt förtjust i :P



Jag var lite blyg igår med att tala engelska, trots att jag vet att jag kan. Det har ju trots allt varit mitt starkaste ämne genom hela skoltiden. Intressant dock att höra om Texas och att de betalat 10.000 dollar för att få skjuta en grizzly björn m.m. Vi var mycket välkomna att besöka familjen någon gång. Vore så himla roligt! Att få åka till Texas har länge varit min dröm. Kanske någon gång senare i livet...ingen billig resa direkt...

Nu blir det jobb 9.30 till 15.30. Ikväll utgång och så följer tre lediga dagar! Wiii!!!

Trevlig helg! <3

Fäboda,Cowboys och Michael Jackson

Cykelfärden igår slutade vid Fäboda. Det är ett fint ställe. Mycket folk där som njöt av mat, glass, sol och bad. För min del blev det bara trip :) Någon ledig dag skall jag nog åka dit och sola och bada jag med! På med rikligt med solkräm bara, har ju som ni vet, hudcancerskräck. Har sett flera kunder som bränt sig röda som kräftor. Farligt, det där.
Ikväll skall vi till killens farbror och träffa min pojkväns släktingar från Texas. Riktiga cowboys är dom, enligt vad jag har förstått! Blir intressant! Har alltid varit fascinerad av Texas och cowboys! Älskar deras accent oxå :)
Imorgon jobb igen och så blir det troligtvis utgång på kvällen!

Michael Jackson, kungen av pop, har tydligen dött, fick jag höra på jobbet idag! :(  R.I.P.


sommar och sol

Vilken härlig sommarvärme vi har!! <3 Var riktigt varmt och skönt redan strax före sju imorse när jag gick till jobbet. Lite störigt har det varit att se alla strandklädda människor och så, när man själv sitter instängd. Men nu har jag slutat för dagen, ätit lite mat och ska bege mig ut på cykeltur med min älskling! Ska bli skönt!
Tillbax senare ikväll..troligtvis. Man vet aldrig vad man hittar på sådana här dagar ;)


sol

Halloj! Kom  nyss hem från jobbet, slutade 20.30. Skall tillbaka dit kl 07.00 imorgon bitti. Då slutar jag 15.15 och då skall jag försöka hinna njuta av solen mera än vad jag hann med idag.  Lite avslappning på balkongen hann jag med iaf. Åt en god lunch och slappade lite innan jobbet. Just nu är jag ganska trött, skall kramas med älskling i soffan en stund innan det blir läggdags!


Ägg

Good morning!
Nu har jag ätit äggmackor till frukost. Mums! Ägg är bland det godaste jag vet, förbrukar en hel del sådana varje vecka...

Onödig, men intressant info om ägg:
Ett ägg innehåller många näringsämnen som är viktiga för att vi ska må bra, t ex vitamin A, B2 (riboflavin), D och E, kalcium, selen och zink.
Ägg innehåller mycket protein. De ger dig också mycket energi. Varje ägg ger dig ca 80 kcal (340 kJ).



Mer ägg åt folket , hehe! är intresserad av näringslära jag...ifall någon undrar. Hemskt intressant faktiskt när man riktigt börjar "studera" det. Kostrådgivare är faktiskt något jag skulle kunna tänka mig att jobba som. Men nu skall jag bli barnträdgårdslärare om ett år. Sätter mig inte på skolbänken på mycket länge efter det....trött på det. Vill jobba nu!

Idag skall jag försöka hinna med mycket, men får se hur mycket som faktiskt hinns med...färga utväxten, tvätta en maskin, laga mat, kika på rean här i stan och så jobb kl 14.30....Dags att sätta igång och blanda färg nu!

Mina Gina-fynd



Detta är alltså min Gina shopping :) 2 otroligt snygga klänningar och lite undies. Allting - 50% :D
Skulle vara skitsnyggt med ett smalt nitbälte till den rosa spetsklänningen, för att bryta av lite mot det sockersöta! Det ska jag kika efter någon dag. Lindex brukar ha sådana har jag sett!

Har varit på en glass med Nina, sen ut och springa...hehe, bra kombo :P Är riktigt glassberoende just nu, så himla gott i sommarvärmen! Nu dusch och sedan blir det tv-soffan en stund. Imorgon jobbar jag kväll. Det är skönt att göra det någon gång också. Ska ta det lugnt och bl.a färga håret imorgon på dagen...säkert bloggar jag lite också :) God kväll <3


Föll för frestelsen...

