Lugn hemmakväll ikväll

Hej svejs! Kom nyss hem från jobb...är helt slut, vet inte varför! Ikväll tar jag det bara lugnt hemma framför tv:n. Ska bli så skönt. Kanske kolla filmen Bad boys. Den är såå rolig :)
Igår kväll var jag, älskling, min bästis och hennes pojkvän på min hemorts revy. Det var galet kul! Länge sen jag skrattat så mycket ;) Verkligen lyckad kväll!
Gårdagens outfit såg ut så här. Min nya blazer åkte på.

Nitar



Vad gillar ni nittrenden?
Den har inte riktigt fallit mig i smaken förrän nu. Det kan vara riktigt snyggt. Men det ska INTE vara för mycket nitar, enligt mig.. Det räcker med ett plagg per outfit.  Snyggt att  tuffa till en mer snäll och söt outfit med. Här har jag sökt fram några nit-plagg jag gärna skulle äga :)

Klänning, kjol och bälte - Forever21
Väst - Only
Skor - Asos

Jag är positiv

Jobbat idag. Måste plugga ikväll. Vilken härlig dag!

Dagens Madde

Det går inte alltför bra med städningen :P hatar att städa!! Börjar jämt göra annat istället... Jag har i alla fall diskat och dammsugit :P Skall på en fika med älsklingen nu. Sen ska jag försöka torka damm och putsa lite, för det var inte igår :/ Slänger in en  en tråkig dagen-efter-fika-med-älsklingen-outfit. Är så slö efter gårdagen. Ja, ni ser själva!
Tröja, topp, hårband - H&M, jeans - Cheap monday, stövlar - CipCap, rosa pärlörhängen - minns ej...citymarket typ...


H&M reafynd


Allt detta fyndade jag på rea på H&M igår! Så otroligt billigt det blev!! Grå tee med tryck,svart v-ringad tröja, randig kort blazer med trekvartsärm, lila kjol att ha högt i midjan och svart och rosa hårband av spets. Hårbanden köpte jag senare på kvällen och skämtade lite med Hanna och nathalie om att det var dagens fylleshopping. Varpå nathalie utbrister: - Madde! Det där är ju strings!! Haha, så i kanonen var jag då INTE ;) Det är hårband, det är jag nog ganska så säker på...

Fastlaskiainen

Det var en rolig, men lång dag igår! Jag och Nina åkte med buss till Vasa och var framme en 13.00 tiden. Vi var iklädda våra röda studiehalare, solen sken och humöret var på topp! Vi skulle på "Fastlaskiainen", som ordnas för studerande varje år på fastlagstisdagen / fettisdagen...whatever ni vill kalla det. Det ordnas innebandy matcher mellan skolor, pulktävling, after-pulk och sedan fest på kvällen.
Vi började dagen med ett H&M besök och jag gjorde några riktigt bra reafynd! ( Visar snart ! ) Sen blev det kaffe och kinuskimunk på Arnold´s, innan vi trippade iväg till pulktävlingen vid stranden. Fotade min ursnygga (eller så inte :P ) halar-outfit på toan. Sen kom en gubbe in och kissade utan att stänga dörren om sig. Not so fresh....då fick jag bråttom ut.



 Mötte upp Hanna och Nathalie vid stranden. Fnittriga och glada :)
Pulktävlingen hade jag sett fram emot. Men jag blev lite besviken då jag hörde att ettorna från vår skola inte skulle delta :/ De hade anmält sig för sent. Men vi fick se en del fina egengjorda pulkor. Bl.a en snusburk och en snöskoter. Dock var det inte många av pulkorna som varr hela när de väl kommit ner för backen :P



På kvällen blev det party, men jag och Nina var så himla trötta efter en lång dag att vi orkade bara dansa den första timmen, resten av kvällen satt vi typ och väntade på att bussen hem skulle gå...;) Älsklingen låg och sov i min säng när jag kom hem nån gång efter 04.00! Så skönt att krypa ner under ett varmt täcke bredvid världens sötaste :) Perfekt avslut på en bra dag!


Idag väcktes jag av att telefonen ringde kl 10. Men det var ganska bra, jag får förhoppningsvis något gjort idag då, då jag inte sover bort hela dagen! :) Kanske. Skulle behöva städa lite. Och så ska jag träffa Söt, förstås ;)

Vacker

Jag tycker denna klänning är såå vacker!! Tänk solbränna och små högklackade sandaletter med matchande liten väska i sommar!  Hade inte suttit helt fel. Den lägger jag upp på önskelistan!



bild från nelly.com


Ledigt från skolan, men inte från skolarbete

Hejsan!
En hel ledig vecka från skolan börjar nu ; ) Trots det har jag ändå redan satt min fot i den ***** byggnaden idag och klockan är inte ens 12. Var tvungen att fixa lite grejer och låna några böcker.
Denna dag består tyvärr mestadels av pluggande, men imorgon lite skojigheter när jag och Nina far till Vasa. Nu väntar jag på att mina kycklinglår i ugnen ska bli klara, så jag får i mig lite nyttig lunch, efter helgens alla onyttigheter :P Sen ska jag börja skriva ett musik-arbete... Och det ska banne mig bli färdigt idag, trots att motivationen är väldigt låg. 


Partypics ;)

Det var en riktigt trevlig kväll igår med gott sällskap, mycket dans och flera bekanta ansikten! Vi drack lite vin och umgicks hos min kompis och sedan bar det av till krogen!
Kom nyss hem, vi sov över hos min kompis och sen har vi varit till pappsen på middag och kaffe och kaka :) Nu ska jag packa upp och sen ta det riktigt lugnt framför tv:n. För imorgon börjar ännu en intensiv vecka!
Lite bilder från igår kväll...



På tisdag bär det av till vasa igen...ännu mer festande..lockar inte direkt just nu, om jag ska vara ärlig...Det är ju fastlagstisdagen / fettisdagen och en massa studerande är i farten...på kvällen partajj. Nåå, det är ju hela en dag tills dess....:P

<3 Rutor <3

Mitt absoluta favoritmönster är rutigt! Jag går alltid och drar i de rutiga plaggen i affärer. Och jag ger alltid rutiga skjortor som förslag när älskling frågar vad han ska köpa för kläder :) Det känns tidlöst, snyggt och trendigt på samma gång! Igår var jag rutig i min lila skjorta från H&M barn ;) (Bilden i mitten till höger)



Bilder: egna privata och Forever21

Godisdag!

Idag är det lördag vilket betyder min sötsaksdag! Det fick bli lösgodis. Jag var dock inte speciellt sugen då jag köpte det, det var mest så att nu e det lördag och då ska jag äta godis! Rätt dumt, hehe ;)

Nu har jag dessutom nästan magknip av allt godis.

Ikväll åker jag och älskling till Vasa, vi skall ut å partajja lite :) roligt det ska bli!! Han jobbar så ofta om helgerna, när han är Dj, så det känns alltid speciellt att få umgås och ha trevligt tillsammans de lördagskvällar han är ledig!

Vad ska ni göra denna lördag kväll?


Mellanmål

Äntligen är jag och Nina klara med ett jättejobbigt skolarbete! Jag har kommit fram till att jag är dålig på att samarbeta. I alla fall när det gäller skolarbeten. Det tar flera gånger längre att göra ett skolarbete tillsammans med någon än om jag gör det själv.
Nu har jag satt igång en tvättmaskin och suttit och mumsat på min eftermiddags"fika" ;) Min favvo youghurt med musli och cream crackers med creme bonjour (vitlök). Så jag orkar en stund... Älskling och jag skall laga mat eller gå ut och äta senare ikväll, efter vi lekt frisörsalong. Han ska som sagt färga mig och jag klipper honom under verkningstiden :)


 

Hårdag



Nu kom jag nyss hem från stan...har varit till frisören och klippt bort de slitna topparna, känns skönt. Köpte ett spray också, Osis Glamour queen från Schwarzkopf. Verkar riktigt bra och hållbart!
Har också varit och köpt blondering (denna är riktigt bra, jag lovar! ) och en ny hårborste, som ska vara lite skonsammare för mitt löshår. Det är hårvård för hela slanten idag, hihi. Älskling skall blondera mitt hår ikväll! :D Han börjar bli duktig på det nu, efter att ha övat några gånger :)

Men nu ska jag skynda mig iväg till Nina, vi har skolarbeten vi måste få klart idag, suck, orkar inte. Det tar ju aldrig slut! Men sen är det helg och då ska jag försöka njuta av lite ledighet, inget jobb för mig denna helg! Jippii ;)

Ha en super fredag nu hörni! Kram från lilla mig :)

H&M fashion for home

Idag lanserades H&M home. Jag tycker det är riktigt skoj att de även börjar sälja saker till hemmet. Jag hittade nog en par godbitar. När jag och älskling flyttar ihop någon gång inom en snar framtid skulle jag gärna ha något av dessa nedanstående i vår lägenhet :) Jag väntar med att köpa inredningsprylar till dess!
Vad tycker ni om att H&M börjat med detta?



Bilder lånade från H&M.com

90210


Idag är det torsdag, vilket betyder 90210, från Finlands tv. Jag såg första avsnittet förra veckan och gillade det jag såg ;) Verkligen en serie för mig! Älskade den gamla Beverly Hills-serien och var aningen skeptisk till den nya versionen. Men det ser ut att bli riktigt bra det här :) Om inte annat, så för de ruskigt snygga kläderna skådespelarna bär, hehe :P
Nu blir det joggingtur och dusch innan jag bänkar mig i soffan framför tv:n med en älskling och en risifrutti :) 

Äntligen!

Äntligen kom mitt löshår! Jag är så nöjd!! Perfekt färg och längd! Nu väntar jag bara på fredagen då jag ska till frissan och klippa mig och så ska jag blondera utväxt och det mörka underhåret. Då kan jag börja använda mitt löshår! Här testar jag det, men jag hade fäst det fel, jag började med det bredaste längst ner i nacken och lade det smalaste högst upp. Men jag kom fram till att man skall börja med den smalaste "remsan", för att det ska bli bäst. Då blir det en snygg v-form baktill!
Jag har testat lite med locktång, därför håret är så vågigt...




dagens önskeoutfit

Istället för att fula i  jeans och grå munkjacka, hade jag gärna känt mig fin i denna outfit idag! Även om det inte är väder för den just nu ( -15 grader ) , så kan man väl drömma ;) Som sagt, basic outfit med färgklickar till accessoarer! That´s the shit ;) (det extra pinglet på väskan hade jag dock avlägsnat)



Kjol från Forever21, topp, halsband och skor från Haléns, väska från Asos






Hälsning från mig till er

Hallojsan...bloggen har blivit lite lidande de senaste dagarna, har en mycket intensiv vecka just nu, med massa pluggande och grupparbeten som skall göras.  Känner mig stressad och trött !Men jag hoppas mina läsare stannar kvar ändå! Snart e jag tillbax med saftiga inlägg :D Men ikväll tar jag ledigt. Måste hinna rå om kärleken också!

The Strangers

 

Denna film kollade jag och älskling igår kväll. Det var nog sista gången jag såg skräckfilm! Den var så himla löjlig och som alla andra skräckfilmer kändes den helt meningslös då den slutar på ett sätt som man inte förstår något av. Så slösa inte er tid på denna film, inte värt det!

Betyg: 1 av 5 möjliga 


Sötis till jacka!

Se, vilken läckerbit jag fann hos Ellos! En sån har jag letat efter!! Jag tror nog det blir en beställning här snart! Gillar modellens outfit jättemycket. Ungefär så skulle jag vilja använda jackan i vår och sommar!!


Kalas-outfit!

Snart åker jag och älsklingen till min hemort för att fira farmor som fyller år på tisdag! Ska bli riktigt kul att få träffa familj och släkt! Det blir inte så ofta, tyvärr, när man bor en bit bort och har mycket på gång!
Här har ni dagens Madde :)


My life would suck without you...


...är en ny låt av Kelly Clarkson. min favoritlåt just nu! den är så bra och gör mig energisk och på så gott humör. Vill typ bara hoppa och skutta runt när jag hör den ;) Så himla mysig video också. Kan inte annat än dela  med mig ...se, lyssna, njut :)




Hemmakväll och lite inspiration

Det blev en lugn och skön hemmakväll för mig denna lördag. Känner mig så trött och sliten efter skolveckan och jobbhelgen. Man måste vila och ta igen sig ibland. Var på en joggingrunda, duschade, kollade Real housewifes of New York (skitbra serie,by the way) och nu sitter jag här framför datorn igen ;) Ser fram emot lite partajj nästa helg istället! Då ska jag inviga min nya svarta volangklänning. Här kan ni se en tjej som har en exakt likadan på sig. Visst är den söt? : )


Imorgon ska vi på kalas till farmor, så då ska jag få träffa familjen på min hemort! Börjar bli ett tag sen...
Jag hade tänkt inspireras utav denna söta outfit då...kanske...vi får se...



Bilderna har jag lånat från lookbook.nu

Valentines day

Hur har ni firat /ska ni fira Alla hjärtans dag?

Som sagt jobbade jag idag till kl.13 och älskling åkte iväg kl.16 då han ska jobba nu ikväll...så ett par timmar fick vi tillsammans i alla fall! Vi lagade mat. Jag hade ju tänkt att vi skulle göra tacopaj, men det blev ändrade planer. Vi lagade wienerschnitzel, klyftpotatis och en gräddig pepparsås! Yummie! ;) Och fastlagsbulle, eller semla som ni i Sverige kallar det. (med sylt!!!) till efterrätt. Gud vad mätt jag är! Magen står  typ ut som en ballong, haha!
Jag fick en rosa ros och snobben- kort av Sötisen och av mig fick han ett egengjort kort med bild av oss, hjärtformad nyckelring med foto av mig,  mini-krukväxt och choklad.  



Saaknar honom redan! Knappt hunnit ses alls denna vecka, känns det som!
Jag önskar att vi fick åka iväg till Lovers Island, den hjärtformade ön i  det Adriatiska havet... :) Bara han och jag, tillsammans, utan måsten...


Bild: Google earth

I love my boyfriend!!!


Bara så att ni vet! ( sött linne från Forever21)


Platåpumps

Jag älskar verkligen platå-trenden!
Så otroligt snyggt!!! Ja ska nog skaffa mig ett par, till sommarfesterna :)  Någon (eller några) av dessa skulle gärna få flytta hem till mig!

Bilder lånade från asos.com


Bilder lånade från nelly.com

Äntligen hemma

Hej! Har varit så inaktiv på bloggen idag. Har nämligen jobbat hela dagen. Stått och sålt rökt lax och jobbat lite i kassan. Känns inte fräscht efter fiskförsäljningen nu alltså...skall strax ta en dusch. Imorgon skall jag i jobb igen, kl 07.00. Usch, tidig väckning! På en LÖRDAG dessutom. Nåväl...får försöka tänka på pengarna jag förtjänar :) slutar tidigt i alla fall.

Ikväll ska jag ta och kika på thrillern Cold Creek Manor, som kommer på tv.  Känner igen titeln, har nog sett den nån gång, men jag har sett så otroligt många filmer i mitt liv, så jag kan bara inte minnas alla.

Jag ska också ha lite alla-hjärtans dag-pyssel. Och så ska jag försöka komma på vad för smaskig mat älskling och jag ska göra imorgon de få timmar vi hinner ses....





Dagens

Slänger in dagens outfit också, medan jag ändå är i gång ;) Gillar basic outfits med en färggrann accessoar! Den nya sjalen/scarfen fick hänga med till skolan idag!


Drömmen om en walk-in-garderob...

Idag hade vi bara en lektion i skolan! Och sovmorgon dessutom! Hur skönt som helst!
Tror jag ska ta tag i lite städning här i lägenheten nu...har inte blivit av på en tid. Garderoben borde också få sig en rensning. Jag har alldeles för liten garderob, hittar ingenting och den blir rörig direkt!  Jag bara längtar efter att få flytta. På nästa ställe ska jag ha en stor garderob. Drömmen vore ju en Walk-in - garderob!! Ungefär en sån här :

Bild: Ikea

Hur härligt vore inte det!! Skulle vara så mycket enklare och roligare att klä sig på morgnarna. Just nu är det en sån röra i min garderob att jag nästan bara slänger på mig det första jag får tag i . Finner säkert en massa godbitar längst bak i garderoben. Ska bli spännande, haha :)

Personliga kärleksgåvor

Egentligen så anser jag innerst inne att alla hjärtans dag är såå överreklamerat! Vadå, en dag att visa sina nära och kära uppskattning?! Låter väl bra, men ska man inte liksom göra det varje dag då? Så gott det går i alla fall..!

Jag är ändå lite tudelad, för visst är det ganska mysigt och kul att få ge en present eller göra nåt kul med sin älskling på alla hjärtans dag! Kommer dock inte firas desto mera i år. Jag jobbar dag på lördag och älskling jobbar kväll. Så kan det vara, men jag har ändå en liiten gåva till honom! Bara för att jag älskar presenter (och honom) :) Önskar bara att min present hade varit lite mer personlig, som dessa:



- 52 weeks of naughty nights - 52 skrapkort, 26 för henne och 26 för honom. Korten innehåller sensuella uppgifter, busiga överraskningar och fantasifulla lekar som ska utföras på tu man hand....  ( finns även 52 weeks of romantic nights :) )  Från Presentkuriren.se

- En växt som kläcks ur ett ägg. På växten står det "I love you". Hur SÖT är inte den, alltså!! från coolstuff.se

- Brödstämpel med texten I <3 you, som används på rostat bröd :) Tänk att överraska med frukost på sängen och få en sådan brödskiva ;) Jag hade nog smält.  Från Bluebox.se

- Ask med "Pussplåster". Skulle nog lindra smärta, tror jag :) Från Bluebox.se

- En egensydd nalle, kunde vara ett gulligt alternativ till den traditionella alla hjärtans dag-nallen :) teddybears. se kan man köpa mönster och tillbehör, men det finns även mycket söta färdigt handsydda nallar!

