Thursday morning

Morning!
Plugg-dag hemma idag. Ska läsa en bok och sen skriva 2 sidor reflektioner om den. Så då var den dagen räddad :P
morgonen börjad med ett akut besök till apoteket. Mår inte så bra. Inte alls faktiskt. Den tiden i månaden. Inga värktabletter hemma, hur kan jag vara så slarvig. De går åt fort här hemma hos oss.  Hade tänkt börja dagen med lite morgon joggande men får se om jag struntar i det elelr om jag tar det i eftermiddag... har ju som en del att göra idag. Som alla andra dagar fram till måndagen den 10.5. Hatar verkligen dessa slutspurter varenda år. men detta är sista gången ! YES! :) Och nu e de 2 veckor exakt till resan, åker ju torsdagen 13:de !
Imorgon e de ju Valborg oxå. Blev tyvärr ingen dejt med frisörerna. Det verkar aldrig bli av :( Well well, har så mycket att stå i, så tar det gärna så lugnt som möjligt. Umgås med min kärlek vill jag göra, vi hinner inte riktigt så mkt med det, när vi båda har en hel del att göra...Helgens väder verkar ju inte heller bli direkt fint.
Nej, nu ska jag sätta igång, alltid svårt att komma sig igång när man har tråkiga saker att göra. Meeen det skall göras!

I´m a taxi driver maaaaa-aaaaaaaan!!!

Halloj!
Hade en super kul kväll igår, spec. förfesten hos Linda var skoj! Går omkring och sjunger Dr Bombays Calcutta-låt idag *ler* .  KA KU TAAA, I´m a taxi driver maaaaaan!  ;P Ja vi hade kul och sjöng och fjantade oss till den låten och jag skrattade nästan mer än vad jag gör på en hel vecka, bara igår kväll :P Sen blev det utgång och rövskakande on the floor! Riktigt kul, men idag är jag aningens seg... har varit och ätit vietnamesisk mat med älsklingen och till Maggis café i Terjärv på kaffe och glass :) Glass i stora lass på helgerna...YUUUUUM :P Nu slöar vi i soffan med varsin laptop i famnen. Gud vad lyxigt med laptop, får sitta och kolla tv bekvämt i soffan på samma gång jag bloggar/surfar :)
Usch, imorgon är det måndag och en stressig skolvecka tar sin början. Nooooo! orkar inte, men det är bara att köra på. Ikväll blir det i alla fall att ta det lugnt och kolla film!
Klart bästa bilden från igår kväll:

Konstiga drömmar...

Halloj! Hoppas alla har en skön lördag, som jag :) Lyxigt med lediga lördagar ;) Sov ända till 10.15 ungefär och hade en massa underliga drömmar, att jag var död bl.a. Andra natten i rad som jag drömmer en massa konstigheter! Natten innan blev jag jagad av nåt psykfall på Jakobsgatan (på väg från gymmet antagligen hehe) och resten minns jag inte längre. Jag mindes det igår, men inte nu. Konstigt hur snabbt man glömmer vad man drömt! Har varit mycket stress den senaste veckan, så mycket att tänka på och hinna med på kort tid. Är nog orsaken till allt detta drömmande.
Jag pluggade lite på förmiddagen och så blev det en timme Bodycombat 13.30 - 14.30, på hemvägen via Alko och Prisma och nu har jag nyss fixat mumsig mat, lax i senaps-sojasås. Väntar  på att älsklingen kommer hem, han missar alltid middagen...får jämt äta själv!! :S Kanske vi ska få äta efterrätt tillsammans iaf, glass och kaffe :)
Ikväll blir det party med Linda och några andra. O´learys har öppnat där Madison var förr, så ska bli intressant...
Jag är så glad att det ser ljusare ut angående flygturerna och askmolnet! :) Håller tummarna att vulkanutbrottet inte tar ny fart så vi slipper iväg till Spanien!! Nästan bara 2 och en halv vecka kvar nu ;) Behööver  verkligen slippa bort. Är helt slut faktiskt. Ska jag orka jobba hela sommaren utan ett breakdown så är det ett måste. Vill också se nåt annat än denna pyttestad nångång. så d så.

