Tropisk värme...

....känns det som idag, sådär fuktigt hett. Känns som i södern ;) Men trots 34 plusgrader så sitter jag här hemma i lägenheten och kallsvettas... har otrolligt mkt sömnbrist. Har så svårt att komma mig i säng om kvällarna och så är det så varmt så jag somnar aldrig före 01.30 ungefär. Blir galen snart, har haft så tidiga morgnar i jobbet denna vecka oxå. Dessutom har jag fått lite halsont och stegring...37, 3 visar termometern på... guud va jag e trött... Steg upp 6 i morse då jag började 7. Jajaa, imorgon börjar jag 10.30, så bara jag kommer mig i säng ikväll nån gång så kanske jag får sova ut lite. För en dag till i kassan som denna, nO WAY! Vilken pina.
Hann med en kaffe och lite spring på stan med Linda efter jobbet treevligt! :) Nu har jag nyss ätit makaroner med  stekt korv och ägg , alltså vad jag älskar den maten :P Mumma! Resten av kvällen ska jag slappa, har börjat med en SÅ BRA BOK!! Kan knappt hålla mig ifrån den, så det blir troligtvis lite läsning :) Länge sen jag läst en skönlitterär bok, men denna  grep verkligen tag i mig från första sidan! Den heter Såld, skriven av Natsja T. och Vera Efron. En sann historia om en rysk flicka som tror at hon skall få komma till sverige och jobba som barnflicka, men blir lurad och tvingas bli prostituerad. Rekommenderar verkligen denna bok!
Helgen tror jag blir lugn, jobbar 7- 13 på lördag, så då är fredagskvällen typ förstörd. Älsklingen jobbar lördag natt. Men ganska skönt att ta de lugnt oxå. På söndag kanske besök hos min bästa vän, som äntligen flyttat hem tillbax fr. Åland! :)

Söndag kväll...

Halloj!

Varje gång blir jag så glad då jag ser att jag har några trogna besökare som kikar in varje dag för att se om jag har uppdaterat bloggen :D Tyvärr går ju inte bloggandet så bra nu under sommaren...spec. inte när vi har en sådan här härligt varm sommar!! (bla bla, detta har ni iofs hört förut ;) ) Jag försöker vara ute så mkt som möjligt. Igår blev det sol och bad på Fäboda efter jobbet, sedan på kvällen njöt vi av öl och cider på Nettis terass. Idag har vi varit på fiskmarknad i Lochteå och ätit  rökt sik. Vi har även hunnit med att städa lägenheten, ÄNTLIGEN! ;) Och nyss tog jag en joggingrunda i hamnskogen....snart film och färska jordgubbar :) Det är alltså full rulle hela tiden. Denna vecka är det ju  dessutom Jakobs dagar, jeppisdagan! Jag jobbar mest kvällar, så det är lite surt...men men sånt e livet ;) Men några evenemang ska jag allt hinna med, så d så ! 

Nej, nu ska jag en liten stund innan filmen fortsätta på ett projekt jag startade med i början av veckan, som tar lite tid, men som bara är kul :) jag lagar en fotobok på ifolor.fi, om Rhodos- resan! Skall göra en om Spanien sen oxå. Blir riktigt fint :) Kan verkligen rekommendera att göra en sådan av resebilder, man tar ju ofta så himla mycket foton på resor. Får visa resultatet sen här på bloggen!


I Torremolinos

Freedaaag! :)

Så närmar sig helgen igen då :) Great! Har hunnit med ett zumba-pass nu på förmiddagen och duschat och lagat och ätit spaghetti med köttfärssås :) Har kvällskift idag..:/ Lite trist så här en fredag kväll, börjar 15.15 och slutar 21.15. Då blir det bara att åka hem och varva ner innan jag går och sova. Jobb igen kl 10 imorgon bitti. Vill  vara utvilad imorgon, för vi tänkte gå ut och shejka lite på kvällen :) Länge sedan jag varit på krogen nu! Rekord! Senast var nog då jag blev utexaminerad... 29:de maj var det väl. Dock har jag festat lite i Fagerö och i Lillby förstås :) Men ändå, ska bli skoj att få komma ut efter en paus!

Håller på och laddar upp en massa Spanien-bilder på Facebook nu... blir ressjuk igen av att kolla på dem ;) Men jag får nog ta och hålla mig en stund nu. Får åka på lite kortare tripper  istället, för jag är inte så rik just nu...Till Helsingfors och hälsa på brorsan med flickvän skall vi hinna med nån helg och så ska vi troligtvis till Ukkohalla med Jenny och Frank och bo i stuga här i mitten av augusti :) Lite friluftsliv e inte helt feel ;) Om jag får nåt jobb till hösten så ska jag försöka spara ihop till en resa till vintern :P Blir nog Egypten el Kanarieöarna då tror jag.. Thailand skulle vara härligt, men för dyrt och så måste man nog vara 2 veckor då oxå. Dubai är lite av ett alternativ det med...men det är lite frågan om, om man borde vara 2 veckor då oxå...vi får se. Kroatien vill jag åka till nästa sommar!! :) Madde har blivit restokig ;) Hehe, nä men äventyrlig, det är vad jag är!

Ha nu en rolig och skön helg! Jag är ledig söndag och måndag så åtminstone hoppas jag på sol och värme!! //Madde <3


Nej, jag är inte död...

... utan jag har faktiskt ett liv :P  Nä, nu får jag nästan ta och skämmas lite, 3 veckor sen jag bloggade! :O oops.
Det är ju SOMMAR. Jag vill vara ute så mycket som möjligt och träffa vänner och annat skoj när jag inte är i jobb. Och så träningen förstås, icke att förglömma :P Många slutar träna på sommaren, men inte jag inte :) Det är ju regelbundenhet som gäller, annars gör man ju inga framsteg! I förmiddag var jag på Body pump, gick jättebra men det var svettigt ;)  Och så ska jag snart i jobb :S Kvällsskift. suuger verkligen en sådan här varm dag. Vill ju vara på stranden, men imorgon borde jag vara ledig så ska jag å Nina å kanske Linda oxå, till beachen! Skall ta mitt första dopp! :)

Helgen har varit super! I fredags jobbade jag, var på bodypump då med och på en glass och sen en cider ti Netti me älsklingen. I lördags jobbade jag ända till 17.30 (och missade massa sol och värme även då) och hade tänkt stanna hemma på kvällen då älsklingen dj:ade i Lillby, där även Björn Rosenström sjöng. Men slutligen blev det till att vi drack ett par stycken hos Lindas och så hamnade även vi i Lillby. Björn var riktigt bra! Kunde ju de flesta äldre låttexterna sen ungdomen så man fick dansa och sjunga med! :) Supertrevlig kväll! Igår gjorde vi inte så mkt, var en sväng till Fäboda, men det var ju så mulet och så började det regna, så då åkte vi hem. På kvällen gjorde vi god mat (tacobiffar och tzatziki med franskisar) och kollade filmen Farsan. Fick sig några goda skratt :)



Jag å Matti i tunnelbanan på väg "hem" till Torremolinos från Malaga..