Men nu är det ju redan för sent att klicka hem nåt till alla hjärtans dag, som är redan i övermorgon!  Men som sagt, man skall visa sin kärlek och uppskattning så ofta som möjligt, inte bara en dag om året! Sådana här små kärleksgåvor kan man ju ge sin kära när som helst!


Pink scarf

För de som känner mig, är det ingen nyhet att jag älskar rosa. Har dock lugnat ner mig ordentligt med de rosa prylarna och kläderna, men då och då fortsätter små ljuva, rosa ting hitta hem till mig. Idag välkomnade jag en rosafärgad sjal. Har letat igenom varje affär i den här stan och i lördags i grannstaden efter något i den här stilen. Har inte hittat nån passande. Men plötsligt händer det ;) Den hängde så ensam idag och skrek "Köp mig"! Vad skall man då göra, liksom? :P



Jag kommer att använda den såhär till bl.a min skinnjacka, från VILA...


Eller såhär, som Ashley Olsen...Nice!


Dagens

Skulle ju lägga in lite morgon- och frukostbilder imorse, men blogg.se strejkade, min vanliga otur, hehh!
Klantade mig en del på gitarrtenten idag, jag var så nervös! :/ Men jag fick B, nästhögsta vitsordet, såå jag är nöjd!
Här kommer lite frukost- och outfitbilder. Blev en stadig grötfrukost, för jag steg upp så tidigt. Gröt med mjölk och banan är faktiskt supergott! Har på mig nya H&m tröjan och Lindex kjolen... Nu ska jag en snabbis till stan med Nina! Later!

 

Only gör det igen!

Jag börjar bli kär i Only. Varje gång jag går in på deras hemsida, hittar jag nåt nytt som ger mig stora cravings!! Denna gång är det dessa ursöta kjolar! Min favorit är nog den blå :) Men jag hade inte haft nåt emot att äga dem alla tre! Vilken färg gillar ni bäst?
Är så inne på kjolar just nu, finns massor av kjolar jag vill ha. Jag ska gå med kjol typ hela våren och sommaren hade jag tänkt :)



Bilder lånade från Only.com

Gitarrtent och en lite knepig dag...:/


Idag fick vi ledigt sista lektionen för att vår lärare var sjuk! Det var mycket välkommet :)  Skönt att få ha en kort dag, har nämligen gitarr tent imorgon och jag kommer att behöva öva hela kvällen för att inte vara så nervös imorgon, för då skiter det sig helt! Börjar iaf känna mig mycket säkrare på mitt spelande nu. Jag kan spela bl.a Knocking on heavens door, det ni :P

Har varit riktigt borta idag annars..jag hade helt missat att vi skulle läsa en text till idag som vi  skulle diskutera, jag hade inte hört att vi skulle skippa sista lektionen (Hur kan man undgå nåt sånt egentligen??!) Spillde hela min kaffekopp över en okänd flickas matbricka, spillde sedan lite av nästa kopp på min egen bricka.
Önska mig lycka till i gitarrtenten, kan behöva det...verkar inte riktigt ha turen på min sida just nu.
 


Tulpano

Blev bjuden på smyckeparty i mars till en av mina kompisar! Ska bli hur kul som helst! Senast jag var på ett sånt där hemmaparty var på den samma kompisens födelsedag då vi överraskade henne med ett "Lust- party", hihi...med sexleksaker och sånt ;) Det var skoj och blev väldigt omtyckt :)

Det är alltså Tulpano-smycken det handlar om denna gång...har aldrig hört det namnet förr. Jag kikade in på deras hemsida och såg en par godbitar allt! Dessa armband och halsband bara skriiiker det Madde om :) Som sagt, pärlor is the shit! ;)


Nej, nu ska jag slita mig från datorn. Nu ska jag göra lite kyckling och pasta till middag och sen hem till en klasskompis och skriva en "matematiksaga"...

Bilder lånade från Tulpano.se

Skräckfilm!