Wednesday update

Tja!

En liten kort uppdatering bara :)
Jag läste nyss om stackars prinsessan Madeleine, som är förlovad och får reda på att hennes fästman varit otrogen! Shit alltså, om inte ens sveriges söta prinsessa kan hålla kvar sin karl är det nog kört för oss alla, sss :P Men faktiskt, va hemskt! Han sprang ju iofs bara på krogen med kompisarna hellre än att umgås med henne, så det är ju inte egentligen sån stor surprise. Vore jag hon, skulle jag lämna honom, skulle aldrig kunna lita på min karl efter att han skulle gjort något sånt.
Idag är jag ledig och tog en liten sovmorgon, Najs :) Nu måste jag plugga lite, sen kommer Hanna hit å ska klippas och 16.05 ska jag gå på bodypump. Hade vilodag igår, så idag ska jag ge järnet ;)
Börjar bli nervös på den här vulkanen också. Ni vet vilken jag menar. Hoppas innerligt att den lugnar sig betydligt snart för jag vet inte vad jag gör om jag inte får åka på vår efterlängtade resa! 3 veckor kvar. Allt verkar ju så osäkert, men det lät positivt igår kväll iaf att utbrottet blivit svagare. Men sånt där kan ju svänga. Ingen som vet. Bara att vänta och se.
Nu blir det pluggeliplugg. Hoppas ni får en bra dag, solen skiner och allt. :)

Jeansshorts äger i sommar!

Har sökt efter ett par snygga jeansshorts nu flera somrar i rad, men aldrig funnit de "rätta". Igår slank jag in till Seppälä som hastigast och fann sådana som jag letat efter! Gillar att de har slitningar och är sådär avklippta. Blir perfekta på resan om en månad! :D



Jeansshorts är också poppis i Hollywood ;)



Nicky Hilton, Heidi Montag, Audrina Partridge


Bowling, ont knä och sånna ´krejjer´...

Hejsan!

Vad det är härligt med vår, man får verkligen ny energi av den härliga solen! Man blir mer positiv och orkar mera. Jag får också mer lust att hitta på roliga saker att göra. Dock räcker inte tiden till med så mycket annat än "måsten" och så träning förstås, som jag prioriterar. Idag skrev jag mognadsprovet, gick bra. Skönt att det är över. Bara språkgranskning och sånt kvar nu då. Det artar sig ;)

Igår kväll var jag och älsklingen till Kokkola och bowlade. Riktigt snygg och trivsam bowlinghall, med bar, bra musik, mysbelysning och allt :) Det var riktigt roligt, jag gillar ju verkligen att bowla, det är något jag gjort då och då sedan lågstadiet. Fanns inte så mycket annat att göra om kvällarna i lilla Vörå, ser ni ;) Jag fick ingen strike, men flera spärrar i alla fall :) Bowlade 3 serier och jag vann allihop, hihi! 120 poäng som mest. Dit åker jag gärna igen!

Efter mognadsprovet åkte jag till gymmet på Zumba, trots att det nästan tog emot, var inte riktigt på humör, trött och allt efter att ha sovit för få timmar 3 nätter i rad...har varit lite väl mycket att göra och tänka på de senaste dagarna.  Jag var inte så fokuserad på passet, tankarna bara flög iväg till helt andra saker än träning. Plötsligt kände jag en smärta i höger knä som strålade ut i vaden. Jag tänkte att det kanske går över, kämpar lite till. Men det blev bara värre och jag kunde inte fortsätta, så jag fick avbryta passet efter halva tiden :( SURT! När jag nu en gång slapp med på ett Zumba-pass. Jag tror att knät har blivit lite överansträngt de senaste dagarna, av löpning på asfalt samt benträning....så nu ska jag låta kroppen vila fredag-lördag. Det är bra att vila, det är ju då musklerna växer och man utvecklas!

Nu ska jag tvätta kläder och vila lite, så jag orkar göra middag senare samt gå på första hjälp-kurs kl 18 - 21.

Later!

Från bowlingen igår kväll:


Body Combat...

