Min lägenhet

Nu beger jag mig ut och springa. Känns som att jag behöver det just nu! Känns så skönt då man kommer hem efter en runda. Det är avslappning för mig!

Städade bara lite, får ta resten imorgon, har gjort tillräckligt idag, tycker jag! Tänkte det skulle vara kul att visa hur jag bor. Flera av mina vänner har inte sett var jag bor nu och jag flyttar ju småningom. Visar dock bara små glimtar idag, d.v.s. där jag har hunnit städa :p Ingen lyxlägenhet direkt, men för en fattig studerande har det dugit bra! Trivts har jag, men nu är det nog dags att gå vidare, känner jag. 42 kvadratmeter bor jag i, så det finns lite mer att se. Fler bilder kommer imorgon kväll, då jag har städat ;)

Ha en trevlig tisdag kväll :)


Min säng, mitt köksbord (i ett hörn i vardagsrummet) och min lilla kokvrå...


Mat

Idag hade jag en hel del på agendan. Har hunnit vara på praktik, skriva praktikdagbok, tvätta kläder, vara till banken, låna böcker jag behöver under praktiken, från bibban, handla mat och laga mat. Nu återstår lite städning inför mitt kalas och en joggingrunda...

Har avrit dålig på att laga mat den senaste tiden, har haft så mycket att göra. Det har bara blivit att man slängt i sig första bästa man fått tag i. Nu vill jag hitta tillbaka till min hälsosamma livsstil. Motionen har jag dock inte slarvat med, men maten har väl varit sisådär och mycket onödigt skräp och godis har jag väl stoppat i mig...Beach 2009 närmar sig, så här ska det bli ändring.! ;) Denna blogg  motiverar och inspirerar mig! Idag var jag och handlade hem lite basvaror för en hälsosam kost. (+ rengöringsgel och vaddlappar)

 
Ägg, saltgurka,kalkonfilé, grynost(keso), paprika, frysta grönsaker, ananas och den tomma fruktskålen fylldes på!

Tar med egen mat varje dag till praktiken så nu är jag tvungen att göra mat. Dagens goda middag blev:

Fullkornslasagnette, med kinakål-ananas-fetaost-sallad. Mycket gott och en form lasagnette räcker till både lunch och middag  2 dagar framöver, om jag så vill ;)


Love love love

Saknar älsklingen. Han är i Sverige nu, hämtar några grejer. Jobbigt att vara så "beroende" av någon. Det känns så tomt när man vet att han är långt borta. Men han kommer hem på onsdag kväll, så han hinner vara med på mitt kalas på torsdag :) På fredag fyller jag ju och då ska vi myysa :) Kanske ut och äta, vi får se! Den dagen har vi också varit tillsammans ett och ett halvt år! <3 Och fortfarande lika kära ;)


Vi har också bestämt oss för att flytta in i lägenheten jag berättade om tidigare. Det blir typ sista Maj / början av Juni, som vi flyttar in. Längtar så fruktansvärt mycket!Och hör och häpna -  i lägenheten finns ett "extra" rum, som vi inte riktigt visste vad vi skulle ha till. För nån dag sen kom jag på den himla bra idén om att göra rummet till walk-in- garderob!! wiii!! Det har jag alltid önskat mig!!


Friends

Jag flyttade till en ny stad för lite mer än ett och ett halvt år sedan, har trivts bättre än väntat, men det kommer ändå gånger då man önskar man hade lite av sitt" gamla" liv kvar. Att bara kunna ringa en kompis och mötas på en kaffe efter 15 minuter t.ex. Prata om helgens händelser, skvaller och problem. Eller hyra en film tillsammans, äta godis och mysa. Då kan jag känna mig lite ledsen. Mina vänner är ju faktiskt det dyrbaraste jag har! Miss u girls!!!<3 Ni finns alltid i mina tankar även om jag är dålig på att höras och synas pga det "stressiga" liv jag lever här uppe. Men på lördag syns vi, då vi ska fira min födelsedag och ha skoj!!! *Längtar*



Vilodag

Det var riktigt roligt igår kväll. Vi dansade mest hela kvällen! Lite dryga brudar och sliskiga killar som man stötte på, men orka bry sig :) Idag är jag verkligen slut! Har ju verkligen slitit denna vecka och dessutom var jag ute igår kväll. Kan ju bara inte sluta med annat än huvudvärk.  Nu drar jag täcket över mig och kollar lite Gossip girl, tror jag!! Känns som det enda jag orkar med just nu...