Gillar ni skräckfilm? När jag var yngre älskade jag dom! Fast jag blev himla rädd och knappt vågade släcka lampan och trodde att någon låg under min säng, så kunde jag ändå inte låta bli att se ;)
Denna har jag och älskling, och ska titta på den någon kväll här snart..The strangers heter den och dess producenter har tidigare gjort även skräckisarna The Ring och The Grudge...! Ska bli spännande. Jag sover dock inte ensam den natten...
Du kan läsa mer om filmen HÄR.

Bild lånad från Cdon.com


Nej, se det snöar..

God morgon!
Ledig från skolan idag igen :) Skall strax gör mig klar för att åka iväg på några små ärenden...
Märkte annars att bloggen såg helt konstig ut igår, det är fixat nu, åtminstone för er som använder explorer. I de andra webläsarna är den inte riktigt som den ska ännu, men älsklingen får fixa det när han hinner. Jag är inte så bra på sånt där, förstår ni ;)
Oh dear
, tänkte jag idag, när jag öppnade rullgardinen. Så mycket snö det har kommit över natten! Jag är så trött på köld, snö och halka!! Ge mig vår, någon!
Detta fotade jag nyss genom mitt sovrumsfönster....deprimerande, eller hur? Det räcker med snö nu.

Clip-on löshår

Min pojkvän har beställt blont clip-on löshår från Kina, till mig. jag bara längtar efter att få det! Kommer känna mig så glammig och fin i det! Inga mer bad hair days ;)
Det är alltså hårförlängning som man kan sätta på och ta av närhelst man vill och det nöter inte på håret! Låter ju hur bra som helst! :) Men guud vad tröga de är att skicka iväg det, alltså! Men den som väntar på något gott....

Någon som använder / har testat Clip-on hårförlängning?Åsikter?





shoppingen...

Det blev inte mycket shoppat idag. En svart volangklänning, rosarandig tröja (så söt på!) och svarta, tunna strumpbyxor. Har sett bilder på dessa strumpbyxor i bloggar och de är grymt snygga och tunna. Så som det ska va! :) Fick en kelloggs mellanmålsstång på köpet, som jag nyss åt upp. Allt från H&M.

Dessa söta toppar ville jag så gärna ha, men storlek S var för liten och de fanns inte i xs, suck :( De var dessutom nedsatat 70% och kostade typ inget, så otroligt irriterande. Den blå tog verkligen fram mina blå ögon, älskar den färgen!Topparna är från JC.


Vi var och åt på  favoritrestaurangen Pedrina´s. Maten går i lite mexikansk stil, precis som inredningen. Jag åt Chicken burger...mums filibabba!!



Vad göra denna lördag kväll då...inget festande i alla fall för min del. Bara umgås med min kärlek.
 Vad ska NI göra ikväll?




27 dresses...

...blev det igår kväll att hyra! En riktig tjejfilm om bröllop, förälskelse, svartsjuka och alla ingredienser som hör tjejfilmer till :)
Kan sammanfatta vår "tjejkväll" hos Nina, med dessa bilder :



Så mycket roligare med bilder än en hel massa text, eller huur?
Medan jag väntade på att Nina skulle hämta mig, innan vi skulle hyra filmen, flippade jag ur med kameran och tog en massa ego- och outfit bilder...Den ena fjolligare än den andra :) Me <3 kamera och foton!! hihi! Så är det bara. Men jag lägger ut de mindre fåniga bilderna... ;)




Shoppingtime ;)

Godmorgon!
Idag beger jag och älskling oss som sagt till grannstaden på lite shopping!  Hoppas jag gör några fina fynd! Bilder kommer på bloggen senare idag..Känner mig lite sliten dock, en molande huvudvärk känner jag av. Skall försöka få i mig lite frukost, så kanske det reder sig. Vill ju det ska bli en bra dag idag, när jag och Söt äntligen har en hel dag tillsammans!!
Hoppas alla får en riktigt skön och trevlig lördag!!

ONLY - favoriter

Detta är mina 6 sommarfavoriter från Only. Speciellt gillar jag kjolen, som är alldeles underbar!!  Färggranna toppar är ett måste och jeansen i den perfekta sommarlängden. ( De har dessutom snygga slitningar och "hål" på framsidan )Till höga klackar som på bilden! Wow ;)



Bilder lånade från Only.se

Rekoooord!!

Besöksrekord på bloggen igår! Vad glad jag blir!! :D

Kom nyss hem från jobb. Har varit en riktigt bra jobbdag faktiskt. Inget krångel, snälla kunder och dagen har gått fort! Fick några skift till, under  v. 9, då jag är ledig från skolan hela veckan... Bra att det kommer in lite pengar också, när jag är så bra på att slösa :P Men för mycket jobb får det inte bli, när jag har så himla mycket i skolan. Vill ju inte bli utbränd heller.