....blir det om exakt en timme. Och då ska jag slå och sparka skiten ur min osynliga motståndare, för nu är jag FÖRBANNAD!


Love ain´t no ´walk in the park´


Friday, I´m in LOOOOOOOOOOVE <3

Så var det återigen helg :) Denna helg blir nog av det lugnare slaget... inget partande åtminstone! I eftermiddag besökte jag gymmet <3 . Jag var inbokad på Zumba, men jag kände mig ganska så hängig och slö, så jag struntade i det och körde ett styrkepass istället :) Gick skitbra! Tränade hela framsidan av kroppen...på tisdag får baksidan jobba! Sen har jag ätit makaroner med köttfärssås och druckit kaffe och smaskat några digestivekex med choklad på :P Ha!! Så där länge klarade jag mig utan socker! :P Ikväll blir det nog tv-soffan för min del. Ska kolla Solsidan bl.a :) Skall jobba imorgon 10 - 16 och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas älsklingen kommer hem till imorgon kväll, saaknar ju ;) Det är härligt att få sakna sin pojkvän ibland och ATT VARA saknad av honom <3 Trots att vi bara varit ifrån varandra ett dygn ungefär så saknar vi redan varann. Kärlek är underbart :)

Igår var det exakt 5 veckor kvar till SPANIEN! Jag som hela tiden gått och trott att det var hela 6 veckor kvar! :P Hittade vårt hotells hemsida på nätet idag och det ser verkligen hur bra ut som helst!! 20 meter från stranden, redan det är ju värsta lyxen, tycker jag! På hemsidan finns även en webcam. Såg ut att vara fint väder iaf ;)

Gick igenom ett gammalt USB-minne för nån dag sen och hittade massa bilder ifrån då jag bodde i Vasa. När jag var i 19 - 21-årsåldern :) Kul att jämföra hur man såg ut då och ser ut nu. Är jag mig lik? :)

DÅ:


NU:



En helt okej torsdag :)

Nu skall nog lilla Madde gå och lägga sig. *Gäsp*. Ensam. Älsklingen är i Sverige och kollar på högtalare...Hatar att sova ensam :(

Imorse var jag nervös, skulle vara opponent åt en klasskompis, när hon presenterade slutarbetet. Men det gick riktigt bra. En kul grej är att det stod i dagens horoskop att en arbetsuppgift jag gått och gruvat mig för visar sig idag inte vara så "farlig" eller nåt sånt ;) Horoskopet stämmer alltför ofta, scary! Här brukar jag läsa, jag skriver in datum och klockslaget då jag föddes.

Så har jag varit ute på ca en timmes promenad med grannflickan Annika. Tiden gick så fort, för vi har jämt så mycket att tala om! Riktigt trevligt var det. Sen så har jag kollat en ny favoritserie, Hidden Palms, kommer från Ztv.

En annan rolig grej som hände idag var att min frissa-kompis Natte skickade mess och tyckte att vi skulle bestämma ett datum då vi i "frissa-gänget" ska träffas. Jag har lagt upp vappen eller första maj på förslag, så får se vad det blir av det :) Ska bli grymt kul att få träffa dem i alla fall! Är minsann ett tag sen.

Nej, nu tar jag natten...nighty night. Imorgon e de FREDAG. Jeij <3







autch!

Tjaba! I´m in pain... var på bodypump och en kärring tappade en 2,5 kilos vikt rakt på mina tår. Kunde knappt ta mig till omklädningsrummet. Har inte vågat kolla efter hur de små tårna mår, men jag tror de är ok, fast lite ömma. *** om hon hade förstört min träningsvecka!! Hon bad flera ggr om ursäkt så nej, jag är inte arg på henne :P Kunde hänt vem som helst. Imorgon har jag faktiskt bestämt mig för att ha vilodag, vara lite social kanske ;) Så får även tårna vila lite.
Nu har jag suttit i soffan med älsklingens Mac i famnen i snart 2 timmar, har för lite att göra ser ni. Surfat på Spanien, fejjan och läst bloggar. Finns mycket skoj på nätet när man börjar klicka sig fram ;) Nåå, jag får njuta av lugnet ännu denna vecka. När jag kom till skolan idag fick jag nästan slag när jag fick se de nya läsordningarna. Inte mycket fritid från och med nästa vecka fram till 7:nde maj! Tur att jag slutar jobba efter nästa vecka iaf!
Men nu tror jag att jag ska lyfta på arslet och ta mig en dusch och kanske diska lite..så ska jag koka lite ägg. Har saknat mina äggsmörgåsar på morgnarna Senare ikväll är det dags för andra avenyn! Bra serie!