Gårdagens outfit


H&M- tee instoppad i Lindex kjol!

Partytime ;)

Snart sticker jag och Nina iväg till krogen:) vi e sååå party- och danssugna!! Ska bli så kul!
Trevlig lördag kväll till er! SKÅL ;)


Vackra klänningar!

Det bara trillar in vackra klänningar hos Nelly, varje dag!!
Blev så glad att de börjat sälja Elise Ryan-klänningar. De är så himla snygga. Gillar den tajta modellen! Den svart-vit randiga är jättesnygg, men jag hade helst haft en i ljust rosa. Får de in en i den färgen, slår jag till direkt!!



Dessa två nykomlingar är verkligen inte fula heller ;) Skulle gärna få hänga i min garderob i sommar!! ( Alltså, inte bara i garderoben, får gärna "hänga" på mig också :P)



Bilder: nelly.com

Oljud i natten

Godmorgon och trevlig lördag på er :) Nu har jag duschat och ätit frukost och tar det lugnt en stund nu innan jobbet.
Hade svårt att somna igår, så helt utvilad känner jag mig inte... Har fått en ny granne, en kille i typ 18-årsåldern. Detta medför tydligen fester på helgerna, spring ut och in, högjutt prat och skratt i trapphuset och bilar som går på tomgång plus gasar lite extra när de åker iväg. Ojoj, vilken natt! Skulle det inte tystnat efter halv två inatt skulle min nya granne redan skaffat sig en ovän här i huset. Skönt att man snart ska flytta bort!!!

Memma, illamående, trötthet m.m

Hej och förlåt för att det är så himla dåligt med uppdateringar på bloggen just nu!!  Har så fullt upp hela tiden! :/ men jag blir så glad när jag kollar statistiken och ser att det verkar vara en del som följer min blogg! :D Fortsätt med det, hehe ;)

Ikväll har jag jobbat, kändes som en väldigt lång kväll! Morgondagen fortsätter i samma stil, jobb till kl.18. Men sen blir det Partajj !! :)

Jag är så trött just nu, så det blir nog snart sängen för min del...skall ju orka med en hel del imorgon. Magen känns dock lite orolig efter att jag slängt i mig en stor portion memma med grädde. En gång i året måste jag ha memma, men det slutar alltid på samma sätt =illamående. Det är så kraftigt, men jag lär mig aldrig :P Gott är det i alla fall!


Gonatt på er alla små sötnosar därute ! Återkommer imorgon. <3






Den eviga klockjakten fortsätter :P

Min födelsedag närmar sig med stormsteg...imorgon är det exakt en vecka kvar! Mamma och pappa skulle ju köpa en klocka till mig, men eftersom jag inte funnit "den rätta" ännu, så blir det väl till att de ger mig pengar så jag kan köpa en då jag finner den jag vill ha. Jag har kikat runt lite på nätet. Men alla jag kan tänka mig är så dyra. Kommer att vara tvungen att lägga till lite pengar själv tror jag bestämt...

Det är iaf en vit klocka med strass jag håller upp ögonen för. Något i denna stil:


Bilder lånade med tillåtelse från klockor.nu

De två första av Paris Hiltons märke och de två andra är från JetSet. Den från Jetset längst ner i högra hörnet har jag faktiskt skymtat i en affär här i stan. Måste gå och kika på den igen!

Denna skulle jag kunna köpa bara för att! :) Så billig, 198 kr, också hos klockor.nu Rosa är min favoritfärg :)



Torsdag

Härligt med en sovmorgon! Steg upp 10.30 idag, mycket behövligt. Inga lektioner idag! Har dock suttit och knåpat ihop min praktikplanering som jag ska ska presentera för min handledare på måndag. Då börjar min sex veckor långa praktik på dagis :) Ska bli jättekul, men utmanande och mycket planering och saker att tänka på. 

I helgen blir det jobb fredag och lördag kväll. Inte så där jätte trevligt,men jag får iaf ihopskramlat lite till södernresan jag sparar till! Så måste jag tänka, för att inte flippa ut just nu. Är sjukt stressad och trött, då jag har så mycket att tänka på. På lördag kväll (jag slutar jobbet kl 18), så har jag och Nina menat oss ut och släppa loss lite. Ska iaf bli trevligt!

Denna bild ska jag ha framför mig när jag sitter i kassan och betjänar sura kunder:
Palma Nova, Mallorca. Här ska jag slappa och njuta tillsammans med älskling i höst innan mitt sista år av plugg inleds!


Helt slut!

Hej!

Gud så trött jag är idag! Inte konstigt med tanke på att jag sovit för för få timmar tre nätter i rad, jobbat måndag kväll, sedan skola 8.30 - 16.30 igår och därefter direkt till jobb och slutade 21.15. Idag steg jag upp kl 07 för att gå till skolan. Så går det när man är för snäll och har svårt att säga nej. Nu ligger jag efter med skolarbeten så det är bara att tvinga sig att skriva klart dem nu, även om jag bara längtar efter att få krypa under täcket. Men nu ska jag inte klaga, denna blogg är faktiskt inte till för det! Jag vill hellre sprida lite positiv energi ;)
Ni kan få lyssna på en mysig låt istället, för jag har inte så mkt positivt att komma med just nu! Akon med beautiful....så fin låt!

Måndag

Hej svejs :) Måndag igen och en ny skolvecka börjar. Kort dag idag, dock! Helgen åkte förbi med en jäkla fart ! I lördags var vi ju ute på en drink och lyssnade på dessa grabbar, som är jätteduktiga samt goda vänner med min pojkvän. Riktigt nice. Fick inte till nån bra bild, tyvärr :/ Borde ta mig en liten hemmakurs i kamera-användning. Läsa manualen och så. När jag orkar :P


Min outfit för kvällen: Nya H&M-toppen/klänningen. Gillar den jättemycket!



Igår var vi på 16-årskalas. Gud vad mycket gott som dukades fram. Blir nog en mkt hälsosam vecka nu efter de kaloribomber som jag tryckte i mig !! Bärpaj med vaniljsås, havrerutor med choklad och marängtårta! Älsklingens moster kan baka hon :)

Men nu ska jag sminka mig och göra mig klar!  Puss på er! / Madde <3

Grå shopping!

Har varit i Vasa idag. Letat efter en armbandsklocka, men jag hittade inte klockan med stort K :P Det är bara att fortsätta leta! För en klocka använder man länge, så det skall vara en man faktiskt tycker om!
Det blev lite impulsshopping istället, förstås. I färgskalan grått:) Gillar grått och älsklingen tycker att blondiner passar i grått, hihi! Mysbyxor från H&M:s barnavdelning, för de var hälften billigare där än på damsidan. 9,90 euro betalade jag för dom. Blev också en topp/klänning  i grått, också från H&M. Satt så bra på och jag har faktiskt inte så mkt grått i min garderob. Den åker på ikväll när vi går ut på en drink :)


Jag är en vinnare!!;)

JAG VANN JAG VANN JAG VANN! Kan knappt fatta det! Denna vackra klänning blir snart min!!


Det var närmare 300 st som tävlade och jag vann! Brukar aldrig vinna nåt ju! GLAD! Denna blir nog välanvänd i sommar!