Ikväll ska älsklingen jobba och jag ska umgås med Nina :) Kanske hyra en film och ta en cider vid puben. Imorgon shopping-mys med Söt.

Jag skulle vilja se filmen 27 dresses. Riktig tjejfilm...man måste ju passa på....;) Här kan ni se trailern.




H&M lever farligt på lördag!

På lördag ska jag och älsklingen till grannstaden och ha en mysdag med lite shopping och restaurangbesök! Ska bli så mysigt! Vi har båda haft det ganska hektiskt på sistone och inte riktigt hunnit med så mycket kvalitetstid tillsammans, men nu ska det bli av!

Jag ska äntligen komma mig till H&M! Jippii :P En studerande måste budgetshoppa, förstår ni! Jag hoppas på att finna denna topp, fast i vitt ,och dessa skor... Vita shorts vill jag oxå haa....och en massa annat :P

 

Bilder från H&M.com

Runebergsdagen and stuff...

Tjohej! Skoldagen gick riktigt snabbt faktiskt, fast det kändes motigt i morse. Under sista lektionen hade vi kul ju ; ) Vi fick 6 st tyglappar i olika färger och mönster och placerade dem farmför oss på bordet och skulle låtsas att de var gardiner i ett höghus och  hitta på de personer som bodde bakom de där olika gardinerna. Vi hittade på allt från Snygg-Petter med  döskalle tatuering och blondin-Cindy med sin chihuahua till alkoholiserade ungklarlar och pensionerade gruvarbetare...

Det är även 5:e februari , vilket betyder runebergsdagen, då Finlands nationalskald Johan Ludvig Runeberg firas. En runebergs-"tårta" fick vi till efterrätt ! Tror jag aldrig ätit en sådan förr, riktigt mumsig med kaffe ju!

Ikväll blir det slappt...kanske lite tv-tittande, det var inte igår ;) Imorgon ska jag jobba.


  

Dagens

Usch, hur ska jag klara mig igenom denna dag. Motivationen och orken är på noll, och vi slutar inte förrän 16.30!!!
Måste iväg nu, så jag inte blir försenad, men slänger in min outfit för dagen. Hörs mera ikväll!



Följ min blogg via Blogglovin´ :)

Follow enblondinsvarld

Mina barn

Fick nys om en så himla rolig sida, när jag läste Marias blogg. Man kan ladda upp sitt eget och pojkvännens foto och se hur ens framtida barn kan se ut :) Detta var verkligen underhållande! Sitter och skrattar för mig själv, känns så konstigt, haha! Får nästan moderskänslor ;)

Låt mig få presentera vår "dotter" och vår "son" :P



Om du också känner för att göra barn, så klickar du här.

Vilken e den bästa mascaran??

Mascaran är en tjejs bästa vän, eller hur?? Men svåårt att hitta den rätte. Jag skulle hemskt gärna ta emot tips på den bästa mascaran ni testat!

Snääälla,
skriv en rad!! Slösa 10 sek. av ert liv på att hjälpa mig. Vore så tacksam.

Min favorit är än så länge denna, 2000 calorie mascara, från Max Factor. Ger fylliga och långa fransar, precis som jag vill ha det, men den kan vara lite kladdig... så jag skulle vilja testa nån ny. Men har alltför många gånger köpt dåliga mascaror, så jag skulle gärna köpa nån som någon kan rekommendera!

Läste recensioner av denna och den låter som en hit, med tanke på prisnivån... Den blir det nog, om jag inte får nåt riktigt saftigt tips av er läsare :) Kom igen och tipsa mig nuuu ! :)


LBB

Vi slutade skolan tidigt idag, redan efter lunch. Då stack jag och Nina iväg till Little Brown Bakery på en kaffekopp och lite girltalk!
Gillar cafékulturen här i min stad...det var inte alls poppis med att gå på café, i den staden jag bodde i tidigare. Har jag för mig. Eller så är det bara jag?! Kanske kommer med ålderdomen, vad vet jag! Mysigt e det iaf :D 
Sen gick vi in i ett par affärer i närheten och jag hittade en liten söt Alla hjärtans dag-present åt älsklingen, men den kan jag tyvärr inte visa här. ÄN.





Dagens...