Påsk annandag


Hej!

Då var den påsken över. Ska bli riktigt skönt faktiskt att återvända till rutinerna. Jag är en riktig rutin-människa, haha. Jag får liksom inte gjort nåt vettigt och är såå rastlös när jag får långledigt. Och speciellt på såna här helgdagar då allt är stängt och så. Just nu är jag proppmätt och äcklad av allt som kallas socker. Har haft kalas här hemma och det blev en del gotta ;)

Till present av älsklingen fick jag en prenumeration på Iform, 18 nr!! Hade önskat mig det, så jag blev jätteglad! :D Superbra tidning om träning och hälsa. Finns inte att köpa i affär, vad jag har sett. Annars så har jag fått en del pengar till resan <3 och ett "klösträd" till Cajsa och ett sängöverkast (Behövdes, mycket fräschare sovrum nu!). Såå jag är riktigt nöjd :)

I lördags blev det lite party. Helt ok kväll, men jag känner att jag börjar bli så trött på krogen. Vad ska man börja hitta på om helgerna egentligen, när man vill vara lite social?! Jag är inte en sån som orkar sitta hemma framför tv:n på lördagskvällarna, på fredagskvällarna kanske, men på lördagarna brukar jag vilja hitta på nåt extra. Igår hade vi storstädning och var ute och körde lite, riktig tråkdag faktiskt. Ikväll kommer Nina och Jesper hit och vi ska kolla film! Ska bli trevligt!

Sen så har jag även fått in lite träning....3 joggingrundor. I torsdags, fredags och idag! Imorgon får jag äntligen komma tillbaka till gymmet, längtar! jag kör hårt och börjar med ett body attack- pass :) Sedan har jag även bodypump, zumba och body combat att se fram emot denna vecka! :) Nu är det minsann hårdträning som gäller och ska försöka styra upp kosten lite *harkel*.  Inte länge kvar nu!! Bara 6,5 veckor nu!! Det går undan minsann ;)

Dagens kalas-Madde i påskens färg och 2 presenter :)








PÅSKLOV! <3

Kan ni fatta, det är 1:a april idag! Nu är våren NÄRA! :) Och bara 2 dagar till min födelsedag ;) Jag älskar den här tiden kring min födelsedag, det är alltid just då som våren startar på riktigt och man får såna härliga vårkänslor och allt känns bara så himla bra! :) Idag är jag på strålande humör, för 1) har presenterat slutarbetet idag 2) Fått påsklov idag 3) Solen skiner. Bland annat.

Nu blir det snart cafébesök med älsklingen och sedan skall vi påskhandla lite. Vi är lite dumma som lämnade det till idag, kommer få nåt nervfel i affären. Folk blir ju som tokiga för att affärerna har stängt EN dag! TUR att jag inte jobbar iaf! Idag är nog inte den trevligaste dagen att sitta i kassan.

Annars så har jag inte så hemskt mycket planer inför påsken. Skall bara njuta av att få vara ledig... tyvärr måste jag som sagt jobba på lördagen, min födelsedag dessutom! :S (Shit, vad stressigt det kommer vara). Blir antagligen utgång på kvällen. Imorgon ska vi på påsklunch till killens mamma och så ska vi storstäda och på måndag har jag kalas :) Ok, lite planer hade jag väl ändå.... :P Gymmet är stängt förutom lördagen så det blir väl några joggingrundor i solskenet då! Så ska jag förstås äta MEMMA! Jag äter det 1-2 ggr om året så därför är det så gott :) Kanske ett och annat påskägg oxå slinker ner ;)

Glad påsk!!