Friday night

Fredag kväll...vad ska man hitta på? Har varit ledig igår och idag, så jag behöver inte vila upp mig efter någon lång arbets/skolvecka. Vill så göra nåt skoj!!! Men vad, är frågan.  En sunday kinuski från McDonalds skulle iaf sitta bra just nu....måste ge det som förslag då älsklingen snart hämtar upp mig!
Kör med Hollywoodlockar ikväll, min lediga helg till ära ;)


Städa, städa varje fredag...(varning för otäcka bilder :p )

Ja, man borde verkligen ha en dag i veckan som är städdag. Jag bara skjuter upp  dammsugningen hela tiden och nu ser det ut så här i hörnen i min lägenhet.



Dags att ta  tag i saken, innan några oinbjudna gäster flyttar in. Jag vet inte vad det är med mig och dammsugning. Tvätta, diska, göra mat och såna hushållssysslor har jag inga större problem att utföra, men när det kommer till detta med dammsugning och dammtorkande...gaahh, trååkiit som jag vet inte vad! Men nu ska jag faktiskt skrida till verket och greppa dammsugaren och skurborsten! För såhär kan man ju inte bo!


Dagens

Vilken skön dag det har varit! Första av fyra lediga dagar :)
Vi var och kollade på lägenheten, blev överraskad faktiskt. Riktigt trevlig lägenhet. Lite gammal köksinredning, men det stör inte så mycket. Annars var den ljus, rymlig (74 kv.m) och så hade den tillräckligt med skåp och skrubbar, vilket jag inte har i den lägenhet jag bor i nu. Mkt irriterande. Balkong oxå, vilket är en fördel! Men vi får se nu hur det blir!

Nu ska jag iväg och mysa med Söt! Dagens Madde:


Vårkänslor

Idag är humöret på topp! Solen skiner och det gör att jag blir energisk och på glatt humör! Borde se över lite skoluppgifter nu, men sedan blir det nog att ta sig ut i det fina vädret och motionera lite :) I eftermiddag skall jag och älskling och kika på en lägenhet. Hoppas den är fin, men hyran är rätt låg med tanke på lägenhetens storlek och centrala läge, så jag vågar inte hoppas på för mycket! Vi funderar ju på att flytta ihop till sommaren. Åh, vad jag längtar efter sommar!!! Hände mycket skoj då :) Här är lite bilder från förra sommaren :)


Fika utomhus, GRILLA, minigolf, utflykter....


Mera tid att umgås med nära och kära och en hel massa party ;)


Semesterresa...i somras var vi till Mariehamn på Åland och bodde i stuga, åt ålandspannkaka, cyklade, festade m.m. Riktigt mysigt! Nu sparar jag till Södern resa. Att besöka Mallorca i slutet av augusti, är mitt mål ;)

Kom ihåg upphovsrätten!

Efter att ha läst om några bloggerskor som fått böta för att ha lånat andras bilder och publicerat dem på sin blogg, trots att de uppgett källan, kommer jag nu vara mycket försiktig med vilka bilder jag lägger upp på min blogg! Jag har nu suttit och raderat en del bilder och jag antar att det kommer bli mindre bilder på min blogg härefter. Man vill ju inte bli utfattig heller! Jag uppmanar även er andra bloggare att vara försiktiga. Jag kommer nu att fråga om tillåtelse innan jag publicerar bilder som jag ej tagit själv!

Tisdag

Slutat skolan för en timme sen. Har slängt i mig en bit lasagne och skall nu bege mig till Nina och umgås lite utan skolarbeten, för en gångs skull :) Ska klä mig i sportdräkt, för jag ska ta en joggingtur efteråt. Men detta var vad jag hade på mig i skolan idag. Jeansleggingsen är grymt bekväma och mjuka och sköna!



