Guess who?

Hej på er!
Drabbades av ännu en förkylning i helgen...ännu värre än senast, har dock ingen feber, så jag jobbar på ändå. Tungt att arbeta i detta tillstånd, är såå stockad. Träningen denna vinter går ju skiitbra, har väl blivit ca 4 pass nu under 3 veckor...men vad kan man! Det är bara att vänta ut det. När man jobbar med barn så får man helt enkelt vara sjuk då och då, i början iaf. Sen blir man ju typ immun mot det mesta.
Julklappsshoppingen får oxå vänta, stressar mig lite, men jag orkar helt enkelt inte just nu, helt fääärdig e jag-
Kollar just nu en bra film från svt1, (Guess Who, med Ashton Kutcher) mitt på dagen!!! händer inte ofta ! :) men e man sjuk så e man :) Sen ska jag ta och färga håret också! Längtar efter helg, så jag får kurera mig och vila, har börjat 06.30 nu hela veckan, imorgon och fredag först 8.30 :) Skönt att få sova liite längre.
Angående bloggen, så tror jag att jag kommer byta till peppar.fi, så man når lite mer finlandssvenskar och så ska den inte vara riktigt lika personlig som nu, tror jag. Jag ska fundera ut vad den ska handla om och sådär, så det blir riktigt bra från början! Men först ska jag fixa så jag kan föra över bilder från kameran till min macbook! Så kanske efter jul eller nyår så finner ni mig blogga på en annan plats, adressen kommer självklart publiceras här!
Nu ska jag snyta mig och fortsätta kika på filmen! Riktigt rolig komedi om en svart tjej som ska förlova sig med Ashton Kutcher och hans blivande svärfar är lite skeptisk till att han är vit och sådär...:)

Kommentarer
Postat av: cha-cha

välkommen till peppar!

2010-12-16 @ 09:09:35
Postat av: Chain UF

Handtillverkade smycken: www.chainuf.blogg.se

2010-12-16 @ 09:40:59
URL: http://chainuf.blogg.se/
Postat av: Studiobootleg - alltid ny musik!

Hej där. allt bra?



Ville bara tillägga att du kan hitta de nyaste spotifyspellistorna på min blogg samt, nya låtar från Nelly Furtado, Kanye West och Lil Wayne samt en Swedish House Mafia doukumentär. spana in det:)

2010-12-16 @ 10:57:01
URL: http://studiobootleg.com
Postat av: Maria [Fotoblogg]

Fin blogg ;)

2010-12-16 @ 11:31:41
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: crissy

Märkte att receptet finns på nätet (tog det själv från en kokbok). Här har du länken: http://www.tasteline.com/Recept/GI_Pizza



:)

2010-12-16 @ 21:01:02
URL: http://www.crissy.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback