Nu e de fredagsmyyys !

Åh vad skönt med fredag! Var och tränade i söndags, ben och lite mage...trots att jag kände mig lite halvkrasslig. Det borde jag inte ha gjort, för efter passet var jag helt SLUT! Träningen kändes inte alls tung när jag höll på, hade massa energi efter alla snabba kolisar från kakor och tårtor då vi hade varit på kalas strax innan. Men hemma i soffan kände jag mig så himla trött och slut, ja en riktigt konstig känsla. Inte den där sköna avslappnade känslan och glädjen av alla endorfiner. Jag frös och svettades om vartannat. Mätte feber och termometern visade stägring, 37, 1. Nästa dag var jag mycket förkyld och hade fortfarande stägring. Har inte tränat alls denna vecka, efterssom jag fortfarande har stägring och är förkyld. Vette fan varför det inte ger med sig, blir tokig av att baravila! Jag och vila, det går inte ihop :P kanske därför jag aldrig blir frisk. Har jobbat med slutarbetet varje dag ändå, samt städat och hållit på. Inte så mycket soff- och sängliggande som jag kanske borde ha unnat mig...Nu har jag varit sjuk i 6 dagar :(

Men det jag ville säga med detta är: Träna aldrig med förkylning i kroppen!!!

Hoppas hoppas jag är frisk imorgon då det är lördag och jag är helt LEDIG! I så fall blir det Body combat och möjligen lite styrka, rygg och biceps och på kvällen skulle jag gärna festa till det lite, för det var inte igår...

Älsklingen är på jobbresa till Sverige och kommer hem imorgon, så ikväll har jag mysig hemmakväll med mig själv...och Cajsa, förstås :) Har nyss tryckt i mig hela FYRA stycken kycklingtortillas, gissa om man e proppis just nu!! ;) Men gott var det iaf! Ska kolla mumien (the mummy eller hur den nu stavas på engelska) från sveriges trean kl 21, tror den kan vara riktigt bra faktiskt ! sedan blir det att lägga sig, så man får sova ut och förhoppningsvis bli frisk tills imorgon!

Ha en skön helg! / Madde






Att blogga eller inte blogga...

Nääe, det går inte bra med det här bloggandet just nu, får jag erkänna. Har varit skönt med en paus. Har funderat fram och tillbaka om hur jag vill att bloggen ska se ut... vill jag blogga fashion och trender, skriva om vardagen, tankar och funderingar eller vad vill jag egentligen skriva om. Träning och kost är något som blivit ett så himla stort intresse och det kändes ett tag att det var det enda jag ville blogga om, men skulle ni fortfarande läsa då? Och varför ska jag bry mig om vad andra vill läsa egentligen? såå många läsare har jag ändå inte. Jag har alltså väntat och avvaktat, men fortfarande inte kommit fram till något :P

Jag tror iaf att om jag fortsätter blogga, vilket jag förmodligen gör eftersom  det är så roligt, så blir det nog en blogg om det jag just för tillfället känner för att skriva om. Antagligen massa träningssnack eftersom träningen är en så stor del av mitt liv numera. Jag älskar det, den får mig att må såå bra! :D Otroligt roligt är det också :)

Just nu är jag lite sjuk. Förkyld och har lite stägring. Skall jobba ikväll...15.15 - 21.15. Hjälp! Det är för sent att sjukanmäla mig nu och nu börjar jag bara känna mig dåligare och dåligare...skall ladda upp med burana och finrexin och bara bita ihop. I´ve got a feeling, that tonight is NOT gonna be a good night.

Här kommer lite pics från nyåret...blev 2 nätter på hotell i Luleå. Nyårsafton spenderades på nattklubben Cleo och på nyårsdagen var det chill och mys på hotellrummet samt bio (Avatar) på kvällen.... skönt att komma bort med sin älskling lite :)



Hade knappt sovit nåt natten innan så jag var dööötrött redan vid tolvslaget. Ser inte riktigt pigg och glad ut, men man kan inte vara på topp jämt ;)