Härligt med solsken, by the way! Våren känns inte alltför långt borta nu! Fotat vid skolan...solsken och Nina :)



Tävling

Jag är med i en tävling hos Lily, där man kan vinna en kjol eller klänning från Chicy me.
En söt, vit klänning är verkligen ett måste-plagg till sommargarderoben och jag fann min drömklänning :) Denna vita söta sak är jag med och tävlar om!!!


Jeansleggings

Idag har jag och Nina fixat lite skolgrejer, annars var vi lediga idag. Vi var in till stan på en kaffe och så var vi och kikadepå armbandsklockor. utbudet var dock inte det bästa i vår lilla stad. Ska kanske besöka Vasa i helgen och se om jag hittar nån fin där. Mamma och pappa skall nämligen köpa en till födelsedagspresent åt mig :) Fyller ju om mindre än 3 veckor :)

Blev ju till att vi kollade in lite klädaffärer oxå, förstås och som vanligt kom jag inte tomhänt hem :P Köpte ett par blåa jeansleggings ( Pieces ), som satt som en smäck ;) Blir hotta i sommar till bl.a tunika och högklackat! Fanns i gråsvart oxå och de är jag också väldigt sugen på...:) Men jag försöker spara till en resa just nu, så det bör inte bli alltför många impulsköp nu, om det ska lyckas :P



ge mig...

... dessa blingiga prylar och jag lovar att sitta oftare vid mitt skrivbord :)

 

Finns att köpa hos Coolstuff.se

Melodifestivalen

Igår vann ju Malena Ernman Sveriges melodifestival med låten La Vouix. Inte en låt i min smak, måste jag tyvärr säga. Gillar inte den där opera- sången. Nej usch. Men det är bara min åsikt. Hon vann ju, så :)

Istället gillade jag dessa låtar med Sarah Dawn Finer och Agnes! :) Härliga låtar!!


I´m still waiting... for spring

Haléns webshop är värd att kolla in. Jag tycker att den blir bara bättre och bättre! :) T.ex. denna outfiten hade jag inte haft något emot att bära, en dag på stan :)



Bilder lånade från Haléns

Söndag

Hej på er och hoppas ni har en skön söndag! :)
Själv har jag ägnat förmiddagen åt lite städning här hemma.
Helgen har varit riktigt lugn och skön. I fredags var vi ute och åt, sedan kolalde vi några Prison Break avsnitt hemma hos mig. Vi har sett klart alla säsonger av O.C nu, så nu är det Prison Break som gäller ;) Ett avsnitt kvar av första säsongen, så det blir nog att börja på andra ikväll misstänker jag ;)
Igår jobbade jag hela dagen och kände mig riktigt trött och sliten efter en 6 dagars arbetsvecka. Så det blev bara lite tv-tittande på kvällen och sen stupade jag i säng, älsklingen jobbade natt...

Nej, nu kurrar magen, dags att göra lasagne!

Fredag

Skönt med fredag, ska visserligen jobba imorgon, men ändå! :) Jag trivs verkligen bra på praktiken! Idag fick jag höra att en pojke gått runt och sagt/sjungit "Madde e bästa flickan i hela vääärlden!" :) Hihi, sånt blir man glad av! :D
Nu är jag så hungrig, måste nog fixa lite mellis, ska ut och äta asiatiskt med killen senare ikväll, mums! Älskar det! Gillar ni asiatisk mat?



Thursday

Första praktikveckan börjar lida mot sitt slut. Det har gått riktigt bra och jag trivs! Ser fram emot de 6 "riktiga" praktikveckorna!!
Ikväll ska jag bara umgås med älsklingen. Vi ska bl.a ut och springa. Har varit lite dåligt med kvalitetstid tillsammans den senaste tiden, nu igen :/ Men så småningom ska vi väl flytta ihop och då lär vi väl nog se tillräckligt av varann ;) Men jag ser fram emot det!

Här kommer mera sommarinspiration, åh så jag längtar. ( Börjar det bli tjatigt? :P ) Jag har en viss förkärlek till minikjolar :) Alla fyra underbaringar kommer från Topshop.