Rolig överraskning för mig när jag kollade besöksstatistiken! Rätt många besökare igår :D Najs! Undrar vilka ni är? Ni är så "tysta av er" ;) Men grymt kul att någon orkar läsa mitt svammel :)

Jag skulle ju blogga igår kväll, men jag blev upptagen på annat håll. Vi fick för oss att köra iväg till Vasa. Det var ju så fint väder! Och vet ni vad? JAG HAR SHOPPAT! Hehe, så där länge klarade jag mig utan shopping ;) Nästan en månad, måste ju vara rekord :P Men vad kan man , när Gina Tricot har 50 % rea på en hel massa snygga plagg! Det är rea i hela stan, by the way. Vila hade också massa snyggt till billigt nedsatta priser. Jag rekommenderar er att ge er på shoppingrunda i Vasa snarast. Skynda fynda!! Bilder på mina shoppingfynd kommer ikväll. (så har ni nåt att se fram emot :P )

Nu måste jag göra mig klar, idag är det jobb som gäller kl. 10 - 17. lite sådär halvtungt när det är så fint väder. Vill lata mig, läsa en bok på stranden, ta en kaffe eller en glass på en uteservering eller nåt sådant istället. Men då kommer ju inga pengar. Det var ju det då...
Jag igår på solig balkong...blev väldigt bländad av solen, därav min plågade min :P




Ha en bra dag önskar Madde <3



Min, ehm...midsommar

Hej hopp! Det går trögt det här bloggandet, men det blir väl så på sommaren. Mycket annat man vill göra då, än sitta vid datorn plus att jobbet tar mycket tid och energi.

Midsommaren över. Ingen höjdar-midsommar i år, men jag hade dock inga höga förväntningar. Det är bäst så :) Nykter midsommar, haha. Nu börjar man nog bli gammal!! :o

Vi grillade lite vid älsklingens villa tillsammans med hans bror och dennes familj på midsommarafton. Midsommardagen (kvällen) spenderades i Fagerö, då killen dj.ade där. Tyvärr hade min gamla studiekompis från Närpes inte möjlighet att komma och leka fjortis med mig ;) Kanske nästa gång :P Träffade dock en annan gammal studiekamrat, från frisör-tiden, trevligt! Vi kom på att vi inte sett varann sedan vi slutade skolan. Och det är ju två år sedan. Känns inte så länge sen. Tiden går verkligen fort! En stund på puben hann jag med och trots nyktert tillstånd tappade jag solglasögonen i wc:n. Jag tänkte verkligen låta dem ligga där, men kom fram till att jag skulle sakna mina billiga H&M glajjor, så ner med handen i vessabyttan och fiska upp dem, bara! Man kan väl inte vara hur fin av sig som helst heller :P (Jag lade dem inte på mig tillbaka, någonstans går faktiskt gränsen :P)



Dj in action!

That´s hot <3

Midsommarafton



Då var det midsommarafton och vi har inte desto större planer för kvällen. Vi åker till killens sommarstuga och grillar. That´s it! Imorgon blir det kanske mera festligheter. Jag följer med min pojkvän söderut då han skall till Fagerö och dj:a. Det var tider det, då man färdades dit! I 14 - 17 - års åldern :) Nu kommer jag känna mig helt felplacerad, haha. Men hellre det än att sitta hemma för mig själv på midsommardagen! No way! Förhoppningsvis kommer jag att umgås med min gamla studiekamrat Natte och det ser jag verkligen fram emot!! :D Med henne har man alltid skoj!
Om det vore soligt väder idag skulle jag tagit på mig en söt sommarklänning, men grått och kallt som det är nu (kommer säkert att börja regna oxå), så är det varma kläder som gäller! Någon av dessa ovanstående underbara saker från Nelly hade inte suttit fel.

Trevlig midsommar!

Angående midsommar...

Hallå! Trött efter en tidig väckning och hektisk dag på jobbet. Det är ju midsommarhandel på gång vilket betyder massor med folk i affären!  Ännu en överreklamerad högtidsdag som bara går ut på att äta, typ. Suck. Som vanligt har vi inga planer, men man känner ändå pressen att man borde göra något "speciellt". Löjligt nog. Vädret är ju inte att hurra över det heller precis. Är faktiskt hellre hemma än på sommarstugan när det bara regnar.  Men vi får se vad som händer. Skönt med ledigt fredag - måndag skall det i alla fall bli ;)

Vad skall ni göra på midsommar?