Försov mig nästan idag...var såå trött imorse. Var var solen idag då, när jag verkligen behövde lite uppiggande! Skall försöka läsa ut boken till nästa litteraturseminarium...ORKAH, alltså. Jag är TRÖTT, vilket även syns på bilderna...

Invigde nya tröjan idag...



Put-rumpa!

Hihi, men guud va roliga trosor, från Asos.  Ger dig en riktig put- rumpa :)  Kul grej, men inte nåt jag själv skulle använda. Fast iofs, man ska aldrig säga aldrig...hehe :P



Vill du testa, köp dem här.

Solen skiner, plugg + simning

God morgon! Här skiner solen och jag har mina rullgardiner uppdragna för en gångs skull! Solen är så välkommen, behöver energiiii!! Fick en riktig energikick när jag var ute och hämtade in posten. Den piggar verkligen upp, man blir så trött och deppig av det mörka vintervädret...Har nyss ätit frukost och skall plugga lite under förmiddagen.  I eftermiddag åker jag iväg och simma med Nina! Här motioneras det, vet ni ;) Förra veckan fick jag in tre joggingrundor, YES! :P Vid simning förbränner man kalorier och kretslopp och alla stora muskelgrupper tränas, vilket leder till ännu större kaloriförbränning ! Det ni !



Nykomling

Detta är en liten söt nykomling i garderoben :)



Ser ut som de populära, korta bikerjackorna i skinn, men denna är av  tyg, mera som en tröja. Kommer att använda den som tröja nu i vinter och sen mera som jacka under svala sommarkvällar :)

Ungefär såhär skulle jag använda den i sommar:



Till  enkel topp och jeanshorts och förstås till klänning !
Åhh, ge mig sommar och bara ben nuuuuu!!! :D ( jackan kommer från Lindex, by the way )

Skoltrött, O.C och fruktsallad

Hej svej! Då var det måndag igen, ledigt från skolan idag och imorgon. Skönt, men jag måste ändå plugga...suck. Är så otroligt skoltrött, men får försöka orka kämpa. Det är ju februari redan, tänk vad tiden går!! Snart kommer våren och då är det inte länge kvar till det efterlängtade sommarlovet :D
Nu sitter jag och trycker i mig lite lunch, bestående av falukorvsgratäng, ris och sallad.Skall träffa älskling över en kaffekopp i stan alldeles strax... Sen affären och hem och plugga lite.

Bjussar på några bilder från igår...jag och Söt hade myskväll med fruktsallad och grynost/keso samt O.C marathon ;) Nu har vi sett de tre första säsongerna. Började fjärde säsongen igår :D Tråkigt när Marissa nu är död, min favorit! :/ Men kanske det skall gå att kolla ändå :)


sminktips!

Tänkte tipsa om en mycket inspirerande sminkblogg! Tjejen är verkligen grym på att sminka!! :D Man får ett ordentligt sug efter att shoppa ögonskuggor! Hennes blogg hittar du HÄR !


LYDC

Jag har letat efter den perfekta svarta väskan nu ett bra tag, men inte funnit den. Nu har jag hittat en nice finsk webshop , Nella Fantasia, med riktigt snygga väskor! Jag funderar på att klicka hem en av dessa fyra, av märket LYDC. Frågan är bara vilken av dem?! Alla är så fina på sitt sätt.



Bilder lånade från Nella fantasia

partypics från igår kväll

Här kommer de utlovade bilderna från igår kväll :)
Här e jag fixad och klar!


Min outfit, som älsklingen gillade a lot ;) Kan det vara den korta kjolen, må tro? Den drog och slet jag i ett X antal ggr, den är nog den kortaste kjol jag nånsin haft! Men den e fin iaf, med sina volanger.



Mötte upp Solveig och Jenny samt deras manssällskap , vid krogen :) And so we hit the DANCEFLOOR !

 

Och sötisen som var Dj <3 <3 <3 Han e så sexig me de där lurarna kring halsen...mmm ;)





Söndag

Var en helt trevlig kväll igår, med både nya och gamla bekanta :) Bra trubadurer, mycket dans, söt Dj och söta vänner. Som vanligt fick jag grymt sjuka fötter. När man är ute med dessa brudar så står man på dansgolvet 95 % av kvällen. De återstående 5 %:en består av att beställa drinkar och toalettbesök, typ ;)

Nu ska vi snart äta en bit mat ( och resten av vår kladdkaka :P ) här hos min pojkvän. Återkommer med lite bilder från igår, då jag är hemma! Ha en skön söndag, det tänker då jag ha! :D