Maddes H&M - sommarfavoriter

Fanns en hel del fina saker i H&M katalogen jag fick hem. Dessa plagg skulle jag gärna klicka hem nu med det samma. Sommarplagg i Madde-stil!


Dagens

Är inte så flitig med outfitbilderna, men här kommer dagens i alla fall :) Tröja och jeans, inte roligare än så ! Man klär inte direkt upp sig då man skall vara på dagis.


Fruktsallad och H&m katalog

Trevlig dag på praktiken idag, börjar bli bekant med barnen! De är så härliga :) Jag vet att jag har valt rätt bransch nu, äntligen!
Mumsar på en fruktsallad jag knåpat ihop av de frukter som fanns hemma. Ananas, banan och apelsin! Fräscht och gott! :) Nya H&M katalogen fann jag i postlådan då jag kom hem! Här ska det kikas ;)


Praktik

Hej!
Har varit lite "tyst" här på bloggen i två dagar nu. Har varit lite trött. Inte haft någon inspiration elelr ork till att skriva inlägg, och då är det onödigt att skriva något alls. Det blir ju inte bra då.

Är i alla fall på praktik på ett daghem med 3-5 åringar, denna vecka. Skall bekanta mig med barnen och rutinerna och sen har vi skola två veckor och därefter följer 6 veckor praktik. Riktigt roligt, men krävande. Det kräver mycket planering, för vi ska jobba ganska självständigt med barngruppen. Det ska i alla fall bli intressant att pröva på! :)

Nu ska jag påbörja ett skolarbete, sen och handla, en joggingrunda, dusch och sen slappa lite. :)

I´m going out



See ya! :D




Nya skor

Hej! har varit i jobb idag 10 - 16. Dagen började uselt, halkade på trappan och slog mig ordentligt i ryggen. Har fortfarande väldigt ont. Hoppas att det inte blir några problem framöver. Jag såg bokstavligen stjärnor och kände mig lätt illamående strax efteråt, men det gick över efter en stund. Fy, det var ju j-vla onödigt!! :/

Jag fick i alla fall syn på ett par billiga svarta peeptoes i satin vid jobbet och de fick följa med hem! Så billiga att jag inte kunde motstå :) De invigs troligtvis redan ikväll. Funderar nämligen på lite party ikväll...:) Blir dock inte så mycket dans för min del, p.g.a ryggen, tror jag. Men man får ju se hur dt känns efter några drinkar ;) Trevlig helg på er!


Red Bull gav oss vingar

Äntligen får man pausa lite från skolan!! Jag och Nina har funderat ut en musikstund ,idag, som vi skall hålla för klassen. Jag trodde det skulle bli svårt och att det skulle ta länge, men med varsin Red Bull blev det minsann fart på oss ;) jag brukar inte dricka energidrycker, men Nina berättade att hennes pojkvän och hans klasskompis alltid dricker Red Bull innan de tar itu med skoluppgifter! Kände mig omotiverad och slö innan , men efter den energikicken tog det inte länge förrän vi var klara och kände oss riktigt nöjda! Jösses, jag kommer börja överkonsumera den där drycken! :)

Red Bull ger dig viingaar!


Dagens

Ojoj vilken vecka det har varit. Känner mig helt slut!! Imorgon har vi inga lektioner, men jag och Nina skall planera en musikstund som vi skall hålla för klassen. På lördag ska jag jobba hela dagen. Så på söndag gör jag INGENTING! Jag är ingen superkvinna heller...måste få lite vila och lugn och ro nu, känner jag. Trots att man har flera deadlines och massor att göra.

Positivt är i alla fall att jag igår fick bekräftat att jag får jobb i sommar!! Det har inte varit helt säkert innan! Så skönt att slippa oroa sig för det!