Älskling som grillmästare, på midsommar i fjol...:)


Sneakpeaken...

...på min walk in garderob som jag utlovade. Flera dagar sen jag tog bilden så klädstången är inte riktigt lika tom längre ;) Behöver dock mera klädhängare. Sen ska det komma hyllor, skohylla, stor spegel och annat smått och gott.
I sinom tid.


I like my money right where I can see it -  hanging in my closet <3


Imorgon börjar jag jobbet kl. 07.00. Suck. Måste gå och lägga mig i tid. Hatar att gå och lägga mig tidigt. Hatar att tvingas stiga upp tidigt. Buäää :(


Temptation

Hej! Jag förstår att ni saknar mig , hehe ;) Nätet är så himla trögt och krånglar och har sig så jag låter helt enkelt datorn vara just nu. Har en jäkla blogg abstinens så ni vet! Men någon gång denna vecka borde det vara i skick! Då ni är jag tillbaka som förr! *promise*

Har varit ledig i helgen vilket har varit otroligt skönt!! I fredags var vi till grannstaden och shoppade lite till lägenheten...panelgardiner, kuddar till köksstolarna och badrumsmatta. Det tar verkligen lång tid att få allting klart här, men vi börjar trivas mer och mer :) I går kväll åt vi en god middag och drack lite vin. Sedan ut på krogen men till min stora besvikelse hamnade älsklingen att dj:a största delen av kvällen :/ Fick ett erbjudande om att bli fotad, av en fotograf, hihi ;) Smickrande.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans hela dagen, för en gångs skull. Härligt! Vi har bl.a varit och ätit rökt sik och sedan glass på det! Ni måste smaka Magnum temptation chocolate, jag säger bara ett ord: D-E-L-I-K-A-T! åtminstone för en chokladälskare som jag. En hel massa överaskningar inuti. Chokladglass, chokladsås, browniebitar, bitar av vitchoklad samt överdragen med mörk choklad...mmm! <3 Inte sista gången en sådan slank ner i sommar ;)






Bedtime

Min walk-in garderob är just nu under construction :) Älsklingen har varit snäll och fixat en lång klädstång! Nice!  Det kommer att bli riktigt bra det här :D Skulle ge er en liten sneak-peak på den, men jag fick inte laddat upp någon bild, så jag gav upp.Var ute på ett par ikväll med Sabine från jobbet, riktigt trevligt! Nu slöar jag i soffan framför fråga Olle. Är sjukt trött just nu...läggdags riktigt snart. Imorgon är jag ledig, skönt!!!

Nighty night <3



Filmmys med oemotståndlig glass...

Efter en hektisk vecka då vi knappt hunnit umgås (trots att vi numera är sambos :P ), så skall jag och Söt äntligen få krypa ner i soffan och ha lite filmmys! Härligt! Stor tv har vi nu oxå, 50 tum, inte dåligt :)  Jag vill se Ratatouille, men älsklingen är emot data animerade filmer. Men det är bara för att han aldrig sett någon ;) Vi har inte så många fler alternativ heller. Det är antingen den eller så blir det skräckfilm, My bloody valentine. Känner inte direkt för skräckfilm...vill se nåt roligt och få skratta lite istället :) Jag älskar animerat, såsom ice age, madagascar och alla de där! Till filmen blir det våran absoluta favoritglass, har du inte smakat den så gör det för guds skull!! Kinuskisås, gräddglass och kex....mmm :D



( btw. jag och älsklingen blev faddrar idag åt lilla söta Agnes Linnea :) )


I´m back

Nej, jag har inte dött ;) Mycket på gång bara! Flyttat in till ny lägenhet och börjat sommarjobba. Dessutom krånglar nätet rätt ofta oxå :/
Nu är vi på väg till dop. Min pojkväns brorsdotter skall döpas. Agnes blir namnet, riktigt sött, tycker jag :D Trött som ... är jag oxå, ute igår kväll /inatt...skulle ju bara ut på EN till puben. Istället blev det en helkväll på krogen...så kan det gå. :P

Men nu måste vi iväg! Fortsätt kika in, jag har inte slutat blogga!! Snart skall vi väl få i ordning här hemma så man kan fortsätta livet som vanligt ;)