Min outit för dagen:


Sommarinspiration



forever21:s hemsida kan man kolla in flera snygga outfits. Inspiration i massor!! Just nu har jag bara sommarkläder i hjärnan, trots att man skulle tro att det är långt dit, när man kikar ut genom fönstret. (Därför har jag rullgardinerna nerdragna) 
Dessa tre outfits föll mig verkligen i smaken! Precis så här vill jag se ut i sommar. Trendigt,  ledigt och bara ben!
En riktigt ljus jeansjacka är verkligen ett måste till våren! Volanger, färg och korta kjolar får mig också att längta än mer till värmen!

Bilder lånade från forever21

Studerande måste väl också få shoppa?!

Hej på er!

Idag hade vi en kort skoldag. Slutade efter lunch och tur var väl det. Har nämligen 6 timmars arbete framför mig ännu ikväll! Om någon har missat det, så jobbar jag då och då i kassan i en affär, för att få lite extra slantar. En shopaholic light överlever ju inte med studiestöd ; ) Visst är det lite jobbigt ibland att både studera och jobba, men desto roligare sen när man kan unna sig något fint! :D

På fredag ska jag kanske besöka grannstaden där min klasskompis bor. Då blir det att kika i lite affärer, tror jag , hihi :) Så mycket fint man vill ha till våren och sommaren, måste börja i tid :P

Ha en trevlig dag/kväll!...Ni vet ju hur jag spenderar min...


Våriga pasteller

Vad, i klädväg, känns inte vårigare än pasteller? Snart får vi byta ut de nattsvarta plaggen mot ljusare färger. Åh, vad jag längtar!!! Är man inte så förtjust i färg, så kan man ju satsa på accessoarer eller varför inte ett par skor i vårens pastellfärger! Bianco har en hel del fina. De rosa pumpsen är verkligen underbara. To die for, som man brukar säga på bloggspråk ;)



Bilder från Bianco


Här går det undan!

Hejsan hoppsan, tänk att jag faktiskt hinner med ett inlägg idag! Har fullt upp nu hela veckan och bloggen lär bli lidande. Sorgligt men sant! Har varit i skolan, till bibban och affären. Har hunnit vara hemma i snart 2 timmar, gjort köttfärslimpa, ätit den och läst ut en bok som ska diskuteras imorgon i skolan. Effektiv jag är, va? ;) Dagen är dock inte över än...Nu ska jag till Nina och vi ska planera hur vi ska framföra vår mattesaga imorgon...puh! Man måste typ spela teater eller ha någon rekvisita av nåt slag... Får se vad detta blir till :P



Stylish

Liknande blazer som jag har! (Tjejen till höger.) Passar ju utmärkt till svart klänning! najs!!  Ännu en streetstyle sida med massa inspiration, har jag funnit! Stylesightings.com

  Klicka för förstoring


I want you!

För en tid sedan bloggade jag om snygga väskor från Nella Fantasia. Nu har jag bestämt mig för vilken jag vill ha! Jag ska troligtvis beställa denna:



Ser rymlig ut och lite lyxig med gulddetaljerna! Jag behöver verkligen en ny svart väska nu. Måste bara läsa igenom betalningsinfon och sånt, som är på finska, när jag hinner och orkar.  Just nu är jag alltför trött för att knaggla mig igenom finska texter... men visst är väskan FIN? :)

Bild från Nella fantasia

Friluftsliv

Idag har vi varit riktigt aktiva och haft lite friluftsliv ;) Vi promenerade på isen från älsklingens sommarstuga till Mässkär, ute i skärgården. Det var massor av snö på isen, så vi fick plumsa över, himla bra träning ska jag säga er!! Tog ca en timme att ta sig dit. Väl framme njöt vi av grillad korv och plättar med sylt och vaniljkräm + kaffe!



Vi tog en kortare väg tillbaka, men jag har minsann gått långt idag! är helt slut i kroppen! Men det känns ändå skönt!
Har varit tvungen att plugga lite ikväll, har fortfarande lite kvar att göra. Sen blir det nog Madde+ soffan + tv:n = sant. Kommer nog att stupa i säng rätt tidigt oxå tror jag!